Skip to main content

Gyönyörű Nappali Világítás Ötletek

Világítás egy Nappali

Szoba igényel háromféle világítás: környezeti, feladat, és akcentussal. Környezeti fény egy szoba fényviszonyainak, feladat világítás irányítja a fényt, hogy bizonyos munkákat zónák és kiemelő fények kiemelik egyedi tárgyakat. Ezen belül az alapvető követelmények a világ a lehetőségek. Akár akarjuk, valami szórakoztató, mint ez a szoba Jonathan Adler, vagy valami visszafogott, van egy szinte végtelen mennyiségű nappali világítás ötletek minden ízlés és beállítást.

A Robust választék

A mix különböző világítás elhelyezett különböző pontjain a szobában, létfontosságú a megfelelő nappali világítás rendszer. Míg az első dolog, amit hajlamosak látni ebben a szobában a londoni Cheyenne Terrace központi kimutatás világítótestet is vannak, három asztali lámpa, egy állólámpa, öt bankot fények, és egy kiemelő fény a mennyezeten az ablak oldalán a szoba. Mindannyian együtt hozzon létre egy réteges és robusztus világítási sémát, szabadon árnyékok.

Kettő az egyben

Amikor a felső (környezeti) világítás, ez mindig egy jó ötlet, hogy a két különböző fajta. Ebben az elegáns nappaliban Su Hodges Interiors, fazék lámpák biztosítják a legtöbb fény (ami elterjedt az egész mennyezet), míg az átmeneti lógó lámpatest hangsúlyozza ülősarokkal közepén a szobában.

Több mérkőzések

Egy nagy szoba, egy felső rögzítés nem lehet elég. A legtöbb esetben a pot fények egy jó megoldás, de ha rejtett világítás nem neked van egy másik lehetőség. Tekintsük lóg több berendezési tárgyak az egész szobában, mint a tervező Kari Wilbanks tette ide. Ezek a legfontosabb ahhoz, hogy ez a megjelenés munka ragaszkodni meglehetősen egyszerű berendezési tárgyak, amelyek a tiszta körvonalait, és tedd őket egy rácson helyett véletlenszerű helyeken az egész mennyezet.

mennyezeti Accent

Világítás kerülete körül mennyezeti nyújthat kiemelő fény, valamint egy egyedülálló részletességgel nem a legtöbb nappali. Nem csak a kiemelő fény ebben a szobában a Creative West Architects kihangsúlyozza az építészeti részleteket a mennyezet, de hozzáteszi, egy aura elegancia kifinomult helyet. Mikor jön a nappali világítás ötletek, nem kell félni, hogy gondolkodni kívül a doboz.

Vegyünk egy Arc

Nem mennyezeti lámpák? Nem probléma! Továbbra is létrehozhat egy központi fényforrás egy ív állólámpa. Az ívek az ilyen típusú lámpák általában meglehetősen magas, biztosítva, hogy senki nem fog bump a hallható, amikor alattuk sétál, de úgy vélte, az elhelyezés is fontos. Tartsuk szem előtt, hogy ezek a lámpák nagyon modern és legjobban működik a mai beállításokat.

plasztikus sconces

Készíts egy merész állítás egyedi sconces. A modern sconces ebben a szobában a cd Interiors állítható, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy módosítsa a méretét, valamint ahol a fény irányítanak. Még ennél is fontosabb, adnak egy egyedi, szobrászati ​​elem, amely meghatározza a modern hangot a térben.

Beépített Accent

Beleértve kiemelő fények beépített polcrendszer egy nagyszerű módja annak, hogy kiemelje a különleges tárgyak és kiegészítők. Ebben a helyiségben Juliette Byrne, a szem azonnal hívni a kivilágított polcok, így egy világos és gyönyörű fokális falon.

Visual Balance

Bár jó, hogy van egy asztal végén mindkét végén egy kanapé, ez nem mindig lehetséges (vagy előnyösebb). Ha ez a helyzet, akkor is van vizuálisan kiegyensúlyozott feladat világítás segítségével egy asztali lámpa az egyik oldalon, és egy állólámpa, a másik, ahogy ezen a fényképen jóvoltából Barbara Brown Photography. Így ember ül mindkét oldalán a kanapén kap egy azonos mennyiségű fényt.

Keverd össze és párosítsd

Nappali igényel sok különböző fényforrások, de nincs szabály, mondván, hogy minden meg kell egyeznie. Közlemény a szobában az SFA Design, amely a csillár és sconces klasszikus, de a táblázat lámpák modern. A friss és régi jó módja annak, hogy egy szobában egy igazi értelme a karakter és a személyiség, így nem kell félni, hogy mix stílusok és korszakok.

Várj egy nyilatkozat Fixture

Nappali szobák magas mennyezettel nehéz lehet díszíteni, és a fény. Annak érdekében, hogy a legtöbb nagy belmagasságú tekintsünk egy nagy központi lámpatest egy take-értesítés stílusban. A legfontosabb, hogy lóg szerelvények szobák magas mennyezettel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elég alacsony ahhoz, hogy úgy érzik, mintha ők része a szobában, és nem kell, hogy a törzs a nyakát, hogy néz ki, és látni őket. A Szputnyik csillár ebben nappali Robert Dana design elég nagy és elég alacsony ahhoz, hogy úgy érzi, mint egy része a ülősarokkal.

Maximalizálja a tér és funkció

Fésülés világítótestet egy mennyezeti ventilátor lehet egy nagyszerű módja annak, hogy maximalizálja a tér és a funkció. Míg mennyezeti ventilátor természetesen nem olyan népszerű, mint régebben, a melegebb éghajlaton ezek néha szükség. Ahelyett, hogy túlzásba, és egyaránt telepíti a mennyezeti világítás és a szurkolók, úgy két-in-one lehetőségek maximalizálása helyet. Ebben a század közepére a modern szoba, a régi vágású mennyezeti ventilátor illik jobbra.

Kiemelés Architectural Details

Jelölje ki az építészeti részletek süllyesztett vagy csík világítás. Ebben a nappali K2 Design, a gyönyörű kazettás mennyezet nyomatékosítja kiemelő világítás, amely felhívja a figyelmet a szép részleteket.

Bízz az ösztöneidben

Mikor jön a nappali világítás a legfontosabb dolog az, hogy van egy kis móka és bízzunk a stilisztikai ösztönök. Míg a fények a szobában: Jonathan Adler mind egy kicsit vad, együtt dolgoznak szépen részeként a szórakoztató, eklektikus szobában.

You may also like