Skip to main content

Utrolig Farmhouse-stil Stue Tips

Farmhouse stil Forklart

Med et nikk til fortiden, men godt plantet i nåtiden, våningshus stil hjemme design tilbyr en trendy måte å oppnå en tidløs innstilling. Og til tross for at felles kjennetegn-som bruk av nøytrale farger og organisk materiale-dagens våningshus stil har også moderne oppdateringer, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for alle typer huseiere. Hvis stuen er behov for å styrke sin kapasitet, innlemme noen endringer-åpne konseptet her, barn dører der-for et utseende som er langt fra one-size-fits-all.

Åpen Concept Farm Stue

Komfortabel åpent konsept gårdshus stue

Våningshus stil trenger ikke alltid å se rustikk. Faktisk er mange huseiere tar turn-of-the-tallet hjem og åpne opp interiøret å kaste naturlig lys inn i deres plass. Dette rommet av Jennifer Robbins Interiør viser hvordan et åpent konsept stue og spisestue, komplett med et glass-vindusrute vegg, moderniserer en tradisjonell lukket i tilnærming. Komfortable møbler, industrielle lysarmaturer, og vertikal falset gi denne plassen et gårdshus følelse som ikke er over-the-top.

Eklektisk Farm Stue

Fargerik og ecletic våningshuset stuen

Våningshus stil er svært tilpasningsdyktig og kan kombineres lett med mange andre hjem dekor trender. En art deco speilet og mobilnettet nyanser pair godt med horisontal falset og et persisk teppe for å gjøre denne stuen av Judith Balis Interiors både tradisjonelle og overgangs. Legg en moderne sofa og salongbord for et rent utseende som er tiltalende for øyet.

Reclaimed Wood tak stue

Farm stue med steinvegger gjenvunnet tre tak

Innlemming organiske byggematerialer inn i en innvendig plass gjør at rommet for å snakke for seg selv. Dette rommet med Kelly og co Design viser hvordan du bruker våningshuset konstruksjonselementer i et land steinhytte. Omfavner de originale attributtene til plass som eksponerte mur og tre tak-tillater en kombinasjon av teksturer for øyet å lande på. Deretter, enkel innredning og møbler modernisere plass.

Tradisjonell Farm Stue

Klassisk tradisjonell gård stil stue

Våningshuset stilen handler om avslappet enkelhet og komfort. Så, trenger du ikke å gå stort med blåst ut tak og dyre materialer å spikre utseendet. Dette rommet, designet av Bartlett, opts for komfort over en åpen, luftig følelse. Det lave taket bringer varme til en kald vinterkveld og avslappet, men likevel elegant, innredning gir en “vask rett i” følelse. Den oppdaterte låven styret peis, komplett med gjenvunnet tømmer, understreker ytterligere det tradisjonelle innholdet i rommet.

Monokromatisk Farm Stue

Ren og skarp våningshuset stue monokromatisk

En moderne stil stua kan bli forvandlet til en elegant gårdshus retrett ved å innlemme falset rundt peisen, bjelker gjenvunnet tømmer, og tonal møbler og tilbehør. Faktisk kan nesten alle rom (ja, selv de med en 80s vibe) gis våningshuset teft ved å legge til noen få detaljer. Dette moderne våningshuset stuen fra designer Sophie Metz er både sofistikert og komfortabel.

Industrial Farm Stue

Farm stue med industriell kanten

Enkelheten av våningshuset stil kan ganske enkelt ta en industriell sving. Dette stue fra Risinger & Co. gjør rommets arkitektoniske detaljer for å skille seg ut, og deretter utfyller dem med moderne møbler, metall stoler, og en utsatt komfyr pipe. Den kuskinn teppe legger et vestlig preg, som en sømløs blanding av to stiler presenterer seg.

Moderne Farm Stue

Farmhouse med moderne arkitektur og møbler

Til tross for nostalgi ofte forbundet med våningshus stil, kan elskere av moderne design sikkert fortsatt dra nytte av sine beste egenskaper. Ta denne moderne våningshuset stuen ved North arkitekter og planleggere, for eksempel. De not og fjær tak si “gård”, men møbler og åpent konsept plass er alt annet enn.

Nybygg Farm Stue

Nytt hjem med våningshus stil arkitektur

Et hus trenger ikke å være historisk å omfavne tradisjonelle våningshuset stil. Dette nybygde hjem designet av Tom Meany Arkitekt inneholder kjennetegnene som en strålte taket, vindusrute, og en stor peis for å skape et moderne hjem med bekvemmeligheter av en klassisk gård.

Bring naturen inn

Stue i moderne hus med sammenleggbar vegg

En tilkobling til naturen er et tilbakevendende tema i moderne gård design. Dette stue fra Joseph Farrell Architecture har en sammenleggbar vegg av vinduer for å smelte innvendig plass med uteplassen. Organiske elementer som jute teppe og levende planter representerer ytterligere en stue som føles fri og ubegrenset ved å tåkelegge i med ut.

bruk Shiplap

Familievennlig gård stue med shipslap

Siden tre ble brukt så mye i bondegårder fra fortiden, er falset panel en av de enkleste måtene å bringe stil til nye boliger. Når du installerer, velger styrene som har kutt og skrubbsår, mens de gjenskape utseendet av langvarig bruk og fremkalle en følelse av historie. I dette rommet ved Forny Properties, farget tre peis mantel oppveier falset å skape en kontrast følelse.

Legg Farm Color

Pale Blå Farm Stue

En lett og frisk fargepalett er alltid et godt valg for rom gårdshus-stil. Men du trenger ikke alltid å gå hvit. I stedet, innlemme blek blå til rom gjennom mantelen og bokhylle aksenter. Buffalo Lumber eksemplifiserer dette fargevalg ved å kombinere det vakkert med hvite møbler og lyse treverk. Lys grå og varm havregryn også fungere godt for en enkel og ukomplisert utseende.

Innlemme autentiske elementer

Klassisk gård stil Innlemme autentiske elementer

En del av det som gjør våningshus stil så attraktivt er komforten som kommer fra deler av historien. Så hvorfor begrense dem? Dette stue er fylt med antiquey utsmykking som distressed møbler, tradisjonelle gårds stoler, og hønsenetting skap. Bla eiendom salg og loppemarkeder for the real deal, eller butikk for nytt tilbehør som omfavner våningshuset estetisk.

Legg et Tuftet Sofa

Rustikk stil stue med tufted sofa

Hvem sier at våningshuset levende kan ikke gi et snev av luksus? Ved å spille med innredningen, kan du iscenesette en tradisjonell rommet for å se både komfortabel og skreddersydd. Dette våningshuset stuen ved kilderom par klassiske elementer med en elegant tufted sofa for en uventet (men veldig velkommen) raffinement.

Bruk Barn Doors

Barn dører gir noen plass en tradisjonell gård følelse. Plus, de er stor plass savers for små rom og kan lett partisjonere en åpen konsept planløsning. I noen tilfeller, to barn dører er enda bedre enn en! Dette uvanlig formet rom, høflighet av Edward Ira Schachner, bruker barn dører til kompliment peis og forsterke våningshuset utseende.

 

You may also like