Skip to main content

11 Miljøvenlig reoler, der bringer Kreativitet til din stue

Design det perfekte stuen handler om at finde den ideelle balance mellem form, funktion og den undvigende ‘det’ faktor. Mens vælge de rigtige nuancer og dekorative stykker er en væsentlig del af det hele, hylder og skabe, der stikke væk i rodet og medvirke til at skabe et perfekt samlingspunkt for alle dine behov for underholdning er også et absolut must. At samle udviklingen i elegante, miljøvenlige møbler og tilpasningsdygtige reoler, der tilbyder frihed til at komponere, den B_Green Day System fra Alf Group lover at ændre stemningen i din stue for evigt! Udformet fra enestående ‘Eco Wood’ , disse eksklusive enheder tilføje både tekstur og mønster til rummet.

11 Miljøvenlig reoler, der bringer Kreativitet til din stue

De sidste par måneder har set en ankomst af nogle fantastiske modulopbyggede reoler og smarte stue skærme, der bliver boligejer i en designer og tillader ham at fremmane stort set enhver sammensætning af eget valg. B_Green fortsætter denne tendens af innovation og kundetilpassede indretning løsninger med sine baser, almindelig grebsløse lagerenheder og eksklusive stykker såsom den SEVEN . Disse individuelle moduler kan kombineres til mode lave kabinetter, stablede hylder, fabelagtige reoler og vægsystemer, der kombinerer en række åbne og lukkede hylder.

Adaptable stue reoler med reoler og underholdning konsoller

Fabelagtig belysning vender vægmonteret hylde i en showstopper

Gorgeous øko træ figurer stilfulde og bæredygtige hylder

Flere Syv enheder bruges til at forme den stilfulde sammensætning

Åbne og lukkede reoler og baser forme underholdning enhed og dag-system

Smart B_Green dagligstue enheder tilbyder kompositorisk frihed

Enkel, lige linjer, rent design og håndtag-mindre fronter sikre, at hver af enhederne passer perfekt med et slankt, moderne stil, som mange stuer synes at omfavne. Den alsidige Systemet giver dig også mulighed for at gøre fuld brug af den lodrette plads på tilbud, og du kan endda bære et par af disse enheder i køkkenet for at sikre, at der er design sammenhæng mellem de forskellige områder i det åbne planløsning. Et perfekt valg for dem, der ønsker at forme en fejlfri hjem!

Flot og ergonomisk stue dag system fra Alf

Elegant brug af grå og grøn i stuen

Delikat mønster og stoflige skønhed øge appel af overskabe

Hot pink opliver den kreative stue væg enhed

You may also like