Skip to main content

Moderne Scintillating hjemmekontoret Ideas

Moderne Scintillating hjemmekontoret Ideas

Enten du jobber hjemmefra hver dag eller rutinemessig finne arbeid følger deg hjem fra kontoret, kan ditt hjemmekontor lett bli et av rommene i huset som du tilbringer mest tid i. På grunn av det, er det svært viktig at utformingen av rommet være engasjerende og energigivende. På den måten, uansett hvordan du føler om det arbeidet du har å gjøre mens du er der, er utformingen av plassen å bidra til å løfte humøret og drive deg til suksess. Det finnes en rekke måter å skape et rom som inspirerer din kreativitet og pågangsmot. Farger , mønstre, og kunst er alle gode steder å starte. Eller hvis det du trenger er en rolig plass å samle tankene og fokus, kan din plass hjelpe deg å gjøre det også. En beroligende, nøytral fargepalettog minimalistisk innredning vil forbedre zen og optimalisere arbeidsflyten. Uansett arbeidsstilen din, det er et rom som vil hjelpe deg å være din beste. Og for å sikre at du får det, her er noen fantastiske inspirerende ideer for å dekorere ditt hjemmekontor.

Hjemmekontor er vanligvis ikke det største rommet i huset. Men det betyr ikke at du ikke kan føle at du har all den plassen du trenger å strekke ut. Hvis en enkelt vegg er alt du trenger for kontoret, gi deg selv en plass på skrivebordet som spenner over hele veggen. På den måten vil du aldri føle deg som om du er begrenset til bare området rundt stolen.

The Office Nook

Hvis du ikke har nok plass til å gi ditt hjemmekontor et helt rom til seg selv, må du finne måter å innlemme det inn i innredningen av et annet rom. En måte å gjøre det, mens du fremdeles kontoret området sin egen plass og personlighet, er å definere området med maling. I dette rommet er hele kontoret malt svart, mens resten av rommet er en lys grå. Dette bidrar til kontoret for å være atskilt samtidig som en scene-stjele designelement til større rom.

Stilig Storage for å arbeide hjemme

Jakten på mer lagringsplass hjemme er aldri begrenset til bare kontoret. Men det er ett av de stedene hvor spørsmålet presenterer seg mest pressende. Den gode nyheten er at det ikke bare er lagringsplass for kontoret, men med litt kreativitet kan du gjøre den om til en iøynefallende funksjon som vil holde filene dine samtidig gi kontoret en kul og stilig utseende.

I denne industrielle utseende plass, har hjemmekontor fått en kjølig, moderne følelse med en geometrisk utformet hyller ordning. Hyllene er en perfekt kontrast til vintage skrivebord og midten av århundret stol. Blandingen av materialer og epoker hjelper legge til sjarmen av det lille kontoret.

Et blikkfang Wall

Aldri undervurder kraften av mønstre. De riktige mønstre, brukes godt, kan gi liv til bare om noen plass uansett hvilken form eller størrelse. Så hvis ditt hjemmekontor er litt på de små side, men du ønsker ikke å føle seg som hjemme har sin egen innebygde i bås, pynte opp litt med en sterk dose av mønster.

Her er en kort funksjon vegg sportslige bakgrunn i svarte og hvite diagonale striper alt som trengs for denne lille hjem arbeidsplass å gå til neste nivå. Likevel, dette rommet klokt avstår fra å la funksjon vegg stå alene. I stedet blir mindre sprette av mønster vevet hele rommet innenfor fagområdet og lagerkasser. De ekstra mønstrede notater bidra til å holde interessen kommer samtidig gi kontekst til veggen.

Et kontor for hele laget

Hjemmekontor er ofte delt mellomrom, så hvorfor ikke gjøre plass til alle? Selv har bare én vegg for å arbeide med denne plassen gir rom for to komplette arbeidsstasjoner med henting tre korn-mønstrede stoler. De varme fargene på stolene skiller seg ut fra resten av kontoret – gjort det meste i nyanser av grått – for å ta en bit av energi til denne rolig arbeidsplass.

stilig Symmetry

Denne plassen tar felles kontorlokaler konseptet et skritt videre med et arbeidsområde utformet med en fantastisk følelse av symmetri. Identiske stoler med sine rose gull ben er en fantastisk fargerik utgangspunkt i de to arbeidsstasjoner. Montering oppbevaring, belysning, bøker og selv kunst i den innebygde konsollen, er dette en vegg kontorareal et vitnesbyrd om kraften i effektiv design.

Arbeid-In Art Gallery hjemme

En av de vakreste ting om et hjemmekontor er at det virkelig kan bli hva du vil den skal være. Og hvis du elsker kunst, så er det ingenting som hindrer deg fra å snu kontoret til din egen personlige kunstgalleri. Denne plassen er et vakkert eksempel på bruk av veggene for å slå et kontor til en plass å inspirere til kreativitet og energi sinnet. Samtidig opprettholde en svært fredelig og mediative følelse, kombinerer dette rommet flere fargerike kunstverk inn i en gallerivegg som strekker seg over to vegger. Dette kan også være en god løsning hvis du har en rekke kunstverk som du ikke har vært i stand til å arbeide i innredningen av de andre rommene.

En Bright pop av farge

Farger er en av de mest direkte måter i innvirkning interiøret miljøet på måter som er sikker på å påvirke deg i sving. Nøkkelen er å finne den rette balansen mellom fargene du liker for å skape den plassen du trenger. Hjemmekontor kanskje ikke trenger å bli fylt med de samme lyse farger som levende eller familierom, men det kan likevel ha nytte av et eneste øyeblikk av farger som vil sette hele området av.

Denne plassen er en studie i hjemmekontor design i en nøytral fargepalett. Den kjølige vegger og gulv er supplert med varme tresorter i skrivebord, hyller og stoler. Hva bringer det hele sammen, men er lyse pop av gult som kommer fra kabinettet. Uten overveldende resten av plass, bare et øyeblikk av denne smil-induserende skygge er nok til å aktivisere hele rommet, transformere en ellers vanlig hjemmekontor.

Going Big med Color

På den annen side, kan du alltid gå stor med farge, som dekker en funksjon vegg eller et helt rom i din favoritt skygge. Denne nydelige, kjølige blåfargen er omtrent alt på at dette rommet behov. Med det blir arkitekturen av veggen mønster, og veggen som helhet gir et lerret for kunsten å virkelig pop.

Litt farge overalt

En annen vei å gå om å bringe farge til ditt hjemmekontor er å spre den rundt. I stedet for å stole på bare en brikke eller en skygge, prøv å få i farge fra alle hjørner, lagdeling små spretter for å lage en stor visuell effekt. Denne plassen blir balansegang bare rett, med farger spredt over hele rommet for en variert og engasjerende plass til å arbeide i.

En lyse kontor

En av de fineste og sunneste ting du kan gjøre for deg selv i et hjemmekontor er å gi deg selv en plass med mye naturlig lys. Selv om du ikke har mulighet for vegg lengde vinduer på alle kanter, vil kontorlokaler og humøret bare dra nytte av en strøm av sollys. Også når friminuttene ruller rundt, er det ingenting bedre enn å ta et par minutter å dagdrømme mens du skuer ut av vinduet.

Plass til deg selv

Hvis du trenger plass til deg selv når du jobber, men har ikke plass til et eget hjemmekontor, kan du alltid tenke på å gjøre separasjon selv. Dette hjemmet kontorlokaler rister ut en plass alle sine egne med wraparound glassvegger komplett med dør. Det er en innovativ løsning på spørsmål om plass som mange hjemmekontorer kjøre inn.

 

You may also like