Skip to main content

Amazing Farmhouse-stil stue Tips

Bondehusstil Forklaret

Med et nik til fortiden, men solidt plantet i den nuværende, stuehus-stil hjem design tilbyder en trendy måde at opnå en tidløs indstilling. Og på trods af at have fælles karakteristika-lignende brug af neutrale farver og organiske materialer-dagens bondehusstil indeholder også moderne opdateringer, hvilket gør det en tiltalende løsning for alle typer af husejere. Hvis din stue er behov for omlægning, indarbejde et par ændringer-åbne koncept her, skrabeæg døre der-for et look, der er langt fra one-size-fits-all.

Open-Concept Farmhouse Stue

Komfortabel åbent koncept stuehus stue

Bondehusstil behøver ikke altid at se rustik. Faktisk er mange husejere tager turn-of-the-århundrede hjem og åbner op indvendigt til at kaste naturligt lys ind i deres rum. Dette værelse af Jennifer Robbins Interiors viser, hvordan et åbent koncept stue og spisestue, komplet med et glas-sprossede væg, moderniserer en traditionel lukket i tilgang. Komfortable møbler, industrielle lamper og lodret shiplap giver dette rum en bondegård føler, at er ikke over-the-top.

Elektrisk Farmhouse Living Room

Farverige og ecletic stuehus stue

Bondehusstil er meget fleksibel og kan kombineres nemt med mange andre home decor tendenser. En art deco spejl og cellulære nuancer par godt med horisontal shiplap og en persisk tæppe til at gøre denne stue af Judith Balis Interiors både traditionelle og midlertidig. Tilføj en moderne sofa og sofabord til et rent look, der er tiltalende for øjet.

Regenereret træ loft stue

Bondegård stue med stenvægge regenereret træ loft

Omfattende organiske byggematerialer ind i et indre rum giver plads til at tale for sig selv. Dette værelse ved Kelly og Co. design viser, hvordan man bruger bondehus byggeelementer i et land stenhus. Værdsættelse de oprindelige egenskaber af rum-lignende den udsatte stenmur og træ loft-tillader en kombination af teksturer for øjet at lande på. Så, enkel indretning og møblering modernisere rummet.

Traditionel gård Stue

Klassisk traditionel gård stil stue

Bondehusstil handler om afslappet enkelhed og komfort. Så behøver du ikke at gå stort med blæst ud lofter og dyre materialer til søm udseendet. Dette værelse, designet af Bartlett, vælger komfort over en åben, luftig fornemmelse. De lave lofter bringe varme til en kold vinter aften og afslappet, men alligevel elegant, møbler tilbyder en “vask til højre i” fornemmelse. Den opdaterede stald bord pejs, komplet med regenereret tømmer, yderligere accentuerer traditionelle karakter af rummet.

Monokromatisk Farmhouse Living Room

Ren og sprød stuehus stue monokromatisk

En moderne stil stuen kan omdannes til en chic bondehus tilbagetog ved at indarbejde shiplap omkring pejsen, regenereret tømmer bjælker, og tonale møbler og tilbehør. Faktisk kan næsten alle rum (ja, selv dem med en 80’er vibe) gives stuehus flair ved at tilføje nogle få detaljer. Dette moderne stuehus stuen fra designeren Sophie Metz er både sofistikeret og komfortable.

Industriel Farmhouse Living Room

Bondegård stue med industriel kant

Enkeltheden i bondehusstil kan sagtens tage et industrielt tur. Dette stue fra Risinger & Co. tillader rummets arkitektoniske detaljer at skille sig ud, og derefter supplerer dem med moderne møbler, metal barstole, og en udsat ovn rør. Den koskind tæppe tilføjer en vestlig fornemmelse, som en sømløs blanding af to stilarter byder sig.

Contemporary Farmhouse Living Room

Bondehus med moderne arkitektur og møbler

På trods af den nostalgi ofte forbundet med bondehusstil, kan elskere af moderne design sikkert stadig drage fordel af sine bedste egenskaber. Tag denne moderne stuehus stue med Northworks arkitekter og planlæggere, f.eks. De tunge og not lofter sige “stuehus”, men møbler og det åbne koncept plads er alt andet end.

Nybyggeri Farmhouse Stue

Nyt hjem med stuehus stil arkitektur

Et hus behøver ikke at være historisk for at omfavne den traditionelle bondehus stil. Dette nybyggede hjem designet af Tom Meany Arkitekt inkorporerer kendetegnende som en bjælkeloft, sprossede vinduer, og en stor sten pejs til at skabe et moderne hjem med de bekvemmeligheder i en klassisk stuehus.

Bring udendørs i

Stue i moderne gård med foldbar væg

En forbindelse til naturen er et tilbagevendende tema i moderne stuehus design. Dette stue fra Joseph Farrell Arkitektur har en sammenklappelig væg af vinduer for at smelte det indvendige rum med den udendørs terrasse. Organiske elementer som jute tæppet og levende planter udgør yderligere en opholdsstue, der føles fri og ubegrænset ved at sløre i med ud.

Brug shiplap

Børnevenligt bondehus stue med shipslap

Da træ blev brugt så meget i gårde fra fortiden, shiplap paneler er en af ​​de nemmeste måder at bringe den stil i nye boliger. Når du installerer, skal du vælge nævn, der har rifter og skrammer, da de kopiere udseendet af mangeårige brug og fremkalde en følelse af historie. I dette rum ved Forny Egenskaber, de farvede træ pejs kappe opvejer shiplap at skabe en kontrasterende føler.

Tilføj bondegård Farve

Pale Blå Farmhouse Stue

En let og frisk farvepalet er altid et godt valg til rum bondehus-stil. Men du behøver ikke altid at gå hvid. I stedet indarbejde lyseblå ind i mellemrum gennem mantle og reol accenter. Buffalo Lumber eksemplificerer denne farve valg ved at kombinere det smukt med hvide møbler og lyse træsorter. Lys grå og varm havregryn også fungere godt for en enkel og ukompliceret look.

Indarbejde autentiske funktioner

Klassisk bondehusstil Indarbejd autentiske funktioner

En del af det, der gør bondehusstil så tiltalende er komfort, der kommer fra stykker af historie. Så hvorfor begrænse dem? Dette stue er fyldt med antiquey dekorationer som nødstedte møbler, traditionelle gård stole, og hønsenet kabinetter. Gennemse ejendom salg og loppemarkeder for den ægte vare, eller shop for nye tilbehør, der favner stuehuset æstetiske.

Tilføj en Tuftede Sofa

Rustik stil stue med tuftede sofa

Hvem siger stuehus levende kan ikke tilbyde en antydning af luksus? Ved at spille med indretningen, kan du iscenesætte en traditionel plads til at se både komfortable og skræddersyet. Denne gård stue af kilden Room par klassiske elementer med en elegant tuftede sofa til en uventet (men meget velkommen) raffinement.

Brug Barn Døre

Barn døre giver ethvert rum en traditionel gård føler. Plus, de er store plads sparere til små rum og kan nemt opdele en åben-koncept grundplan. I nogle tilfælde to laden døre er endnu bedre end én! Dette usædvanligt formede rum, høflighed af Edward Ira Schachner, bruger laden døre til at komplimentere pejs og styrke stuehuset look.

 

You may also like