Skip to main content

Amazing måter å dekorere med skinnmøbler

Amazing måter å dekorere med skinnmøbler

Moderne, moderne eller tradisjonell uansett hjemmet ditt nåværende stil, kan skinnmøbler legge en tidløs, hjemmekoselig, og selv en luksuriøs vri til din innredning. Hvordan så er du kanskje tenke? Fra yummy karamell til levende rødbrun, skinn stykker er tilgjengelig i koselige farger som legger både skjønnhet og dybde til noen plass.

Men det betyr ikke at du trenger å fylle et rom med skinnmøbler. Alt du trenger er en sofa eller en stol eller to i skinn for å varme opp et rom uansett dens fargevalg. Enda bedre, er like enkelt som å legge noen dekorative tilbehør som aksent puter eller et kast lage et stykke skinnmøbler matche resten av innredningen din. Klar til å lære mer? Disse ideene dele hvordan å gran opp plass med skinnmøbler.

Handwoven Leather Acapulco Chair

En håndvevde skinn Acapulco stol gir både stil og praktisk funksjon uten å ta opp for mye visuell plass i denne lille stua ved California basert interiørarkitekt Haley Weidenbaum. Ved siden av finér konsollen, er det elegante sete låner balanse til rommet stort sett kjølig fargevalg.

French Leilighet med skinnmøbler

Room oppvarming nyanser av brunt reglene i denne Paris leiligheten med franske interiørdesigneren Marion alberge. Veggene er en myk nyanse av mokka. De sjokoladebrune sofaer er utrolig innbydende. Pops gull og gult som side stol og dekorative messing tilbehør låne rommet lysere kontrast. En aksent pute med en skvett av gule forsterker rommets sammenhengende utseende.

Black Leather hodegavl Anchors Dette soverommet

Vi elsker områder som blander tradisjonell stil med andre elementer som er vist i denne master bedroom med Ashley Bell Interiors basert i Dallas, Texas. Sort skinn hodegjerde er grunnlaget stykke som forankrer plass. Det fungerer fint med andre sentrale møbler inkludert midcentury kommoder og kilim vevd teppe.

Tenk rimelig vintage skinnmøbler

Når det gjelder å lure ut et rom med unik innredning, er ingenting så tilfredsstillende som å oppnå chic vintage møbler til rimelige priser. Vår favoritt, for eksempel, er dette rødbrun skinn lounger i en teensy stue omtalt på Homepolish, en online hjem dekorere service. Dens varm hue parene vakkert med den oransje midcentury sofa samtidig som det gir en dramatisk kontrast mot de minty grønne vegger.

Vintage brunt skinn solsenger i Modern Hvit Stue

Vintage skinnstykker legge varig stil til dette moderne nordisk stue omtalt på Alvhem Makleri. Helt til høyre er en 1960 safari skinn lenestol med svenske designeren Arne Norell. I forgrunnen er en 1970 krom tuftet skinn lenestol fra American designer Cy Mann. Selv om stolene er ikke det samme farge, fordi de er både brun, en nøytral fargetone, de fungerer i dette for det meste hvit stue.

Mini Chesterfield sofa i en liten leilighet

Skinnmøbler kommer i alle størrelser og typer. Case in point, denne mini chesterfield stil sofa i en bachelor pad av New York by design firma Labl Studio. Spille av sofaen er liten størrelse er den store gulvlampe som ligner en gigantisk bordlampe.

Mykere skinnsofa med dekorative aksenter

En slank og elegant tufted skinn sofa gjør det meste av denne teensy stuen ved Homepolish interiørarkitekt Candace Rein. Sofaens myke fargen ikke overvelde luftig fargevalget. En faux saueskinn teppe og kremet aksent puter gjør skinn møbel enda mer tiltalende.

Leather Butterfly Chair

Dette California leilighet ved San Francisco design firma IDF Studio oser Scandi kjølig høflighet av bohem aksenter som den tidløse skinn sommerfugl stol.

Cognac skinnsofa i en Trendy Living Room

Her en cognac skinnsofa er et kjærkomment tilskudd i denne stilige skandinaviske stue sett på Alvhem Makleri. Sofaens lilla undertoner koordinere med rosa og marineblå peoner tapet. Aksent puter i forskjellige teksturer og nøytrale toner låne ønskelig kontrast.

Skinnmøbler i en Black Room

Heather, dekor bloggeren bak Økende Spaces, fikk ombord med svart rommet trend. Hun sier maling farge skapt det ideelle bakteppet for hennes vintage skinnsofa. En faux saueskinn teppe, fløte teppe, og grønne potteplante alle bidra til å ta kanten av de mørke fargene.

Tiny hus med en svart skinnsofa

En veldig trim vintage skinnsofa er den perfekte løsning for denne lille huset av interiørarkitekt Kim Lewis ut av Austin, Texas. En blanding av puter i kontrasterende farger og teksturer hjelper den store møbel i ett med resten av interiøret.

Oppdatere en gammel skinnsofa med Pretty Puter

I denne lille nøytral stue oppdaget på Havenly, en online interiørdesign service, dekorative blå puter vekke en forsiktig slitt brunfarge skinnsofa.

Vintage skinnstol paret med Reproduksjon møbler

Hvis du er som oss, er autentisk midcentury møbler av kjente designere ikke er innenfor din dekorere budsjett. Men hvis du må ha det utseendet, har ingen frykt. Den grafiske designeren bak bloggen Design attraktor dekorert sin plass med en blanding av rimelige reproduksjon stykker mashed sammen med rimelige bruktbutikk funn som karamell skinn lounger. Det koordinerer pent med tre tonet konsollen og salongbord.

Skinn Solstoler Lend Stilig Warmth

To skinn solsenger låne varme til denne nøytral stue full av kule nyanser av Amber Interiors av Calabasas, California. Stolene naturlige fargen trekker oppmerksomheten til tremøbler.

Skinn Sectional Sofa Med en Maskulin Vibe

Seattle, Washington-baserte selskapet Lindsay Pincus Design forbedret denne stuen er maskulin kant med et skinn sectional sofa. En brun skinn sommerfugl stol slag ting opp med en kontrast skygge. Multihued puter bryte opp sofaen med tiltalende farger som matcher håndknyttet ull teppe, gule gardiner og røde konsollen.

You may also like