Skip to main content

Stilig blå stuen Ideer

Best Blå Living Rooms

Blå stuer kommer i alle former og størrelser. Fra tradisjonelle til moderne, til alt i mellom, er blå en farge som spenner over stiler som ingen andre. Faktisk, ved siden av nøytrale, er det ingen grasscloth dekket farge å pynte med enn blå. Så om din smak slå til lyse og fet, eller myk og subtil, disse blå stue ideer er sikker på å gi god inspirasjon.

Glossy og Dramatisk

Kjendis designer Thom Filicia er kjent for å skape områder som er klassisk, men har en slags uventet teft som skiller dem fra mengden. Denne blå stue i Greenwich, er Connecticut intet unntak. En av de viktigste tingene å merke seg er at mens malingen er en veldig mørk blå, den har en blank overflate som gjør det mer spennende og levende enn en matt finish ville. Vurdere denne teknikken når du bruker mørke lakkfarger.

Classic og Behersket

Et klassisk stue, som dette designet av Echelon Custom Homes, er den perfekte setting for tradisjonelle og behersket Wedgwood blå vegger. Da sammen med den hvite beadboard tak og lys hickory gulv fargen leser nesten som en nøytral, men det fortsatt gir nok dybde til å holde rommet følelsen robust. Fargen kombinert med rommets arkitektoniske detaljer bevise at en plass kan ha massevis av personlighet før en eneste møbel er plassert innenfor.

Varm og koselig

Det finnes ingen bedre fargekombinasjon enn blå og oransje. I tilfelle av denne varme og koselige blå stue, designer Cory Connor brukt en mørk, men levende nyanse som den primære farge og deretter aksent det med hint av rusten oransje. Ved å male den innebygde bokhyller samme farge som Grasscloth-dekket vegger, har hun skapt en følelse av intimitet, og det er en følelse av å være omsluttet av denne varme og innbydende farger.

Ren og moderne

Kontrast er nøkkelen i denne overgangs stuen av Alice Burnham Interior Design. Mørk blå grasscloth tapet gir den perfekte bakgrunnen for to stykker av moderne kunst, mens en blå midten av århundret moderne sofa spretter mot skarp hvit brystpanelet. Til tross for bruk av flere mørke blues, holder rommet en lys, luftig følelse takket være ansett bruk av hvitt og krem.

Bohemian Casual

De beroligende farger over havet og himmelen er perfekt for Bohemian stil. I denne stue, er nesten hver eneste farge en nyanse av blått, med ingen reelle aksentfarger å snakke om. Dette tone-på-tone utseende kan være vanskelig å trekke av, men i dette tilfellet, stort vindu og massive mengden av naturlig lys som kommer gjennom å gi en pause fra den eneste span av farge.

Breezy Beach stil

Designer Sabrina Alfin opprettet en luftig, strand-stil retrett ved å gifte seg vassen blues med sand nøytrale i San Fransisco Bay området hjem. Slipcovered møbler hjelper låne plassen en avslappet og uformell atmosfære, mens naturlige pynt som en jute teppe, flettede kurver, og drivved aksenter bidra til å bringe stranden tema hjemme.

Myk og Subtle

Delikat blues er stor for å legge myk eleganse til klassiske områder. Her designer Christina Marie brukt en myk blå tuftet sofa i en svært lik nyanse som veggene for å skape en behagelig og beroligende plass.

Eklektisk Electric Stue

Texas-baserte designeren Erin Williamson skapte dramatikk i dette rommet med en dyp, nesten elektrisk blåfargen. Med bambus-stil etageres blir malt i samme farge som veggene, de nesten ser ut til å bli bygget inn og gi rommet en følelse av stor arkitektonisk dybde. Kremen sofa praktisk talt hopper ut fra veggen, og skaper et dynamisk brennpunkt.

Rolig og Cool

En beroligende palett av myke blå, grå og hvite gir en beroligende atmosfære i dette tradisjonelt stylet stue. Her teamet fra Graver Design Company brukt en myk nyanse av blått på veggene og deretter lagvis i elementer av samme tonekvalitet for å skape utseendet.

Crisp og Sofistikert

Fans av skarp og sofistikert overgangs stil kan få akkurat det de ønsker å bruke mørkere nyanser av blått. I denne store blå stue design team av Accents Et Detaljer benyttet Stiffkey Blue av Farrow og Ball på veggene som legger fylde og karakter og vakkert forbedrer de arkitektoniske detaljene. Når det kombineres med de nøytrale fargene på møbler og de rike tregulv resultatet er både slående og sofistikert.

Cosmopolitan Chic

Dekoratør showhouses er designet for å vise frem design talenter interiørdesign fagfolk, og i mange tilfeller det gir dem en sjanse til å vise muskler og ha det litt moro. I dette rommet fra 2012 Kips Bay Decorator showhouse designer Brian del Toro brukte iøynefallende kombinasjon av mørk blågrønn og kalk for å skape en slående effekt. I motsetning til marinen eller indigo, har blågrønn en varme som legger kos til mørke rom.

funky Tradisjonell

Ifølge designer Annie Lowengart, inspirasjonen for denne blå stuen kom fra en antikk billedvev gjort i rike blues og varme Ambers. Tegning på det grunnlaget en elegant og funky stuen ble født. Funksjonen veggen og bygget i bokhyller er malt i Farrow & Ball kinesiske blå som gir varme og litt lekenhet til denne fascinerende stue.

Mørk og Moody

Deep indigo er et rikt og robust farge og avhengig av hvordan det brukes det kan være mørkt og humørsyk, eller dristige og oppløftende. I dette rommet er designet av Linda Burnside Interiors er det litt av begge deler. Fargen på veggene er ganske mørk og rik, men de spretter brukes på lyse møbler og draperi tekstiler legge til en følelse av lekenhet.

subtilt Kyst

Lyse farger er ideelle for åpne, luftige rom som dette åpent konsept stue og kjøkken designet av Schell Brothers Home Builders. Minner om havet, er fargen på veggen ideell for rom prøver å oppnå en kyst vibe. Tillegg av sand farget møbeltrekk, en stein ildsted, og beadboard tak fullføre kyst utseende uten å være banale.

You may also like