Skip to main content

Amazing måder at dekorere med lædermøbler

Amazing måder at dekorere med lædermøbler

Moderne, moderne, eller traditionel uanset din boligs aktuelle stil, kan lædermøbler tilføje en tidløs, hjemlig, og endda en luksuriøs twist til din indretning. Hvor så du måske tænke? Fra lækker karamel til levende rødbrun, læder stykker fås i hyggelige farver, der tilføjer både skønhed og dybde til ethvert rum.

Men det betyder ikke, du er nødt til at fylde et rum med lædermøbler. Alt du behøver er en sofa eller måske en stol eller to i læder til at varme op et værelse uanset dens farve ordningen. Endnu bedre, hvilket gør et stykke lædermøbler matche resten af ​​din indretning er så let som at tilføje et par dekorative tilbehør såsom accent puder eller et kast. Klar til at lære mere? Disse ideer fortælle, hvordan at fikse op dit rum med lædermøbler.

Håndvævet Læder Acapulco stol

En håndvævet læder Acapulco stol tilføjer både stil og praktisk funktion uden at optage for meget visuelle rum i denne lille stue ved Californien baserede indretningsarkitekt Haley Weidenbaum. Sideløbende med træfinér konsol, den smarte sæde låner balance til rummet er for det meste køligt farveskema.

Fransk lejlighed med lædermøbler

Room opvarmning nuancer af brune regler i denne Paris apartment af den franske indretningsarkitekt Marion Alberge. Væggene er en blød nuance af mokka. Chokolade brune sofaer er utroligt indbydende. Pops af guld og gul ligesom side stol og dekorative messing tilbehør låne rum lysere kontrast. En accent pude med et stænk af gule forbedrer rummets sammenhængende udseende.

Black Leather Headboard Anchors Dette soveværelse

Vi elsker rum, der kombinerer traditionel stil med andre elementer som er vist i denne store soveværelse af Ashley Bell Interiors baseret i Dallas, Texas. Den sorte læder hovedgærde er grundlaget brik, der forankrer rummet. Det fungerer smukt med andre centrale møbler herunder midcentury kommoder og Kilim vævet tæppe.

Overvej overkommelige vintage lædermøbler

Når det kommer til at narre ud et værelse med unik indretning, intet er helt så tilfredsstillende som scorer smarte vintage møbler til bargain kælderen priser. Vores foretrukne, for eksempel, er denne rødbrun læder liggestol i en teensy stue featured på Homepolish, en online hjem udsmykning tjeneste. Dens varme hue par smukt med den orange midcentury sofaen samtidig give en dramatisk kontrast mod minty grønne vægge.

Vintage Brown Leather Solsenge i Moderne Hvid Stue

Vintage læder stykker tilføje varige stil til dette moderne nordisk stue featured på Alvhem Makleri. På det yderste højre er en 1960s safari læder lounge stol ved den svenske designer Arne Norell. I forgrunden er en 1970s krom tuftede læder lounge stol ved amerikanske designer Cy Mann. Selvom stolene er ikke den samme farve, fordi de begge er brune, en neutral nuance, de arbejder i dette for det meste hvide beboelsesrum.

Mini Chesterfield Sofa i en lille lejlighed

Læder møbler kommer i alle størrelser og typer. Sag i punkt, denne mini chesterfield stil sofa i en bachelor pad ved New York design firma Labl Studio. At spille off sofaens lille størrelse er den store gulvlampe, der ligner en gigantisk bordlampe.

Blødgør en lædersofa med dekorative accenter

En slank og elegant tuftede lædersofa gør de fleste af denne teensy stuen ved Homepolish indretningsarkitekt Candace Rein. Sofaen bløde farve ikke overvælde den luftige farveskema. En faux fåreskind tæppe og cremet accent puder gøre læderet møblet endnu mere tiltalende.

Læder Butterfly Chair

Denne Californien lejlighed ved San Francisco design firma IDF Studio oser Scandi kølig høflighed af boheme accenter ligesom tidløse læder sommerfugl stol.

Cognac Ladersofa i en Trendy Living Room

Her en cognac læder sofa er en velkommen tilføjelse i denne stilfulde skandinaviske stue set på Alvhem Makleri. Den sofa er lilla undertoner koordinere med pink og navy pæoner tapet. Accent puder i forskellige teksturer og neutrale toner låne ønskelig kontrast.

Læder Møbler i en Black Room

Heather, indretning blogger bag Growing Spaces, kom om bord med den sorte rum tendens. Hun siger malingen farve skabte den ideelle ramme for hendes vintage lædersofa. En faux fåreskind tæppe, fløde tæppe, og grønne stueplante alle bidrage til at tage brodden de mørke farver.

Tiny hus med en sort Ladersofa

En meget trim årgang lædersofa er den perfekte pasform til denne lille hus af indretningsarkitekt Kim Lewis ud af Austin, Texas. En blanding af puder i kontrasterende farver og teksturer hjælper den store møbel blanding i med resten af ​​indretningen.

Opdater en Old Ladersofa med smukke Puder

I denne lille neutral stue spottet på Havenly, en online interiør design service, dekorative blå puder kvikke op en blidt slidt tan lædersofa.

Vintage læderstol Parret med Reproduktion Møbler

Hvis du er ligesom os, autentiske midcentury møbler af kendte designere er ikke inden for dit udsmykning budget. Men hvis du nødt til at have det udseende, har ingen frygt. Den grafiske designer bag bloggen Design Attractor dekoreret sin plads ved hjælp af en blanding af overkommelige reproduktion stykker mosede sammen med billig genbrugsforretning fund ligesom karamel læder liggestol. Det koordinerer pænt med træ tonet konsol og sofabord.

Læder Solsenge Lend Stilfuld varme

To læder liggestole låne varme til denne neutrale stue fyldt med kølige nuancer af Amber Interiors ud af Calabasas, Californien. Den stolene naturlige farve gør opmærksom på træmøbler.

Læder sektionsopdelt sofa med en Maskulin Vibe

Seattle, Washington baserede selskab Lindsay Pincus Design forbedret denne stue maskuline kant med en læder sektionsopdelt sofa. En brun læder sommerfugl stol punches tingene op med en kontrastfarve skygge. Multihued puder bryde op i sofaen med glædeligt farver, der matcher håndknyttet uld tæppe, gule gardiner og den røde konsol.

You may also like