Skip to main content

Csodálatos Parasztház típusú nappali tippek

Parasztház stílus magyarázata

Egy bólintás a múltban, de szilárdan jelen, parasztház stílusú lakberendezés kínál divatos módja egy időtlen környezetben. És annak ellenére, hogy közös jellemzői, mint a használata semleges színek és szerves anyagok, a mai parasztház stílusban is tartalmaz modern frissítéseket, így egy vonzó lehetőség minden típusú lakástulajdonosok. Ha a nappali szorul modernizálása, bele néhány változtatást nyitott fogalom itt, pajta ajtó van-egy pillantást, hogy messze nem egy kaptafára minden.

Open-Concept Parasztház Nappali

Kényelmes nyitott fogalom parasztház nappali

Parasztház stílus nem mindig kell nézni rusztikus. Tény, hogy sok lakástulajdonosok szed turn-of-the-századi házak és megnyitja a belső istállót természetes fényt az űrbe. Ez a szoba Jennifer Robbins Konyha megmutatja, hogy milyen nyitott koncepció nappali és étkező, kiegészítve egy üvegfalú fal, modernizálja a hagyományos zárt megközelítéshez. Kényelmes bútorokkal, ipari világítótestek, és függőleges bontható élkiképzés adni ezt a helyet egy parasztház úgy érzi, hogy nem over-the-top.

Eklektikus Parasztház Nappali

Színes és ecletic parasztház nappali

Parasztház stílusa nagyon alkalmazkodó és könnyen összekapcsolható sok más lakberendezés trendeket. Egy art deco tükör és celluláris árnyalatok pár jól vízszintes bontható élkiképzés és perzsaszőnyeg, hogy ez a nappali Judith Balis Konyha hagyományos és átmeneti. Add a modern kanapé és dohányzóasztal egy tiszta megjelenés, ami tetszetős a szemnek.

Regenerált fa mennyezeti Nappali

Parasztház nappali kőfalakkal regenerált fa mennyezet

Tartalmaz szerves építőanyagok egy belső tér lehetővé teszi a szobába, hogy magáért beszél. Ez a szoba Kelly and Co. design megmutatja, hogyan kell használni parasztház szerkezeti elemek egy olyan országban, kő ház. Ölelni az eredeti tulajdonságait a tér-szerű kitett kőfal és fa mennyezetre lehetővé kombinációja textúrák a szem földet. Ezután egyszerű díszítéssel és bútorokkal modernizálni a teret.

Hagyományos parasztház Nappali

Klasszikus hagyományos parasztház stílusú nappali

Parasztház stílus szól nyugodt egyszerűség és a kényelem. Szóval, akkor nem kell menni nagy a kifújt mennyezettel és drága anyagokat feltenni a megjelenés. Ez a szoba által tervezett Bartlett, opts kényelem több mint egy nyitott, levegős érzést. Az alacsony mennyezet melegséget a hideg téli estén, és nyugodt, de mégis elegáns, lakberendezés kínál „mosogató közvetlenül” érzést. A frissített pajta fedélzeten kandalló, komplett visszanyert gerendák, tovább hangsúlyozza a hagyományos jellegét a szobában.

Monokróm Parasztház Nappali

Tiszta és éles parasztház nappali monokróm

A modern stílusú nappali lehet alakítani egy elegáns parasztház visszavonulás beépítésével bontható élkiképzés a kandalló körül, regenerált gerendára, és tonális bútorok és kiegészítők. Tény, hogy szinte minden helyiségben (igen, még azok is, egy 80-as évek vibe) adható parasztház hangulatát hozzáadásával néhány részletet. Ez a modern parasztház nappali tervezői Sophie Metz egyszerre kifinomult és kényelmes.

Ipari Parasztház Nappali

Parasztház nappali ipari szélén

Az egyszerűség kedvéért a parasztház stílus meglehetősen könnyen venni egy ipari sor. Ez a nappali származó Risinger & Co. lehetővé teszi a helyiség építészeti részleteket, hogy kitűnjön, majd kiegészíti őket a modern bútorok, fém bárszék, és egy szabadon kályha cső. A marhabőr szőnyeg egészíti ki a nyugat-érzést, mint egy tökéletes keveréke a két stílust mutatja magát.

Kortárs Parasztház Nappali

Parasztház a modern építészet és a bútorok

Annak ellenére, hogy a nosztalgia gyakran társul parasztház stílus szerelmesei kortárs design minden bizonnyal továbbra is kihasználni a legjobb tulajdonságait. Vegyük ezt a modern parasztház nappalitól Northworks építészek és tervezők, például. A csap és horony felső mondják, hogy „parasztház”, de a bútorok és a nyitott fogalom tér egyáltalán nem.

Új építés Parasztház Nappali

Új otthon parasztház stílusú építészet

A ház nem kell történelmi, hogy átfogja a hagyományos parasztház stílusban. Ez az újonnan épült otthon tervezte Tom Meany Építész magában fémjelzi, mint a gerendás, üvegezésű ablak, és egy nagy kő kandalló egy modern otthon kényelmét egy klasszikus parasztház.

Hozd a szabadban

Nappali modern parasztház összecsukható fal

A kapcsolat a természet egy visszatérő téma a modern parasztház design. Ez a nappali: Joseph Farrell Architecture tartalmaz egy összecsukható fala ablakok bemond a belső tér a szabadtéri terasz. Szerves elemeket, mint a juta szőnyeg és élő növények kijelenti továbbá egy nappali, amely úgy érzi, a szabad és korlátlan elmosásával in a ki.

Felhasználási bontható élkiképzés

Családbarát parasztház nappali shipslap

Mivel fát használtak, így erősen a parasztházakban a múlt, bontható élkiképzés burkolat az egyik legegyszerűbb módja, hogy a stílus az új otthonok. Amikor telepíti, válassza táblák, amelyek a sérülések és karcolások, mivel szaporodik a megjelenés régi használat és idézik a történelmi tudat. Ebben a szobában Renew Properties, a festett fa kandalló köpeny ellensúlyozza a bontható élkiképzés hogy hozzon létre egy kontrasztos hangulatát.

Add Parasztház Color

Pale Blue Parasztház Nappali

A fény és a friss színpaletta mindig jó választás parasztház stílusú szobák. De nem mindig megy a fehér. Ehelyett belefoglalja halványkék be terek révén köpeny és könyvespolc díszítéssel. Buffalo Fakitermelő példázza ezt színválaszték kombinálásával gyönyörűen fehér bútorok és világos fa felületek. Világos szürke, meleg zabpehely is jól működik egy egyszerű és egyszerű megjelenés.

Bele Hiteles jellemzők

Klasszikus parasztház stílusban beépíteni Hiteles jellemzők

Része mitől parasztház stílus olyan vonzó az a kényelem, hogy jön a darab történelem. Akkor miért korlátozza őket? Ez a nappali tele van antiquey díszítmények mint a szomorú bútorok, a hagyományos mezőgazdasági székek, és a csirke drót szekrények. Keressen ingatlan értékesítés és bolhapiac az igazi üzlet, vagy bolt az új árakat, hogy átfogja a tanyán esztétikus.

Hozzáadása tűzött kanapé

Rusztikus stílusú nappali kihúzható csomózott

Ki mondta, parasztház élő nem tud egy csipetnyi luxust? Játszva a dekoráció, akkor színpadon egy hagyományos szoba nézni kényelmes és személyre szabott. Ez a parasztház nappali The Source szoba pár klasszikus elemeket elegáns tűzött kanapé váratlan (de nagyon szívesen) kifinomultság.

Felhasználási Barn Doors

Barn ajtók ad helyet egy hagyományos farm hangulatát. Plusz, ők nagy teret megtakarítók kis szoba és könnyen partíció nyitott fogalom alaprajz. Bizonyos esetekben két pajta ajtó még jobb, mint egy! Ez a szokatlan formájú szoba jóvoltából Edward Ira Schachner használ pajta ajtó bókot a kandalló és megerősíteni a parasztház megjelenés.

 

You may also like