Skip to main content

de beste tipsene for å dekorere et hjemmekontor

Så har du et hjemmekontor. Gratulerer! Masse folk lengter etter en dedikert plass i sine hjem hvor de kan fokusere og takle sine gjøremål. Som blir sagt, kan ideen om et hjemmekontor og realiteten av å ha en være svært forskjellige. Å ha et kontor i huset betyr innbydende arbeid i helligdommen av din stue. Hvordan holder du på kontoret zen? Hvis du ønsker å skape et sted hvor du faktisk liker å jobbe som integreres godt inn i resten av ditt hus eller leilighet (og liv), må du tenke på ulike alternativer for å dekorere et hjemmekontor.

Du kan ikke tro at det å skape et estetisk du nyte på kontoret må være en topp jobb og prioritet. Men dekorere et hjemmekontor på en måte du liker er faktisk ganske kraftig. Når du nyte plassen, ønsker du å holde det ryddig, og det kan også hjelpe deg med å nyte ditt arbeid. Chore av vei inn på kontoret – selv om det er der du bor – er mye enklere når du kommer til å gå til en plass som er behagelig for deg.

Med det i tankene, er det verdt å sette litt arbeid i å dekorere ditt hjemmekontor. For å hjelpe deg i gang, har vi rundet opp noen av de beste tipsene nedenfor.

Hold orden

Det er ingen hemmelighet. Hjemmekontorer kan bli rotete – raskt. For å holde hauger i sjakk, er det fristende å hamstre på organisatoriske binger, skuffer, etc. Det er omtrent en million gode alternativer på markedet for å hjelpe deg å holde hjemmekontor i toppform. Det eneste problemet er at det er altfor lett å ta med en haug av dem hjem uten egentlig å implementere dem.

Før du begynner å hamstre skuff arrangører og arkivskap, sette noen trodde på hvordan du faktisk  organisere. Hva som fungerer godt for deg i resten av huset ditt? Hvis du allerede er i vane å skanne kvitteringer og holde ting digitalt, hvorfor kjøpe et arkivskap for ditt hjemmekontor? Hvis du har en enkelt favoritt pennen du alltid bruke, hvorfor kjøpe en penn cup? Ikke bli sugd inn på kontoret organisasjonen hype. Du må ha fleksibilitet til å skape din egen arbeidsplass. Gjør det på en måte som vil fungere for deg lang sikt. Husk, dekorere et hjemmekontor på en måte som ikke føles altfor sterilt er mye enklere når du har unngått samler hauger av binger, mapper og arrangører.

Hev din tenkning

Selv den minste hjemmekontor kan være fullt lager med stor innredning og organisasjon løsninger. Trikset er å tenke seg. Maksimere den vertikale arealet ved å henge kunst du liker, og legger til flytende hyller eller installere skap opp på veggen. Høyden på veggen er en ressurs når dekorere et hjemmekontor. Ikke vær redd for å få leken med det du henge. Åpne skap kan være like deler praktisk og morsom. Fyll dem med nyttige binger sammen fargerike bøker eller menings tchotchkes. Aldri glem at hjemmekontor er nettopp det –  din . Du kan bruke hele høyden av veggen som lerret for uansett vil inspirere deg og drive din produktivitet.

Cut kabelrotet

I vår digitale tidsalder, er en av de absolutt verste tingene om kontorer av tech rotet som samler seg. Du trenger sannsynligvis datamaskinen og skriveren, men det betyr ikke at du trenger å stirre på sin floke av kabler hele dagen. Ta noen skritt for å holde hjemmekontor gratis kabelrotet. Skjær et hull på baksiden av en attraktiv boks. Ruteren og annet nødvendig teknisk kan leve i der med ledninger mates ut bak. Montere en strømskinne under eller på baksiden av skrivebordet. Bruk strips og kommando kroker å krangle noen ledninger som blir plugget inn i den strømskinne og mate dem langs baksiden av møbler hvor de er ute av syne. Du vil bli overrasket over den måten ganske enkelt å fjerne stygt av ledninger vil gjøre kontoret føler rene og lyse.

La det bli lys

Kontorer er beryktet for sin stark belysning – spesielt, fluorescents. Hvorfor kontorer ofte velge sterilt, kaldt lys som gjør at du føler at du er under et mikroskop? Fordi de vet at en grunnleggende arbeid prinsipp: Tilstrekkelig belysning gjør arbeidet lettere. Vi har allerede anstrenge øynene stirrer på skjermer mesteparten av dagen. Ikke gjør det verre ved å begrense belysning i ditt hjemmekontor. Bruk naturlig lys så mye som mulig, men sørg for at du supplere der det faller kort. En godt opplyst kontor er en lykkelig, produktivt en.

Føl deg hjemme

Kontoret er en forlengelse av ditt hus eller leilighet. Det skal se ut og føles som en. Pynt med de samme temaene du har brukt i huset ditt og innlemme elementer du elsker. Ingenting er utenfor grensene. Hvis du er en plante lover, teppe ditt hjemmekontor i grønt. Hvis hygge er din vibe, legger en plysj teppe og en koselig kast til kontorstolen. Ikke begrens deg bare fordi dette er et arbeidsområde. Du vil bli mer produktive i et rom som gir deg glede, så hvorfor ikke sette litt ekstra omsorg i å skape et kontor som føles som hjemme?

Begynne å dekorere et hjemmekontor

Vil du vite den beste måten å dekorere kontoret? Ved å starte. Det er faktisk så enkelt. Du vil intuitivt vet det grunnleggende: et skrivebord, en stol, en lampe. Derfra kan du nyte prosessen med å finne stykker du liker som inspirerer det beste arbeidet. Dekorere et hjemmekontor kan ta tid. Men du har hele livet på jobb, så det er verdt innsatsen!

Hva er noen måter du har integrert kontor i hjemmet ditt? Har du noen andre smarte triks du vil dele?

You may also like