Skip to main content

11 miljövänligt väggenheter som ger kreativitet till ditt vardagsrum

Utforma den perfekta vardagsrummet handlar om att hitta den perfekta balansen mellan form, funktion och den svårfångade ‘det’ faktor. När du väljer rätt nyanser och dekorativa bitar är en viktig del av det hela, hyllor och skåp som tuck bort röran och bidrar till att skapa en perfekt knutpunkt för all din underhållning behov är också ett absolut måste. Att sammanföra utvecklingen av elegant, miljövänliga möbler och anpassningsbara väggelement som ger kompositions frihet, B_Green Day System från Alf Group lovar att ändra stämningen i ditt vardagsrum för evigt! Tillverkade av unika ‘Eco Wood’ , dessa exklusiva enheter lägga både struktur och mönster till utrymmet.

11 miljövänligt väggenheter som ger kreativitet till ditt vardagsrum

De senaste månaderna har sett en ankomst några fantastiska modulära väggelement och läckra vardagsrum skärmar som vänder husägare i en designer och tillåta honom att trolla fram ganska mycket varje sammansättning efter eget val. B_Green fortsätter denna trend av innovation och kundanpassade inredning lösningar med sina baser, vanligt handtags mindre lagringsenheter och exklusiva bitar som den SJU . Dessa enskilda moduler kan kombineras till mode låga skåp, staplade hyllor, fantastiska bokhyllor och väggsystem som kombinerar en mängd olika öppna och slutna hyllor.

Anpassningsvardagsrumsvägg heter med bokhyllor och underhållningskonsoler

Fabulous belysning vänder väggmonterad hylla i en showstopper

Gorgeous miljö trä formar eleganta och hållbara förvaringshyllor

Multipla Sju enheter som används för att forma den eleganta kompositionen

Öppna och slutna väggelement och baser formar underhållning enhet och dag systemet

rumsenheter Smart B_Green levande erbjuder sammansättning frihet

Enkla, raka linjer, ren design och handtag-mindre fronter att var och en av enheterna passar perfekt med en elegant, modern stil som många vardagsrum verkar anamma. Den mångsidigt system kan du också dra full nytta av den vertikalt utrymme som erbjuds, och du kan även bära ett par av dessa enheter i köket för att se till att det är design samstämmighet mellan de olika områdena i öppen planlösning. Ett perfekt val för dem som vill forma en felfri hem!

Vacker och ergonomisk vardagsrummet dag systemet från Alf

Elegant användning av grått och grönt i vardagsrummet

Delikat mönster och textur skönhet förbättra överklagandet av väggenheterna

Hot pink livar den kreativa vardagsrummet väggskåp

You may also like