Skip to main content

Beautiful Idei de iluminat Camera de zi

Iluminat o cameră de zi

Camere de zi necesită trei tipuri de iluminare: ambiental, sarcina, și accent. lumină ambientală oferă o cameră cu iluminare generală, iluminat de activitate direcționează lumina pentru anumite zone de lucru, și lumini de accent a evidenția obiecte specifice. În cadrul acestor cerințe de bază sunt o lume de opțiuni. Fie că doriți ceva distractiv ca această cameră de Jonathan Adler, sau ceva mai atenuată, există o aprovizionare practic nelimitate de a trăi idei de iluminat cameră pentru fiecare gust și setare.

O Sortimentul Robust

Un amestec de diferite tipuri de iluminare, plasate la diferite puncte în cameră, este esențială pentru crearea unui sistem adecvat de iluminat camera de zi. În timp ce primul lucru pe care ai tendinta de a vedea în această cameră din Londra Cheyenne Terasa este centrala corp de iluminat declarație, există, de asemenea, trei lămpi de masă, lampa cu un etaj, cinci lumini oală, și o lumină de accent în tavan pe partea ferestrei camera. Toate acestea se combină pentru a crea un sistem de iluminat stratificat și robust, fără umbre.

Doi in unu

Când este vorba de deasupra capului de iluminat (ambiental), este întotdeauna o idee bună de a utiliza două tipuri diferite. În această cameră de zi elegantă de Su Hodges Interiors, lumini vas asigură cea mai mare parte a luminii (care este repartizat în tavan), în timp ce un agățat de prindere de tranziție pune accentul pe zona de relaxare în centrul camerei.

Programe multiple

Într-o cameră mare, un singur corp de deasupra capului nu poate fi suficient. În cele mai multe cazuri, luminile pot sunt o soluție bună, dar dacă iluminat încastrate nu este pentru tine există o altă posibilitate. Luați în considerare agățat mai multe corpuri în întreaga cameră, cum ar fi designerul Kari Wilbanks a făcut aici. Ei cheie pentru a face acest lucru este de a lipi aspect cu corpurile de iluminat destul de simple, care au siluete curate, și să le atârnă pe o grilă, mai degrabă decât în ​​locuri aleatoriu din tavan.

Plafonul Accent

Sistemul de iluminare în jurul perimetrului unui plafon poate oferi lumina de accent precum un detaliu unic nu comune cele mai multe camere de zi la. Nu numai ca lumina de accent în această cameră de la Creative Vest Architects accentuează detaliile arhitecturale ale plafonului, dar adaugă o aură de eleganță acestui spațiu sofisticat. Când vine vorba de viață idei cameră de iluminat, nu vă fie teamă să gândească în afara cutiei.

Luați în considerare un arc

Fără lumini plafon? Nici o problema! Puteți crea în continuare o sursă de lumină centrală cu o lampa de podea cu arc. Arcele cu privire la aceste tipuri de lămpi sunt, în general destul de mare, asigurându-se că nimeni nu va ciocni lor auzit atunci când mersul pe jos dedesubt, dar de plasare a considerat este încă importantă. Rețineți că aceste lămpi sunt destul de moderne și funcționează cel mai bine în setările contemporane.

sculpturale Lampadare

Face o declarație îndrăzneață cu sconces unice. Sconces moderne în această cameră de disc Interioarele sunt reglabile, permițând utilizatorului să modifice dimensiunea, precum și în cazul în care lumina este direcționată. Chiar mai important, ele oferă un element unic, sculpturale care stabilește un ton modern, pentru spațiul.

Built-In Accent

Inclusiv lumini de accent în built-in rafturi este o modalitate foarte bună de a evidenția obiecte speciale si accesorii. În această cameră de la Juliette Byrne, ochiul este imediat atras de rafturi luminate, ceea ce face pentru un luminos și frumos perete focal.

echilibru vizual

În timp ce este frumos să aibă o masă de capăt la ambele capete ale o canapea, nu este întotdeauna posibil (sau de preferat). Când acesta este cazul, puteți avea în continuare iluminat de activitate vizual echilibrată cu ajutorul unei lămpi de masă, pe de o parte și o lampa de podea pe de altă parte, așa cum se vede aici, în această fotografie curtoazie Barbara Brown Fotografie. Acest modul în care oamenii stau pe ambele părți ale canapea obține o cantitate egală de lumină.

Se amestecă și se potrivesc

Camerele de zi necesită o mulțime de diferite surse de lumină, dar nu există nici o regulă spunând că au toate să se potrivească. Observați în această cameră de SFA Design care candelabru și sconces sunt clasice, dar lămpile de masă sunt moderne. Amestecarea vechi și noi este o modalitate foarte bună de a da o cameră un sentiment real de caracter și personalitate, astfel încât să nu vă fie teamă să se amestecă stiluri și epoci.

Stai o declarație Meci

camere cu tavane înalte de viață poate fi dificil de a decora și la lumină. Pentru a profita din plin de tavan înalt ia în considerare un dispozitiv central de mare într-un stil de preluare notificare. Cheia pentru agățat luminări în camere cu tavane înalte este de a se asigura că sunt suficient de mici încât simt că fac parte din cameră și nu trebuie să tulpina gât pentru a privi în sus și de a le vedea. Candelabrul Sputnik în această cameră de zi de Robert Dana Design este suficient de mare și suficient de scăzut încât se simte ca o parte din zona de relaxare.

Spațiu de funcții și Maximizați

Pieptănare un corp de iluminat cu un ventilator de tavan poate fi o modalitate foarte bună de a maximiza spațiul și funcția. În timp ce fanii plafon nu sunt cu siguranță la fel de populare ca acestea au fost o dată, în zonele cu climă mai caldă acestea sunt uneori necesare. Mai degrabă decât încercarea de a exagera și instalarea atât lumini aeriene și ventilatoare, ia în considerare două-in-one opțiuni pentru a maximiza spațiul. În această cameră modernă la mijlocul secolului, perimat ventilatoare de tavan se potrivesc chiar în.

Evidențiați Detalii arhitecturale

Evidențiați detalii arhitecturale cu iluminare încastrate sau benzi. În această cameră de zi cu K2 design, plafoanele casetate rafinate sunt accentuate de iluminatul de accent care atrage atentia asupra detaliilor lor frumoase.

Crede în instinctele tale

Când este vorba de camera de zi de iluminat cel mai important lucru de făcut este să aibă un pic de distracție și încredere în instinctele tale stilistice. În timp ce luminile din această cameră de Jonathan Adler sunt un pic sălbatic, care lucrează împreună frumos ca parte a acestei distracție, cameră eclectic.

You may also like