Skip to main content

Vakre stuer med innebygd Hyller

Hvorfor innebygde moduler?

Stue innebygde moduler kan legge til stil og personlighet samt lagring. Og fordi innebygde moduler kan være utformet for å imøtekomme dine husholdning spesifikke behov, mulighetene er tilnærmet uendelige. Dette eksemplet kommer fra Crisp Architects, med fotografering av Rob Karosis. Hvis du ønsker å lage lukket lagring, en åpen visningsområde, eller ringe oppmerksomhet til spesifikke detaljer tilpassede innebygde moduler kan tilby den perfekte løsningen.

utnytte plassen

A-ramme hus kan utgjøre visse komplikasjoner når du prøver å dekorere og utnytte plassen. Vinkelen på veggene kan gjøre det vanskelig å bruke ferdighus skap uten å forårsake en visuell pause. I dette tilfellet kan tilpassede stue innebygde moduler gir en utmerket løsning. Her ble de brakt helt opp til taket, maksimere plass og trekke øyet oppover.

Two Tone Color

Tilpasning av innebygde hyller trenger ikke å stoppe med målingene. Maleri innebygde moduler slik at de kontrast eller kompliment andre farger i rommet er en flott måte å legge til interesse for et rom og skape et samlings vegg.

Hold det Classic

Tradisjonelle hvite innebygde moduler med lukket lagring på bunnen og åpne på toppen er så allsidig at de kan passe inn i nesten alle stil av stue. Velge en enkel kabinett stil vil sikre at hvis din smak endres, og du bestemmer deg for å pusse opp, vil de innebygde moduler alltid passe på.

wraparound Hyller

Det fine med innebygde moduler er at de kan tilpasses et hjem eller Private spesifikke behov. I dette rommet fra Wendt Design Group, hyllene vikle rundt i rommet, og gir massevis av lagring og visning plass. En tomt område var igjen over sofaen for å tillate lampetter og kunst. Den kontrastfarge klarer å skape et samlingspunkt midt i alle hyllene.

Mindre er mer

Stue innebygde moduler trenger ikke å være altfor dekorative eller ytre å gjøre en uttalelse. Den strømlinjeformet silhuett av enheten interiør av Angela Gratis Design er slående i sin geometriske enkelhet og legger til den generelle moderne følelsen av rommet.

Kort og godt

Når det kommer til stue innebygde moduler, er det ikke nødvendig å alltid bygge fra gulv til tak. I dette tilfellet gjort av Orren Pickell Byggindustri, innebygd skap ble installert omtrent halvveis opp på veggen, under vinduer på hver side av en mantel. De klarer å maksimere den tilgjengelige plassen mens framing navet og ikke blokkerer lyset.

Merk en Collection

Innebygd hyller kommer i alle former og størrelser. Og de trenger ikke å huse bare bøker. Fulle samlinger og velskapt tilbehør kan ta i fokus når de vises tenkt og fremhevet med effektbelysning. Dette eksemplet fra Wilson Lighting det viser seg perfekt.

arkitektonisk høydepunkt

Custom bygde-ins kan være utformet for å fremheve og utfylle arkitektoniske detaljer, slik som denne fra Keith Bruns. Her hyllene ble tatt opp nær taket og matche opp med bredden på taket buer. Finials på toppen av hyllene fungere som en forbindelseskraft mellom de innebygde moduler og buene, noe som gjør dem vises nesten som en enhet.

Tall og Narrow

Noen ganger mindre er mer, spesielt i rom der det ikke er mye veggplass. Tall, begrense innebygde moduler som demonstrert av Michael Abrams Design kan hjelpe ramme en peis og forsterke et samlingspunkt samtidig som noen skjerm eller lagringsplass. Effektbelysning hjelper trekke øyet til hvor den skal gå.

side View

Mens symmetri er naturlig tiltalende for øyet, er det ikke alltid det rette svaret. I dette rommet ved Portico Design, en innebygd i enheten ble installert på den ene siden av mantel å huse TV og andre elementer. I stedet for peisen å være den eneste fokuspunkt, blir det en del av en trekant-formet satsingsområde med kunsten hengende over, og TV.

Innebygd Seating

Begrepet “innebygd” ikke bare henvise til hyller. Sitteplasser kan også være en komponent. Dette innebygd enhet laget av MK Development har det beste fra begge verdener, med lukkede skap på den ene siden og en innebygd sete med skuffer under på den andre.

flytende Hyller

Opprett et moderne utseende med enkle flytende hyller. Mangelen på maskinvare og dekorative utsmykninger holder utseendet ren, mens den mørke fargen legger drama. En titt ved State Street Design som dette er ganske lett å gjenskape bruke trestykker kuttet til størrelse, men for å få utseendet til å være sikker på å male bakveggen en lignende farge til hyllene.

Think Outside the Wall

Innebygde moduler trenger ikke alltid å være mot en vegg. Noen ganger kan de bli innlemmet i andre områder av rommet på en måte som gjør mye mer fornuftig. Disse hyllene som er bygget inn i en trapp er en stor bruk av plass ved Avenue B Developments. De pålegger ikke på resten av rommet og gi rikelig lagringsplass for bøker og tilbehør.

No Frills Innebygd Ins

Noen ganger enkelhet er best. Disse grei, rammeløse innebygde moduler av Memar Architects Inc gir rikelig med lagringsplass mens forsterke en moderne estetikk. De rene linjer gir en fin kontrast til de buede linjer av møblene, som er viktig for å skape en følelse av dybde.

You may also like