Skip to main content

Smukke stuer med indbyggede reoler

Hvorfor indbygget ins?

Stue indbygget ins kan tilføje stil og personlighed samt opbevaring. Og fordi indbygget ins kan designes til at passe til din husstand specifikke behov, mulighederne er næsten uendelige. Dette eksempel kommer fra Skarpe Arkitekter, med fotografering af Rob Karosis. Hvis du ønsker at oprette lukket opbevaring, et åbent visningsområde, eller gøre opmærksom på specifikke detaljer specialbygget-ins kan tilbyde den perfekte løsning.

Maksimer Space

A-ramme huse kan udgøre visse komplikationer, når de forsøger at dekorere og maksimere plads. Vinklen af ​​væggene kan gøre det vanskeligt at bruge præfabrikerede kabinetter uden at forårsage en visuel pause. I dette tilfælde kan brugerdefinerede stue indbygget ins giver en fremragende løsning. Her blev de bragt hele vejen op til loftet, maksimere plads og trække øjet opad.

To Tone Farve

Tilpasning af indbyggede hylder behøver ikke at stoppe med målingerne. Maleri indbygget ins, så de kontrast eller kompliment andre farver i rummet er en fantastisk måde at tilføje interesse for et værelse og skabe et samlingspunkt mur.

Hold det klassisk

Traditionelle hvide indbygget ins med lukket opbevaring på bunden og åbne på toppen er så alsidige, at de kan passe ind i næsten enhver stil af stue. At vælge en simpel skab stil vil sikre, at hvis din smag ændrer sig, og du beslutter at nyistandsætte, vil de indbyggede ins altid passer ind.

wraparound Hylder

Skønheden i indbygget ins er, at de kan tilpasses et hjem eller boligejer specifikke behov. I dette rum fra Wendt Design Group, hylderne wrap hele vejen rundt i lokalet, der giver et væld af lagring og visning plads. Et tomt område blev efterladt over sofaen for at give mulighed for lampetter og kunst. Den kontrasterende farve formår at skabe et fokuspunkt midt i alle hylder.

Mindre er mere

Stue indbygget ins behøver ikke at være alt for dekorativ eller udsmykkede at afgive en redegørelse. Den strømlinede silhuet af enheden indretning af Angela Free Design er slående i sin geometriske enkelhed og tilføjer til den samlede nutidige fornemmelsen af ​​værelset.

Short and Sweet

Når det kommer til stue indbygget ins, er der ingen grund til altid at bygge fra gulv til loft. I dette tilfælde foretaget af Orren Pickell Building Group, indbyggede kabinetter blev installeret omkring halvvejs op ad muren, under vinduer på hver side af en Mantel. De formår at maksimere den tilgængelige plads, mens indramning omdrejningspunktet og ikke blokerer lyset.

Fremhæv en samling

Indbygget reoler kommer i alle former og størrelser. Og de har ikke kun til at huse bøger. Skattede samlinger og velskabt tilbehør kan være i centrum, når der vises omtanke og fremhævet med accent belysning. Dette eksempel fra Wilson Lighting viser det perfekt.

Arkitektonisk Highlight

Tilpasset indbygget ins kan designes til at fremhæve og supplere arkitektoniske detaljer, som denne fra Keith Bruns. Her blev hylderne taget op tæt på loftet og matche op med bredder på loftet buer. De knopper i toppen af ​​hylderne fungerer som en forbindende kraft mellem de indbyggede ins og buer, hvilket gør dem synes næsten som en enhed.

Høj og smal

Nogle gange er mindre mere, især i rum, hvor der ikke er en masse vægplads. Høje, smalle indbygget ins som påvist af Michael Abrams Design kan hjælpe ramme en pejs og styrke et fokuspunkt mens det stadig giver nogle skærm eller lagerplads. Accent belysning bidrager til at trække øjet til, hvor det er meningen at gå.

side View

Mens symmetri er naturligt appellerer til øjet, er det ikke altid det rigtige svar. I dette rum ved Portico Design, en indbygget enhed blev installeret på den ene side af Mantel til at huse fjernsynet og andre elementer. I stedet for pejsen er den eneste omdrejningspunkt, bliver det en del af en trekant-formet fokusområde med kunsten hængende over, og fjernsynet.

Indbygget siddepladser

Udtrykket “indbygget” ikke blot henvise til reoler. Siddepladser kan også være en komponent. Denne indbyggede enhed lavet af MK Development har det bedste fra begge verdener, med lukkede kabinetter på den ene side og en indbygget sæde med skuffer nedenunder på den anden.

Flydende Hylder

Opret et moderne look med enkle svævende hylder. Manglen på hardware og dekorative udsmykninger holder udseendet ren, mens den mørke farve tilføjer drama. Et kig fra State Street Design som dette er forholdsvis let at kopiere bruge træstykker tilskåret men for at få det udseende for at være sikker på at male bagvæggen en lignende farve til hylderne.

Tænk uden for muren

Indbygget ins behøver ikke altid at være imod en mur. Nogle gange kan indarbejdes i andre områder af rummet på en måde, der gør meget mere mening. Disse hylder, der er bygget ind i en trappe er en stor brug af plads ved Avenue B Developments. De behøver ikke pålægge resten af ​​rummet og giver masser af lagerplads til bøger og tilbehør.

Ingen dikkedarer Indbygget Ins

Nogle gange er enkelhed er bedst. Disse uden dikkedarer, rammeløse indbygget ins fra Memar Architects Inc giver masser af lagerplads og samtidig styrke en moderne æstetik. De rene linjer giver en flot kontrast til de buede linjer af møbler, hvilket er vigtigt for at skabe en fornemmelse af dybde.

You may also like