Skip to main content

Creative kontor innredning tips for å maksimere produktiviteten

Creative kontor innredning tips for å maksimere produktiviteten

Det er ingen hemmelighet at miljøet du er i kan spille en viktig rolle i hvordan du føler deg, men visste du at det også kan gjøre deg mer produktiv på jobb?

Som det viser seg, er det massevis av utrolig enkle og økonomiske innredning triks du kan integrere i kontoret  som vil gjøre at du føler deg mer energi, inspirert og motivert til å ta på dagen, selv under den fryktede ettermiddagen lavkonjunktur.

Og det fine med de fleste av disse tipsene er at de kan brukes til nesten ethvert kontor-store eller små, hjemme eller borte. Så uansett interiøret omstendighetene du arbeider med, kan du prøve en, to eller alle åtte av disse ideene for å skape et lykkeligere, sunnere og mer produktivt arbeidsområde.

Maksimer Lighting

Optimalisering av belysning er en av de enkleste måtene å øke din energi og redusere belastningen på øynene som kommer fra å prøve å lese med lite lys. Hvis du er i stand til, maksimere naturlig lys du arbeider med så mye som mulig ved å utnytte ren, breezy vindu behandlinger i stedet for tung og ugjennomsiktig. Men selv om din kontroll over din naturlige lyset er begrenset, velger lyse hvite pærer vil gjøre en stor forskjell i det daglige energireserver.

decluttered Minimalisme

En minimalistisk estetiske gjør mer enn å gjøre plass ser alle slags chic og innbydende; det gjør det også lettere å få ting gjort. Rot rundt kontoret løper risikoen for å gjøre du føler deg overveldet og langt mer stresset enn nødvendig. Så, tar sikte på å holde kontoret enkelt og ryddig for en utpust-induserende stemning hver eneste dag.

inspirerende farger

Farge er fullpakket med produktivitetspotensial, så bruk den med svikte. Vitenskapelige studier florerer falbyr direkte påvirkning av farge på både humør og produktivitet. Blåaktig farger stimulere sinnet, gule fargetoner inspirere til kreativitet og grønne induserer følelsen av velvære, men selvfølgelig, dette kan variere fra person til person. Identifisere farger du finner personlig stimulerende og innlemme dem hvor du kan.

forfriskende Parfyme

Nøkkelen til å bo stimulert alle live lang dag er å sørge for at ingen av sansene blir neglisjert, og det betyr betalende tankene til de luktene wafting gjennom rommet. Peppermynte er ofte brukt for å aktivisere og oppdatere, hjelpe konsentrasjon, mens sitrusmarninert dufter kan heving og de-stress. Og hvis du er bekymret for at du glemmer å blåse ut et duftlys, eterisk olje diffusorer er en stor-og ultra-safe-måte å sikre din duft spillet er sterk.

Lively Greenery

Som mennesker er vi naturlige vesener som kan seriøst lide hvis vi ikke har nok naturen i vår dag-til-dag. Heldigvis er det en enkel problem å bekjempe. Legge til grøntområder i arbeidsområdet vil bringe feel-good vibes mens rense luften  og  det gir flere muligheter til å tilpasse og forbedre ditt interiør med dekorative potter og vaser.

Motiverende Meldinger

Når du føler blah og uinspirert, er det vanskelig å kjerne ut det beste arbeidet. Det gjør det også lett å glemme hvorfor du jobber så hardt, til å begynne med. Legge til et par stykker til å vise frem din favoritt motiverende meldinger kan gjøre en alvorlig innvirkning på ditt daglige produksjonen. Og i disse dager det er så mange forskjellige typografiske stiler, utskrifter og bilder å velge mellom, at du er nødt til å finne den perfekte stykke (eller to) til å passe din fancy.

Praktisk (Og Pretty) Lagring

En av de største syndebukkene bak produktivitets zapping kaoset som er en rot fylt skrivebord er rett og slett ikke å ha en skikkelig hjem for alt på det. Innlemming pent og ryddig oppbevaringsbokser til huset ting som skriveredskaper, papirer før de er behandlet, og diverse kontorrekvisita vil umiddelbart gjøre plass ser mer organisert og gjøre det mye lettere å holde det slik.

Inspirerende Vision Board

En korktavle med daglig gjøremål absolutt hjelper på produktiviteten foran, men legger mål for fremtiden i form av bilder og meldinger vil øke sin kraftproduksjon tidoblet. Prøv å slå din kork bord i en visjon bord med de tingene du helst vil oppnå i nær og fjern fremtid og se dine daglige motivasjon nivåer øke.

 

You may also like