Skip to main content

11 Miljøvennlig veggelementer som bringer kreativitet til stuen

Designe den perfekte stuen handler om å finne den perfekte balansen mellom form, funksjon og unnvikende ‘det’ faktor. Mens velge de riktige nyanser og dekorative stykker er en viktig del av det hele, hyller og skap som gjemmes bort rot og bidra til å skape en perfekt knutepunkt for alle dine underholdningsbehov er også et absolutt must. Bringe sammen trenden med elegante, miljøvennlige møbler og tilpasningsdyktige vegg enheter som tilbyr kompositorisk frihet, B_Green Day System fra Alf Gruppe lover å endre stemningen i stuen din for alltid! Laget fra unike Eco Wood ‘ , disse eksklusive enheter legge både tekstur og mønster til plassen.

11 Miljøvennlig veggelementer som bringer kreativitet til stuen

De siste månedene har sett en ankomst av noen fantastiske modulære veggelementer og snazzy stue skjermer som gjør at hus til en designer og tillate ham å trylle frem stort sett alle sammensetningen av hans valg. B_Green fortsetter denne trenden med innovasjon og unik innredning løsninger med sine baser, vanlig håndtak-mindre lagringsenheter og eksklusive stykker som SEVEN . Disse individuelle moduler kan kombineres for å mote lave skap, stablede hyller, flotte bokhyller og veggsystem som kombinerer en rekke åpne og lukkede hyller.

Tilpasningsdyktig stue veggelementer med bokhyller og underholdning konsoller

Utmerket belysning snur veggmonterte hylle inn i en showstopper

Gorgeous eco tre former stilige og bærekraftige lagring hyller

Flere Sju enheter brukes til å forme den stilige sammensetning

Åpen og lukket vegg enheter og baser forme underholdningsenhet og dag system

Smart B_Green stua enheter tilbyr kompositorisk frihet

Enkle, rette linjer, ren design og håndtaksløse fronter sikre at hver av enhetene passer perfekt med en elegant, moderne stil som mange stuer synes å omfavne. Den allsidige systemet kan du også gjøre full bruk av den vertikale plass på tilbudet, og du kan selv bære noen av disse enhetene inn på kjøkkenet for å sikre at det er utformingen sammenheng mellom de ulike områdene i åpen planløsning. Et perfekt valg for de som ønsker å forme en feilfri hjem!

Vakker og ergonomisk stue dag system fra Alf

Elegant bruk av grått og grønt i stuen

Delikat mønster og tekstur skjønnhet øke appellen av veggelementer

Hot rosa liver kreative stue vegg enhet

You may also like