Skip to main content

Smukke stue Belysning Idéer

Belysning en Stue

Stuer kræver tre former for belysning: ambient, opgave, og accent. Omgivende lys giver et værelse med overordnet belysning, opgave belysning retter lyset til visse arbejdszoner, og accent lys fremhæve bestemte objekter. Inden for disse grundlæggende krav er en verden af ​​muligheder. Uanset om du vil have noget sjovt som dette rum fra Jonathan Adler, eller noget mere afdæmpet, er der en næsten endeløs forsyning af stue belysning ideer for enhver smag og indstilling.

En Robust sortiment

En blanding af forskellige former for belysning, placeret på forskellige punkter i rummet, er afgørende for at skabe en ordentlig stue belysning ordning. Mens det første, du har tendens til at se i dette rum i Londons Cheyenne Terrace er det centrale udsagn lysarmatur, er der også tre bordlamper, én-standerlampe, fem pot lys og en accent lys i loftet på vinduet side af rummet. De er alle sammen med til at skabe en lagdelt og robust belysning ordning, fri for skygger.

To i Én

Når det kommer til overliggende (omgivende) belysning, er det altid en god idé at bruge to forskellige slags. I denne elegante stuen ved Su Hodges Interiors, pot lys giver de fleste af lys (som er spredt på tværs af loftet), mens en overgangsperiode hængende armatur understreger siddeområde i midten af ​​rummet.

Flere Kampprogram

I et stort rum, kan en enkelt overliggende stativet ikke være nok. I de fleste tilfælde, pot lys er en god løsning, men hvis forsænket belysning er ikke for dig der er en anden mulighed. Overvej hængende flere armaturer i hele rummet, ligesom designeren Kari Wilbanks gjorde her. De nøglen til at gøre dette look arbejde er at holde sig til forholdsvis enkle armaturer, der har rene silhuetter, og at hænge dem på et gitter i stedet for i tilfældige pletter i hele loftet.

loft Accent

Belysning langs kanten af ​​et loft kan give accent lys samt en unik detalje ikke fælles for de fleste stuer. Ikke alene accent lys i dette rum fra Creative West Arkitekter fremhæver de arkitektoniske detaljer i loftet, men det tilføjer en aura af elegance til denne sofistikerede rum. Når det kommer til stue belysning ideer, skal du ikke være bange for at tænke ud af boksen.

Overvej en bue

Ingen loftslamper? Intet problem! Du kan stadig oprette en central lyskilde med en bue gulvlampe. Buerne på disse typer af lamper er generelt temmelig høj, der sikrer, at ingen vil støde deres høres, når du går nedenunder, men betragtes placering er stadig vigtigt. Husk på, at disse lamper er helt moderne og fungerer bedst i moderne indstillinger.

skulpturelle Sconces

Lav en fed erklæring med unikke lampetter. De moderne lampetter i dette rum af Disc Interiors er justerbare, så brugeren kan ændre størrelsen, samt hvor lyset bliver rettet. Endnu vigtigere, de giver en unik, skulpturelt element, der sætter en moderne tone til rummet.

Indbygget Accent

Herunder accent lys i indbyggede reoler er en fantastisk måde at fremhæve særlige objekter og tilbehør. I dette rum fra Juliette Byrne, er øjet straks henledes på de lyser op hylderne, hvilket giver en lys og smuk omdrejningspunkt væg.

Visuel Balance

Mens det er rart at have en ende tabel i begge ender af en sofa, er det ikke altid muligt (eller foretrække). Når dette er tilfældet, kan du stadig have visuelt afbalanceret opgave belysning ved hjælp af en bordlampe på den ene side og en standerlampe på den anden, som det ses her i dette billede høflighed af Barbara Brown Photography. Denne måde, folk sidder på begge sider af sofaen får en lige mængde lys.

Mix og match

Stuer kræver en masse forskellige lyskilder, men der er ingen regel siger, at de alle er nødt til at matche. Bemærk i dette rum af SFA Design, der lysekronen og sconces er klassiske, men de bordlamper er moderne. Blanding gammelt og nyt er en fantastisk måde at give et værelse en reel følelse af karakter og personlighed, så du skal ikke være bange for at blande stilarter og epoker.

Hæng en erklæring Fixture

Stuer med højt til loftet kan være svært at dekorere og til lys. For at få mest ud af det høje loft overveje en stor central bestanddel i en take-varsel stil. Nøglen til at hænge inventar i rum med højt til loftet, er at sikre, at de er lave nok, at de føler sig som de er en del af rummet, og du behøver ikke at stamme din hals til at se op og se dem. Den Sputnik lysekrone i denne stuen af ​​Robert Dana Design er stor nok og lav nok, at det føles som en del af opholdsområdet.

Maksimer Space og Funktion

Kæmning et lysarmatur med et loft ventilator kan være en god måde at maksimere plads og funktion. Mens loft fans er bestemt ikke så populære som de engang var, i varmere klimaer, de er nogle gange nødvendigt. Snarere end at forsøge at overdrive det og installere både loftslampe og fans, overveje to-i-en muligheder for at maksimere plads. I denne midten af ​​århundredet moderne værelse, de gammeldags loftsventilator passer ret i.

Fremhæv Arkitektoniske detaljer

Fremhæve arkitektoniske detaljer med forsænket eller strip belysning. I denne stue ved K2 Design, er den udsøgte kassettelofter understreges af accent belysning, der gør opmærksom på deres smukke detaljer.

Stol på dine instinkter

Når det kommer til stue belysning vigtigste ting at gøre, er at have lidt sjov og tillid til dine stilistiske instinkter. Mens lysene i dette rum fra Jonathan Adler er alle en lidt vild, de arbejder sammen smukt som en del af denne sjove, eklektisk værelse.

You may also like