Skip to main content

Csodálatos módon lehet díszíteni bőrbútorokkal

Csodálatos módon lehet díszíteni bőrbútorokkal

Modern, kortárs, vagy a hagyományos, nem számít az otthoni jelenlegi stílus, bőr bútor felvehet egy időtlen, otthonos, és még egy luxus csavar a dekorációt. Hogy úgy is, hogy gondolkodás? Tól finom karamell élénk bordó, bőr darabok kaphatók hangulatos színek add mind a szépség és a mélység minden térben.

De ez nem jelenti azt, hogy töltse ki a szoba bőr bútorokkal. Minden amire szüksége van egy kanapé, vagy talán egy szék vagy két bőr melegedni a szobában sem számít a színösszeállítás. Még jobb, hogy egy darab bőr bútorok egyezik meg a többi berendezéssel olyan egyszerű, mint hozzá néhány dekorációs kellékek, mint például akcentus párnák vagy dobja. Szeretne többet megtudni? Ezek az ötletek, hogyan ossza lucfenyő fel a helyet bőrbútorokkal.

Szőttesek Bőr Acapulco szék

A szőttesek bőr Acapulco szék hozzáteszi, mind a stílus és a praktikus funkcióval anélkül, hogy túl sok vizuális térben ebben a kis nappaliban kaliforniai belsőépítész Haley WEIDENBAUM. Mellett a fa furnér konzol, az elegáns ülés kölcsönöz az egyensúlyt a szoba többnyire hideg színséma.

Francia Apartman bőrbútorokkal

Szoba felmelegedés árnyalatú barna szabályokat ezen párizsi lakás francia belsőépítész Marion Alberge. A falak lágy árnyalatú mokka. A csokoládébarna kanapék hihetetlenül vonzó. Pops arany és sárga, mint az oldalsó szék és dekorációk sárgaréz kiegészítők kölcsönöznek a szoba kivilágosodott kontrasztot. Ékezet párna egy csepp sárga fokozza a szoba összetartó megjelenés.

Fekete bőr fejtámlával horgonyok Ez Hálószoba

Szeretjük terek keverék hagyományos stílus más elemekkel ahogy ebben a hálószobába Ashley Bell Konyha székhelyű Dallas, Texas. A fekete bőr fejtámlával az alapja darab, amely rögzíti a teret. Ez szépen működik más kulcsfontosságú berendezéséhez, beleértve a század közepén drag és a Kilim szőtt szőnyeget.

Tekintsük Megfizethető Vintage bőr bútorok

Amikor a megtévesztett ki egy szoba egyedi dekorációval, semmi sem annyira kielégítő, mint pontozási elegáns vintage bútorokat alku alagsorban áron. A mi kedvencünk, például ez a bordó bőr nyugágyon egy teensy nappali szerepelt Homepolish egy internetes otthoni dekorációs szolgáltatás. A meleg árnyalat pár szépen a narancssárga század közepén kanapén, miközben egy drámai kontrasztot ellen mentás zöld fal.

Vintage Brown Leather Lazítótartozékok Modern fehér nappali

Vintage bőr darabokat add tartós stílust modern skandináv nappali szerepelt Alvhem Makleri. A jobb szélen egy 1960-as szafari bőr fotel svéd designer Arne Norell. Az előtérben egy 1970-es króm csomózott bőr fotel amerikai designer Cy Mann. Annak ellenére, hogy a székek nem ugyanazt a színt, mert a barna, semleges színárnyalat, dolgoznak ezen a többnyire fehér életterét.

Mini Chesterfield kanapé, egy kis lakásban

Bőr bútorok jön minden méretben és típusban. Esetben, ez a mini chesterfield stílusú heverő egy legénylakásom New York-i tervező cég Labl Studio. Játék a kanapéról kis mérete a nagy állólámpa, amely hasonlít egy hatalmas asztali lámpa.

Tompítsa bőrkanapéval dekoratív díszítéssel

A karcsú és elegáns tűzött bőr kanapé teszi a legtöbbet ebből a teensy nappalitól Homepolish belsőépítész Candace Rein. A kanapé puha szín nem nyomják a szellős színséma. A faux báránybőr takarót és krémes akcentus párnák teszik a bőrt bútordarab még vonzóbbá.

Bőr Butterfly Chair

Ez a kaliforniai lakást San Francisco design cég IDF Studio just Scandi hűvös jóvoltából bohém ékezeteket, mint az időtlen bőr pillangó széket.

Cognac bőr kanapé egy Trendy Nappali

Itt egy konyak bőrkanapé örvendetes mellett ebben az elegáns skandináv nappali látható Alvhem Makleri. A kanapé lilás beütéssel koordinálja a rózsaszín és sötétkék bazsarózsák háttérkép. Accent párnák különböző textúrák és semleges hangok kölcsönöznek kívánatos kontrasztot.

Bőr bútorok egy fekete szoba

Heather, a dekor blogger mögött növekvő Spaces, van a fedélzeten és a fekete szoba trend. Azt mondja, a festék színe teremtett ideális hátteret biztosít a vintage bőr kanapé. A faux báránybőr takaró, krém szőnyeg, és a leveles kivitelezés minden segítséget, hogy a szélén le a sötét színeket.

Apró House egy fekete bőr kanapé

Egy nagyon trim vintage bőr kanapé tökéletesen illeszkedik ehhez a kis házat Belsőépítész Kim Lewis ki Austin, Texas. A mix párnák kontrasztos színek és textúrák segíti a nagy bútordarab keverék a többi berendezéssel.

Frissítés egy régi bőr kanapé Pretty párnák

Ebben a kis semleges nappali cseppentünk Havenly egy internetes belsőépítészeti szolgáltatás, dekoratív kék párnák hegyezi enyhén kopott tan bőr kanapé.

Vintage bőr szék párosítva sokszorosítása bútorok

Ha Ön, mint nekünk, hiteles század közepén bútorok neves tervezők nem szerepel a díszítő költségvetést. De ha megvan, hogy úgy néz ki, nincs félelem. A grafikus mögött a blog design Attractor díszített ő tér keverékét használva megfizethető reprodukciós darab tört össze a drága takarékosság áruház leletek, mint a karamell bőr naplopó. Koordinálja szépen a fa tónusú konzol és dohányzóasztal.

Bőr Napozóágyak Lend Stílusos melegség

Két bőr nyugágyak kölcsönöznek meleget ezen semleges nappali csupa hideg árnyalatokkal Amber Interiors ki Calabasas, Kalifornia. A székek természetes színét felhívja a figyelmet, hogy a fa bútorok.

Bőr szekcionált kanapé Férfias Vibe

Seattle, Washington székhelyű cég Lindsay Pincus design továbbfejlesztett ezt nappali férfipszichéje szélén egy bőr szekcionált kanapé. A barna bőr pillangó szék megüti a dolgokat egy kontrasztos árnyalatú. Multihued párnák szakítani a kanapén kellemes színek, amelyek megfelelnek a kézi csomózású gyapjú szőnyeg, sárga függöny, és a piros konzol.

You may also like