Skip to main content

11 Környezetbarát Fali blokkok Bring kreativitás a nappaliban

Tervezése a tökéletes nappali szól megállapította, hogy ideális egyensúlyt a forma, a funkció és a megfoghatatlan „it” tényező. Míg választott a színárnyalatokat és dekoratív darab elengedhetetlen része az egésznek, polcok és szekrények, hogy elfér a rendetlenség, és segít létrehozni egy tökéletes hub minden szórakozási igényeinek is feltétlenül szükséges. Egyesíti a trend elegáns, környezetbarát bútorokat és adaptálható a fal egységek, melyek a kompozíciós szabadságot, a B_Green Day rendszer Alf Group azt ígéri, hogy változtassa meg a hangulatot a nappaliban örökre! Kialakított egyedülálló “Eco Wood , exkluzív egységek add mind a textúra és a mintázat a teret.

11 Környezetbarát Fali blokkok Bring kreativitás a nappaliban

Az elmúlt néhány hónapban már láttál érkezése néhány lenyűgöző moduláris fali egységek és menõ nappali kijelzők, hogy kapcsolja be a háztulajdonos egy tervező, és lehetővé teszi neki, hogy megidézni elég sok olyan készítmény, az általa választott. B_Green folytatódik ez a tendencia, az innováció és egyedi dekorációval rendelkező megoldások bázisok, sima fogantyú nélküli tároló egységek és exkluzív darabok, mint a hét . Ezek egyes modulok lehet kombinálni, hogy a divat alacsony szekrények, halmozott polcok, mesés könyvszekrények és a fal rendszerek, amelyek egyesítik a különböző nyitott és zárt polcok.

Alkalmazható nappali falán egységek könyvespolcok és szórakoztató konzolok

Mesés világítás bekapcsol a falra szerelt polc egy showstopper

Gyönyörű eco fa formák elegáns és fenntartható tároló polcok

Több hét egységet használt alakítani a stílusos készítmény

Nyitott és zárt fal egységek és bázisok alakítják a szórakoztató egység és idő rendszer

Intelligens B_Green nappali egységet kínál kompozíciós szabadságot

Egyszerű, egyenes vonalak, letisztult forma és a fogantyú nélküli előlapok arról, hogy az egyes egységek tökéletesen illeszkedik az elegáns, modern stílusban, hogy sok nappali úgy tűnik, hogy átfogja. A sokoldalú rendszer azt is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a függőleges tér kínált, és akkor is folytatni egy pár ilyen egységek a konyhába, hogy van tervezési koherencia a különböző területeken a nyitott terű nappalival. A tökéletes választás azok számára, akik formálják a hibátlan haza!

Gyönyörű és ergonómikus nappali nap rendszert Alf

Elegáns használata szürke és zöld a nappaliban

Finom mintázat és a felületek szépsége fokozza a fellebbezést a fali egységek

Pink élénkíti a kreatív nappali szekrénysor

You may also like