Skip to main content

Gyönyörű Living Rooms beépített polcrendszer

Miért Beépített Ins?

Nappali beépített inek adhat stílusát és személyiségét, valamint tárolása. És mivel beépített inek lehet célja, hogy fedezi a háztartási különleges igényei alapján, a lehetőségek szinte végtelenek. Ez a példa származik Crisp Architects, fényképezéssel Rob Karosis. Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre zárt tároló, egy nyitott megjelenítési területen, vagy hívja a figyelmet a konkrét részletek egyedi beépített inek tökéletes megoldást kínálnak.

maximalizálja a tér

A-kocka házak is jelenthet bizonyos komplikációk, amikor megpróbál díszíteni, és maximalizálja a tér. A szög a falak is megnehezítik használni előregyártott szekrények anélkül, hogy a vizuális szünetet. Ebben az esetben az egyéni nappali beépített inek nyújt kiváló megoldást. Itt hozták őket egészen a mennyezetig, maximalizálva a teret és a rajz a szem felfelé.

Két Tone Colour

Testre beépített polcok nem kell megállítani a mérésekkel. Festés beépített modulok úgy, hogy a kontraszt vagy bók más színek a szobában egy nagyszerű módja, hogy adjunk érdeke, hogy egy szobába, és hozzon létre központot falon.

Tartsa Classic

Hagyományos fehér beépített modulok zárt tároló az alján és a tetején nyitott annyira sokoldalú, hogy nem fér bele épp olyan stílus nappali. A választás egyszerű szekrény stílus biztosítja, hogy amennyiben az Ön ízlésének változtatni, és úgy dönt, hogy újradekorálására, a beépített modulok elférnek.

wraparound polcok

A szépség a beépített modulok, hogy azok is testreszabható, hogy megfeleljen az otthoni vagy a háztulajdonos speciális igényeit. Ebben a helyiségben Wendt Design Group, a polcokon csomagolja az egész teremben, amely egy tonna tárolási és kijelző helyet. Egy üres terület maradt fent a kanapén, hogy lehetővé váljon sconces és a művészet. A kontrasztos színek felszabadítással központot hozzon létre a közepén a polcokon.

A kevesebb több

Nappali beépített inek nem kell túlságosan dekoratív vagy díszes nyilatkozatot tenni. Az áramvonalas sziluettje a készülék belső kialakítás Angela Free Design feltűnő geometriai egyszerűség és növeli az általános mai hangulatát a szobában.

Rövid és édes

Mikor jön a nappali beépített modulok, nincs szükség mindig építeni a padlótól a mennyezetig. Ebben az esetben, amelyről az Orren Pickell Building Group, beépített szekrények kerültek beépítésre körülbelül félúton a fal alatt, ablakok mindkét oldalán egy kandalló. Sikerül, hogy maximalizálja a rendelkezésre álló helyet, míg keretező fókuszpont és nem blokkolja a fényt.

Jelölje ki a gyűjtemény

Beépített polcrendszer jön minden formában és méretben. És nem kell, hogy a ház csak a könyveket. Féltve őrzött gyűjtemények és formás kiegészítők a középpontban, amikor megjelenik elgondolkodva, és kiemelte a kiemelő világítás. Ez például Wilson Lighting mutatja ki tökéletesen.

építészeti kiemelése

Egyedi beépített inek lehet célja, hogy kiemelje és kiegészítik építészeti részletek, mint például ez Keith Bruns. Itt a polcokon felvesszük közel a plafon, és egyeznek meg a szélessége a mennyezet íveket. A finials tetején a polcokon fellépni közötti összekötő erő a beépített modulok és az ívek, így jelennek meg szinte egy egységként.

Magas és keskeny

Néha a kevesebb több, különösen olyan helyiségekben, ahol nincs sok falfelületet. Magas, keskeny beépített modulok által bemutatott Michael Abrams tervezése segíthet keret kandalló és erősítik a fókuszpont miközben még néhány vizuális vagy tárhelyet. Kiemelő világítás segít felhívni a szemet, ahol kéne menni.

Oldalnézet

Míg a szimmetria természetesen tetszetős a szemnek, ez nem mindig a helyes választ. Ebben a szobában Portico Design, a beépített egység volt telepítve az egyik oldalon a kandalló a ház a televízió és más elemeket. Ahelyett, hogy a kandalló, hogy az egyetlen fókuszpont, részévé válik egy háromszög alakú kiemelt terület a művészet fölött lóg, és a televízió.

Beépített ültetés

A „beépített” nem csak utal a polcokat. Ülőhely is lehet komponenst. Ez a beépített egység által MK Development a legjobb mindkét világból, zárt szekrények az egyik oldalon, és egy beépített ülés fiókos alatta a másik.

lebegő polcok

Hozzon létre egy modern megjelenés, egyszerű lebegő polcok. A hiányzó hardver és dekoratív díszítmények tartja a megjelenés tiszta, míg a sötét szín egészíti dráma. A megjelenés State Street design, mint ez elég könnyen utánozható fadarabok méretre vágott, de hogy a megjelenés, hogy biztosan festeni a hátsó fal egy hasonló színű a polcokon.

Think Outside the Wall

Beépített inek nem kell mindig a falnak. Néha lehet építeni más területeken a szobában olyan módon, ami sokkal több értelme van. Ezek a polcok vannak beépítve lépcsőház van egy nagy helykihasználás az Avenue B Developments. Nem ró a többi helyiség, és bőséges tároló könyvek és kiegészítők.

Nem sallang Beépített Ins

Néha az egyszerűség a legjobb. Ezek nem modorosság, keret nélküli beépített modulok által Memar Architects Inc nyújt rengeteg tároló megerősítése mellett a kortárs esztétikai. A tiszta vonalak egy szép ellentétben a görbe vonalak a bútorok, ami fontos létre egyfajta mélységet.

You may also like