Skip to main content

Elegant Albastru Idei Camera de zi

Cele mai bune camere de zi Albastru

livinguri albastru vin în toate formele și dimensiunile. De la traditional la modern, la tot ceea ce între, albastru este o culoare care se întinde peste stiluri, cum ar fi nici o alta. De fapt, de lângă Neutre, nu există nici o culoare acoperite cu grasscloth pentru a decora cu mult albastru. Deci, dacă gusturile dumneavoastră rândul său luminos și îndrăzneț, sau moale și subtile, aceste idei albastre camera de zi sunt sigur de a oferi ample inspirație.

Lucioasă și dramatic

designerul Celebrity Thom Filicia este cunoscut pentru crearea de spații care sunt clasice încă au un fel de fler neașteptate, care ia pus în afară de mulțime. Această cameră de zi albastru în Greenwich, Connecticut nu este o excepție. Unul dintre cele mai importante lucruri de reținut este faptul că, în timp ce vopseaua este un albastru foarte închis, are un finisaj lucios, ceea ce face mai interesant și vibrante decât un finisaj mat ar fi. Luați în considerare această tehnică atunci când se utilizează culori vopsea de culoare închisă.

Clasic și Restrained

O cameră de zi clasic, ca aceasta proiectat de Echelon personalizat Homes, este ideal pentru pereți albastru tradiționale și reținut Wedgwood. Atunci când este cuplat cu plafonul beadboard alb și podelele Hickory lumina de culoare arata aproape ca un neutru, dar încă mai dă profunzime suficient pentru a menține sentimentul camerei robuste. Culoarea combinata cu detalii arhitecturale din cameră dovedi că un spațiu poate avea o tona de personalitate înainte de o singură piesă de mobilier este plasat în interiorul.

Cald si comfortabil

Nu există nici o mai bună combinație de culori decât albastru și portocaliu. În cazul acestui cald și cameră confortabilă de zi albastru, designerul Cory Connor a folosit o culoare închisă, dar nuanta vibranta ca culoarea principală și apoi să-l accentuate cu indicii de portocaliu ruginit. Prin pictura built-in biblioteci aceeași culoare ca și pereții acoperiți-grasscloth, ea a creat un sentiment de intimitate, și există un sentiment de a fi cuprins de această culoare caldă și primitoare.

Curat și contemporană

Contrastul este un element cheie în această cameră de zi de tranziție de Alice Burnham Design Interior. Închis grasscloth albastru tapet oferă fundalul perfect pentru două piese de artă modernă, în timp ce un albastru de la mijlocul secolului moderne, canapea împotriva POP-uri lambrisare clare alb. În ciuda utilizării mai multor blues întuneric, camera menține o lumină, aerisit senzație datorită utilizării considerate de alb și crem.

Casual Boemia

Culorile potolirea mării și cerul sunt perfecte pentru camere de stil Boemia. În acest domeniu de viață, aproape fiecare singură culoare este o nuanta de albastru, fără culori de accent reale palpabilă. Acest aspect ton-pe-ton poate fi greu pentru a trage off, dar în acest caz, imens fereastră și cantitatea masivă de lumină naturală vine prin a oferi o pauză de durata unică de culoare.

Breezy Beach Style

Designer Sabrina Alfin a creat o răcoroasă, stil plajă retragere prin căsătoria blues cu lăcrimarea neutrii de nisip din zona de origine San Francisco Bay. mobilier Slipcovered ajută împrumuta spațiul o atmosfera relaxată și casual, în timp ce înflorituri naturale, cum ar fi un covor de iută, coșuri de răchită, și plutirea accente ajuta aduce tema plajă acasă.

Soft și Subtil

blues delicate sunt foarte bune pentru a adăuga eleganță moale la spațiile clasice. Aici designer de Christina Marie a folosit o canapea smocuri albastru moale, într-o nuanță foarte asemănătoare ca și pereții pentru a crea un spațiu confortabil și calmant.

Eclectic Camera de zi Electric

designer de Texas, pe baza Erin Williamson a creat dramă în acest spațiu, cu o nuanta profunda, aproape de albastru electric. Cu etageres stil de bambus fiind vopsite în aceeași culoare ca și pereți, puteau par să fie construite și să dea sala de un sentiment de mare adâncime arhitecturale. Canapeaua crema, practic, sare de perete, creând un punct focal dinamic.

Calm și rece

O paletă liniștitor face să moale albastru, gri și alb pentru o atmosferă de calmare în această cameră de zi, în mod tradițional, în stil. Aici echipa de la Digs Design Company a folosit o nuanta de albastru moale pe pereți și apoi stratificate în elemente de aceeași calitate tonală pentru a crea aspectul.

Crisp și sofisticate

Fanii de stil de tranziție clare și sofisticate pot obține exact ceea ce doresc, folosind nuante mai inchise de albastru. În această cameră de zi mare albastru echipa de design de accente Et Detalii folosite Stiffkey Albastru de Farrow și Ball pe pereți care adaugă bogăția și caracterul frumos și îmbunătățește detaliile arhitecturale. Atunci când sunt combinate cu culorile neutre de mobilier și podele din lemn bogat rezultatul este atât de izbitoare și sofisticate.

Cosmopolitan Chic

showhouses decorator sunt proiectate pentru a prezenta talentele de proiectare de profesioniști de design interior, și în multe cazuri, le oferă o șansă de a încordează mușchii lor și au un pic de distracție. În această cameră din 2012 Kips Bay decoratorul Showhouse designerului Brian del Toro folosit combinatia ochi-prinderea teal întuneric și de var pentru a crea un efect de izbitoare. Spre deosebire de bleumarin sau indigo, Turcoaz are o căldură care adaugă confort camere întunecate la.

Funky tradițională

Potrivit designer de Annie Lowengart, sursă de inspirație pentru această cameră de zi albastru a venit dintr-o tapiserie antic făcut în blues bogate și ambers calde. Bazându-se pe această temelie un living elegant, dar funky, sa născut. Peretele caracteristică și construit în biblioteci sunt vopsite în Farrow & Ball chinezesc albastru, care adaugă căldură și un pic de ludic la această cameră de zi eclectic.

Dark și Moody

indigo profundă este o culoare bogată și robustă și în funcție de modul în care este utilizat poate fi întuneric și capricios, sau îndrăzneț și înălțătoare. În această cameră proiectat de Linda Burnside Interiors este un pic din ambele. Culoarea pe pereți este destul de întuneric și bogat, dar POP-urilor utilizate pe mobilier de culoare deschisă și drapare țesături adăuga un sentiment de ludic.

subtil de coastă

Culorile deschise sunt ideale pentru spatii aerisite, deschise ca această cameră de zi deschisă și conceptul de bucătărie proiectat de Schell Brothers constructorii de case. Amintind de mare, culoarea de perete este ideal pentru camere încearcă să acheive un tremur de coastă. Adaosul de nisip colorat tapițerie, o vatră de piatră, și tavan beadboard completa aspectul de coastă, fără a fi kitsch.

You may also like