Skip to main content

Stilfuld Blå Stue Idéer

The Best Blå Living Rooms

Blå stuer kommer i alle former og størrelser. Fra traditionel til moderne, til alt i mellem, blå er en farve, der strækker sig over stilarter som ingen anden. Faktisk siden af ​​neutrale, er der ingen grasscloth-dækket farve til at dekorere med end blå. Så uanset din smag henvende sig til lyse og fed, eller blød og subtil, disse blå stue ideer er sikker på at give rigelig inspiration.

Glossy og Dramatisk

Celebrity designer Thom Filicia er kendt for at skabe rum, der er klassisk, men har en vis form for uventet flair, der sætte dem ud fra mængden. Denne blå stue i Greenwich, Connecticut er ingen undtagelse. En af de mest vigtige ting at bemærke er, at mens malingen er en meget mørk blå, det har en skinnende finish, der gør det mere spændende og levende end en mat ville finish. Overvej denne teknik, når du bruger mørke maling farver.

Klassisk og Afdæmpet

Et klassisk stue, som denne designet af Echelon Brugerdefineret Homes, er indstillingen ideel til traditionelle og tilbageholdende Wedgwood blå vægge. Når parret med den hvide beadboard loftet og lyse Hickory gulve farven lyder næsten som en neutral, men det stadig giver nok dybde til at holde rummet følelse robust. Farven kombineret med rummets arkitektoniske detaljer bevise, at et rum kan have et væld af personlighed, før en enkelt møbel er placeret inden.

Varm og hyggelig

Der er ingen bedre farvekombination end blå og orange. I tilfældet med denne varm og hyggelig blå stue, designer Cory Connor brugte en mørk, men levende skygge som den primære farve og derefter accent det med antydninger af rusten orange. Ved at male den indbyggede reoler samme farve som grasscloth-dækket vægge, har hun skabt en følelse af intimitet, og der er en følelse af at være omsluttet af denne varm og indbydende farve.

Ren og Moderne

Kontrast er nøglen i denne overgangsperiode stue af Alice Burnham Interior Design. Mørkeblå grasscloth tapet giver den perfekte kulisse for to stykker af moderne kunst, mens en blå midten af ​​århundredet moderne sofa popper mod sprød hvid wainscoting. På trods af brugen af ​​flere mørke blues, rummet opretholder en lys, luftig fornemmelse takket være den betragtede brug af hvid og creme.

Bohemian Casual

De beroligende farverne på havet og himlen er perfekte til Bohemian stil værelser. I denne levende område, næsten hver enkelt farve er en nuance af blå, med ingen reelle accent farver at tale om. Denne tone-i-tone udseende kan være svært at trække ud, men i dette tilfælde, den stort vindue og massiv mængde af naturligt lys, der kommer igennem give en pause fra den eneste span farve.

Breezy Beach Style

Designer Sabrina Alfin skabt en luftig, strand-stil tilbagetog ved at gifte våde blues med sandede neutrale i denne San Fransisco Bay området hjem. Slipcovered møbler hjælper låne rummet en afslappet og afslappet stemning, mens naturlige dekorationer såsom en jute tæppe, flettede kurve, og drivtømmer accenter hjælp bringe strand tema hjem.

Blød og Subtle

Sarte blues er fantastisk til at tilføje bløde elegance til klassiske rum. Her brugte designer Christina Marie en blød blå tuftede sofa i en meget lignende nuance som væggene til at skabe en behagelig og beroligende plads.

Elektrisk Elektrisk Stue

Texas-baserede designer Erin Williamson skabte drama i dette rum med en dyb, næsten elektrisk blå farve. Med bambus-stil etageres bliver malet i samme farve som væggene, der næsten synes at være bygget i og giver rummet en følelse af stor arkitektonisk dybde. Cremen sofa praktisk springer ud fra væggen, hvilket skaber et dynamisk omdrejningspunkt.

Rolig og Cool

En beroligende palet af bløde blå, grå og hvide giver en beroligende atmosfære i denne traditionelt indrettede stue. Her holdet fra Digs Design Company brugte en blød nuance af blå på væggene og derefter lagdelt i genstande af samme tonale kvalitet til at skabe udseendet.

Sprød og Sofistikeret

Fans af sprød og sofistikeret overgangsordning stil kan få præcis, hvad de ønsker at bruge mørkere nuancer af blå. I denne store blå stue design team af Accenter Et Anvendte Stiffkey Blue af Farrow og Ball på væggene, som tilføjer rigdom og karakter og smukt forbedrer de arkitektoniske detaljer. Når det kombineres med de neutrale farver på møbler og de rige trægulve resultatet er både slående og sofistikeret.

Cosmopolitan Chic

Dekoratør showhouses er designet til at fremvise de designtalenter af indvendige design fagfolk, og i mange tilfælde det giver dem en chance for at flex deres muskler og have lidt sjov. I dette rum fra 2012 Kips Bay Dekoratør Showhouse designer brugte Brian del Toro den iøjnefaldende kombination af mørk krikand og kalk for at skabe en slående effekt. I modsætning til flåde eller indigo, krikand har en varme, der tilføjer hygge til mørke rum.

Funky Traditionel

Ifølge designeren Annie Lowengart, inspirationen til denne blå stue kom fra en antik gobelin udført i rige blues og varme Ambers. Tegning på dette fundament en elegant endnu funky stue blev født. Funktionen væg og bygget i reoler er malet i Farrow & Ball kinesiske blå som giver varme og en smule leg til denne vidunderligt eklektiske stue.

Mørke og Moody

Dyb indigo er en rig og robust farve og afhængigt af hvordan det bruges, kan det være mørkt og humørsyg, eller fed og opløftende. I dette rum designet af Linda Burnside Interiors det er lidt af begge dele. Farven på væggene er helt mørk og rig, men de bruges på lyse møbler pops og draperier stoffer tilføje en følelse af leg.

subtilt Coastal

Lyse farver er ideelle til åbne, luftige rum som dette åbne koncept stue og køkken designet af Schell Brothers Home Builders. Minder om havet, væg farve er ideel til rum forsøger med at nå en kystnære vibe. Tilføjelsen af ​​sandfarvet polstring, en sten arne, og beadboard loft fuldføre kystnære udseende uden at være kitschy.

You may also like