Skip to main content

Elegáns kék Nappali ötletek

A legjobb Blue Living Rooms

Kék nappali minden formában és méretben. A hagyományostól a modern, hogy minden között, a kék szín, amely átível stílus, mint senki más. Tény, hogy mellette semleges, nincs Napon fehérített borított színes díszíteni, mint a kék. Tehát, hogy az Ön ízlésének fordulni világos és merész, vagy lágy és finom, ezek a kék nappali ötletek biztos, hogy elegendő ihletet.

Fényes és Színművészeti

Celebrity designer Thom Filicia ismert létrehozására terek, amelyek a klasszikus, mégis van valamilyen váratlan hangulattal állítsa őket a tömegből. Ez a kék nappali Greenwich, Connecticut sem kivétel. Az egyik legfontosabb dolog megjegyezni, hogy míg a festék egy nagyon sötét kék, van egy fényes ami még inkább izgalmas és vibráló, mint egy matt lenne. Tekintsük ezt a technikát ha sötét festék színek.

Klasszikus és visszafogott

A klasszikus nappali, mint ez által tervezett Echelon egyedi otthonok, az ideális környezet a hagyományos, visszafogott Wedgwood kék falak. Ha párosítva a fehér beadboard mennyezet és könnyű hickory padló színe szól majdnem olyan, mint egy semleges, de még így is kölcsönöz elég mély, így a szobában érzés erős. A szín kombinálva a helyiség építészeti részletek bizonyítják, hogy a tér lehet egy csomó személyiség előtt egyetlen bútordarab belül van elhelyezve.

Meleg és barátságos

Nincs jobb színkombinációk, mint a kék és narancssárga. Abban az esetben, ez a meleg és barátságos kék nappali, designer Cory Connor használt sötét, de élénk árnyalatú, mint az elsődleges színt, majd ékezetes azt tippeket rozsdás narancssárga. Festéssel a beépített könyvszekrény ugyanolyan színű, mint a Napon fehérített borított falak, ő hozta létre egy érzés az intimitás, és van egy érzése burkolva Ez a barátságos színű.

Tiszta és Kortárs

Kontraszt kulcsfontosságú ebben az átmeneti nappali Alice Burnham Interior Design. Sötétkék Napon fehérített tapéta tökéletes hátteret biztosít két darab modern művészet, míg a kék század közepére a modern kanapé durran ellen ropogós fehér faburkolat. Annak ellenére, hogy a használata több sötétkék, a szoba fenntartja a könnyű, szellős érzést köszönhetően a helység a fehér és a tejszínt.

Bohemian Alkalmi

A nyugtató színek a tenger és az ég tökéletes Bohemian stílusú szobák. Ebben a nappali, szinte minden egyes szín egy kék árnyalatú, nincs igazi jelölőszín beszélni. Ez a hang-on-tone megjelenés lehet kemény, hogy húzza le, de ebben az esetben, a hatalmas ablakon, és hatalmas mennyiségű természetes fény jön át, hogy egy kis szünetet a kéttámaszú színe.

Breezy Beach stílus

Tervező Sabrina Alfin létrehozott egy szellős, strand-stílusú visszavonulást feleségül vizenyős blues homokos semlegesek San Fransisco Bay területén otthon. Slipcovered bútorok segít kölcsönöznek a tér egy nyugodt és laza hangulattal, míg a természetes díszítmények mint a juta szőnyeg, fonott kosarak, és uszadék ékezetek segítségével hozza a strand téma haza.

Lágy és finom

Finom blues nagy hozzátéve lágy eleganciát klasszikus terek. Itt tervező Christina Marie használt lágy kék csomózott kanapén egy nagyon hasonló árnyalatú, mint a falak, hogy hozzon létre egy kényelmes és megnyugtató helyet.

Eklektikus Electric Nappali

Texas-alapú tervező Erin Williamson létre dráma ezen a helyen egy mély, szinte elektromos kék árnyalatú. A bambusz-szerű etageres hogy festett ugyanolyan színű, mint a falak, szinte úgy tűnik, hogy épített és adja meg a szoba egyfajta nagy építészeti mélységben. A krémet kanapé gyakorlatilag kiugrik a falból, ami egy dinamikus fókuszpont.

Nyugodt és Cool

A nyugtató paletta lágy kék, szürke és fehér teszi a nyugtató hangulat ebben a hagyományosan stílusú nappali. Itt a csapat ás Design Company használt lágy árnyalatú kék a falakon, majd rakott tételek azonos hangzását, hogy megteremtse a megjelenés.

Éles és kifinomult

Rajongók a ropogós és kifinomult átmeneti stílusú kaphat pontosan mit akarnak a sötétebb árnyalatú kék. Ebben a nagy kék nappali design csapat ékezetek Et Részletek használt Stiffkey Blue Farrow and Ball a falakon, amelyek felerősítik gazdagságát és jellegét, és szépen fokozza az építészeti részleteket. Amikor együtt a semleges színek a bútorok és a gazdag fa padló az eredmény egyaránt feltűnő és kifinomult.

Cosmopolitan Chic

Dekoratőr showhouses célja, hogy bemutassa a tervezési tehetségét belsőépítészeti szakemberek, és sok esetben ez ad nekik egy esélyt, hogy a flex az izmok és egy kis szórakozás. Ebben a teremben található a 2012 Kips Bay Dekoratőr Showhouse designer Brian del Toro használta a szemet gyönyörködtető kombinációja sötét kékeszöld és lime, hogy hozzon létre egy feltűnő hatást. Ellentétben sötétkék vagy indigó, kékeszöld van melegség, amely hozzáteszi kifinomúltság sötét szobában.

funky hagyományos

Szerint a tervező Annie Lowengart, az ihletet ez a kék nappali jött egy antik gobelin végzett gazdag kék és a meleg sárga fénnyel. Rajz, hogy alapot elegáns, mégis funky nappali született. A szolgáltatás fal és beépített könyvespolc festett Farrow & Ball kínai Blue, amely melegséget és egy kis játékosságot ebben a bámulatosan sokszínű nappali.

Sötét és a Moody

Mély indigókék gazdag és erőteljes színek és attól függően, hogy hogyan használják lehet sötét és szeszélyes, vagy kiemelt és felemelő. Ebben a szobában tervezte Linda Burnside Interiors ez egy kicsit mindkettő. A szín a falakon meglehetősen sötét és gazdag, de a POP használják a világos színű bútorok és szövetek szövetek hozzá egyfajta játékosság.

finoman Parti

A világos színek ideálisak nyitott, tágas terek, mint a nyílt koncepció nappali és a konyha által tervezett Schell Brothers Home Builders. Emlékeztet a tenger, a fal színe ideális szoba próbál elérje a tengerparti hangulat. A hozzáadott homok színű kárpit, egy kő kandalló, és beadboard mennyezet teljes part menti meg, anélkül, hogy giccses.

You may also like