Skip to main content

Moderne og elegant ideer for ditt hjemmekontor

Alle har et annet sett med behov for deres arbeidsområde, så mange design ideer er på ingen måte en størrelse passer alle. Men det betyr ikke at det å skape den perfekte kontorlokaler er umulig, langt fra det.

Så, hvis du føler deg overveldet av ideen om å lage en plass som vil tillate deg å jobbe hjemmefra, ikke lete lenger. Vi har satt sammen en liste med forslag som vil hjelpe deg å lage et hjemmekontor som er like funksjonelt som innbydende.

1. Opprett Fokusområder

Som du ser av design for ditt kontor, sørg for å ta hensyn til alle de aktivitetene du vil fullføre i verdensrommet. Mer enn sannsynlig, vil du trenger å innlemme et skrivebord å bruke mens takle papirarbeid. Men for å fullføre et bredt spekter av oppgaver, kan separate fokusområder være nyttig.

I tillegg til hovedarbeidsområdet, tenke på å innlemme en ekstra sittegruppe for å holde diskusjoner eller møte med klienter. Alternativt, hvis det er flere familiemedlemmer som trenger å dele plassen, holde ting organisert ved å gi hver person en person sted å jobbe fra.

2. Incorporate Masse Storage

Holde et kontor organisert kan være en kamp for mange. Spesielt hvis du er noen som har en tendens til å bli begravd under en ustyrlig skrivebord, så det er viktig å innlemme rikelig med oppbevaringsløsninger i ditt design.

Hvis du har plass, skap eller innebygde moduler er ideell for lagring av større gjenstander. Åpne hyller er en enkel måte å blande funksjonelle elementer og dekorative elementer også.

3. Velg nøytral

En av de grunnleggende innsikt av farge teori er at fargene som er valgt til å dekorere et rom kan ha en sterk innvirkning på våre stemninger. Blå, for eksempel, er ofte tolkes som beroligende, mens gul har blitt vist å utløse angst.

Siden en kontorplass er et sted som du ønsker å være i stand til å holde fokus, kan det være nyttig å sette store slag av farge  og emosjonelle reaksjoner de gir – til side. I stedet fokuserer på å velge en stor grad nøytral fargepalett som vil tillate deg å sette mesteparten av oppmerksomheten på oppgaven.

4. Accent med personlige elementer

Så mye som det er viktig å være i stand til å fokusere innenfor kontoret, er det også viktig å skape en plass der du vil bli fornøyd tilbringe tid. Ikke glem å innlemme noen dekor elementer og deler av veggen kunst som fremhever din personlige smak.

En av de enkleste måtene å gjøre dette (samtidig skape et gjennomført design) er å la dine personlige eiendeler for å diktere aksentfarger. Gjør ditt beste for å matche fet nyanser i de personlige gjenstander og innlemme dem med måte i hele rommet.

5. Ta i friluft

Forskning viser at tilstedeværelsen av naturlig lys i faglige områder har en overveldende positiv innvirkning på de ansattes produktivitet og moral. Det gir bare mening at disse begrepene ville lett oversette til hjemmekontor miljøet også, så finn en måte å innlemme utendørs.

Når det er mulig, gjør vinduene en integrert del av designen. Tenk på å samkjøre skrivebordet under vinduskarmen og velge ikke-påtrengende persienner. I tillegg, ikke nøl med å inkludere andre naturlige elementer i design. Fresh grønne vil legge farge til plass og øke stemningen.

You may also like