Skip to main content

9 hjemmekontor ideer til de mest produktive plass ennå

Med fjern jobber, freelance karriere, og arbeidsgiver fleksibilitet, flere og flere mennesker velger ut av ni til fem i en bås. I stedet, de bor hjemme.

Kutte ut arbeidsplass distraksjon, overfylte kontorer, og viktigst, pendler ganger, de som kan komme på nettet og få arbeidet gjort uten å forlate huset er generelt lykkeligere og mer produktiv. Og også ingen dømmer dem for å bo i pyjamas siste 10am eller hva de spiser til lunsj. Bonus.

Men får i produktive arbeidstimer krever en plass som gjør det.

Hvis du ikke elsker den plassen du jobber i, helt ærlig, vil du ha en hard tid å gå inn der. Og vi alle vet at det er vanskelig nok å få arbeidet gjort i første omgang, ikke sant?

Her er våre 9 hjemmekontor ideer for dine mest produktive plass ennå:

Finn den rette plassen

Velge riktig plass i ditt hjem for et kontor kan virke som en no-brainer, men ta deg tid til å vurdere hvert alternativ. Det kan virke opplagt til å ta den minste eller minst brukte soverom, men er større, sunnier gjestesoverom et bedre valg? Kan rommet gjør dobbel jobb når sjeldne gjester bo hos deg?

Hvis du har råd til et stort hus, er det også viktig å vurdere om du gjør eller ikke ønsker å være i et område med mye trafikk. Hvis du konsentrerer beste mens blant støy og aktivitet, er et rom ut av stuen et godt valg. For rolige søkere, bør et ekstra soverom ned en korridor gi mer fred og ensomhet.

Ha alt på klar

Du ville ikke sette sølvtøy i vaskerom, så ikke stole på kontoret så komplett før det er fullt utstyrt med penner, papir, konvolutter og den stadig viktige ladere. Jo færre ganger på en dag må du gå på leting etter noe, jo bedre.

Men hei, ikke glem å ta pauser. Ingen grunn til å pakke en lunsj, ikke sant?

Embrace naturlig lys

Mennesket er programmert til å føle seg lykkeligere (og forhåpentligvis se økt produktivitet) når de utsettes for naturlig lys. Ta det vinduet plass du har, og understreke det med oppsettet ditt hjemmekontor. Hvis plassen tillater det, bryte cubicle-standarder og flyte pulten din bort fra en vegg, parallelt med vinduet. Du vil bli plassert for å nyte utsikten uten å måtte hanskes med gjenskinn.

og kunstig

Alle vinduene i verden vil ikke gi deg nok lys når det er mørkt ute, så ikke overse atmosfære og praktisk bruk av effektbelysning. Dette er også en flott mulighet til å style din kontor med lys innredning. Tilsetningen av en oppgave lampe, bordlampe, og gulvlampe kan kombineres for å skape et bredt spekter av stemninger. Perfekt for vinter arbeidende, når selv ikke-så-tidlig stigerør er opp før solen.

Lagre ting slik du lagre ting

En av de mer fantastiske deler av arbeider i et hjemmekontor er at det er ingen selskap utstedt metall arkivskap plopped i arbeidsområdet. Men, vil du fortsatt trenger et sted å oppbevare viktige papirer. Se etter chic-men-praktisk oppbevaringsløsninger. Magazine racks er bra for de som liker å holde sine dokumenter vertikalt. Hvis du er en papirstabler som meg, holder en enkel bin hauger ser noe organisert og tilsiktet.

Slappe av

Pinterest er stor for kontor inspirasjon, men ta det meste av det du ser med en klype salt. På slutten av dagen, bør funksjon langt oppveier form. Ingenting taler til dette så klart som valg av en kontorstol. Du trenger ikke å gå for klumpete sort skinn, men du bør være sikker på at du velger gir god støtte i ryggen og fremmer god holdning – Chic plast eller tre stoler ikke kommer til å klippe det for denne jobben.

Lagre nakken (nei, egentlig) ved å holde toppen av datamaskinen i øyehøyde. Du vil se litt ned på skjermen, holde lokk delvis stengt og bekjempe tretthet. Det er mange stilige alternativer for skjerm og laptop stands som vil gi deg styrke du trenger.

Gå grønn

Det er ingen hemmelighet at en plante eller to kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom i hjemmet ditt. Plukk ut noen lite vedlikehold planter som vil trives i kontormiljøet. Succulents er vanligvis et trygt valg, samt klassikere som slange eller gummiplanter.

Er du en vanlig blomst kjøperen? Nappe noen fra spisebordet bukett og legge dem til en vase på eller i nærheten skrivebordet.

Få komfortabel

Joggebukse er den offisielle klær å jobbe hjemmefra, ikke sant? Men å få komfortabel er mer enn bare klær og kontorstoler. Hvis kontoret plassen er stor nok, kan du vurdere å legge en lesning stol eller sofa for å ta samtaler eller ta pauser.

Hvis du forventer å ha besøkende på kontoret, utpeke noen plass for dem også. Vil du melde deg på en mer uformell oppsett, som beskrevet ovenfor, eller stokk med enkle stoler vendt din plass på skrivebordet? Uansett, sette opp kontoret for å imøtekomme både deg og de du invitere inn på kontoret krever omtanke for hvordan du vil bruke plassen.

Gjør den til din

Bare fordi du er hjemme betyr ikke at ditt hjemmekontor bør være uten personlige preg. Fotografier av familien din, inspirerende sitater eller kunstverk, og meningsfulle knick knacks kan gjøre kontoret føler seg mer tilnærmelig og din egen.

You may also like