Skip to main content

11 unități Eco-Friendly de perete care aduc Creativitatea la camera de zi

Proiectarea camera de zi perfect este vorba de a găsi acel echilibru ideal între forma, funcția și „ea“ factor evaziv. În timp ce alegerea nuanțele potrivite și piese decorative este o parte esențială a toate, rafturi si dulapuri care Tuck departe mizerie și ajută la crearea unui hub perfect pentru toate nevoile dvs. de divertisment sunt , de asemenea , o necesitate absolută. Reunind tendința de mobilier elegant, ecologic și unități de perete adaptabile , care oferă libertate compozițională, The System Ziua B_Green de la Alf Group promite să modifice ambianța camerei de zi pentru totdeauna! Artizanale din unic „Eco Wood“ , aceste unități exclusive adăuga atât textura si model la spațiul.

11 unități Eco-Friendly de perete care aduc Creativitatea la camera de zi

Ultimele luni au văzut sosirea unor unități modulare de perete uimitoare și snazzy afișează camera de zi , care transforma proprietarul într – un designer și să îi permită să evoce destul de mult orice compoziție la alegerea sa. B_Green continuă această tendință de inovație și soluții personalizate de decor cu bazele sale, unități de stocare de câmpie-mâner și piese exclusive , cum ar fi SAPTE . Aceste module individuale pot fi combinate la moda dulapuri mici, rafturi stivuite, biblioteci fabuloase și sisteme de perete , care combină o varietate de rafturi deschise și închise.

Unități de perete Adaptabil living cu rafturi si console de divertisment

iluminat fabulos transformă raftul montat pe perete într-un pretext

lemn eco Gorgeous forme rafturi elegante și durabile de depozitare

Șapte unități multiple utilizate pentru a forma compoziția elegant

unități deschise și închise de perete și baze de forma unității de divertisment și sistem zi

Unități de camere inteligente B_Green de viață oferă libertate compozițională

Linii simple, drepte, design curat și fronturi fără mâner se asigură că fiecare dintre unitățile se potrivește perfect cu un stil elegant, contemporan că multe camere de locuit par să îmbrățișeze. Sistemul versatil , de asemenea , vă permite să utilizeze pe deplin spațiul vertical pe oferta, și puteți transporta chiar și câteva dintre aceste unități în bucătărie pentru a se asigura că există o coerență de proiectare între diferitele zone din zona de living în plan deschis. O alegere perfecta pentru cei care doresc să modeleze o casa fara cusur!

Sistemul frumos și ergonomic zi camera de zi de la Alf

utilizarea elegant de gri și verde, în camera de zi

model delicat si frumusete texturale spori recursul a unităților de perete

roz revitalizează unitatea de perete camera de zi de creație

You may also like