Skip to main content

Camerele de zi frumoase, cu Built-in rafturi

De ce Built-in-uri?

camera de zi construit-in-uri pot adăuga stil și personalitate, precum și de depozitare. Și pentru că construit-in-uri pot fi proiectate pentru a satisface nevoile specifice ale gospodăriei dvs., opțiunile sunt practic nelimitate. Acest exemplu vine de la apretată Architects, cu fotografia de Rob Karosis. Dacă doriți să creați de stocare închisă, o zonă de afișare deschisă, sau o atenție apel la detalii specifice clientului built-in-uri pot oferi soluția perfectă.

Maximizați spațiul

Case A-cadru poate reprezenta anumite complicații atunci când încercarea de a decora și spațiu Maximizați. Unghiul pereților poate face dificilă utilizarea dulapuri prefabricate, fără a provoca o pauză vizuală. În acest caz, camera de zi personalizat construit-in-uri pot oferi o soluție excelentă. Aici au fost aduse tot drumul până la tavan, maximizarea spațiului și atragerea ochiul în sus.

Două Culorii

Personalizarea built-in rafturi nu trebuie să se oprească cu măsurătorile. Pictura construit-in-uri, astfel încât acestea să contrasteze sau alte culori compliment în cameră este o modalitate foarte bună de a adăuga interes pentru o cameră și de a crea un perete focal.

Păstrați-l Classic

alb built-in-uri traditionale cu depozitare închis pe partea de jos și deschise pe partea de sus sunt atât de versatil încât acestea să poată încăpea în doar despre orice stil de cameră de zi. Alegerea unui stil simplu de cabinet se va asigura că în cazul în care gusturile dumneavoastră schimba și vă decideți să redecorezi, built-in-uri se va potrivi întotdeauna.

Rafturi wraparound

Frumusetea built-in-uri este faptul că acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu o casa sau de nevoile specifice pentru locuință. În această cameră de Wendt Design Group, rafturi înfășurați peste tot în jurul camerei, oferind o tona de depozitare și spațiu de afișare. O zonă goală a fost lăsat peste canapea pentru a permite sconces și art. Culoarea contrastantă reușește să creeze un punct focal în mijlocul tuturor rafturi.

Mai puțin este mai mult

camera de zi construit-in-uri nu trebuie să fie prea decorativ sau orna pentru a face o declarație. Silueta simplificată a designului interior unitate de Angela Free Design este frapant în simplitate geometrică și se adaugă la senzația generală contemporan al camerei.

Scurt și dulce

Când este vorba de camere construite-in-uri de viață, nu este nevoie de a construi întotdeauna de la podea la tavan. În acest caz, făcută de Orren Pickell Building Group, built-in dulapuri au fost instalate la jumătatea peretelui, sub ferestre de pe fiecare parte a unei Mantel. Ei reușesc să maximizeze spațiul disponibil încadrarea în timp ce punctul focal și nu blochează lumina.

Evidențiați o colecție

Built-in rafturi vine în toate formele și mărimile. Și ei nu trebuie să adăpostească decât cărți. colecții prețuită și accesorii bine proporționat pot fi în centrul atenției atunci când sunt afișate pe gînduri și evidențiate cu iluminare de accent. Acest exemplu de la Wilson de iluminat arată off perfect.

Evidențiați arhitectural

Personalizat construit-in-uri pot fi proiectate pentru a evidenția și să completeze detaliile arhitecturale, cum ar fi aceasta de la Keith Bruns. Aici rafturile au fost preluate aproape de tavan și se potrivesc cu lățimile arcade tavan. De finials în partea de sus a rafturilor acționează ca o forță de legătură între built-in-uri și arcade, ceea ce le face să apară aproape ca o singură unitate.

Tall și îngust

Uneori mai puțin este mai mult, mai ales în camerele în cazul în care nu există o mulțime de spațiu de perete. Tall, îngustează built-in-uri, fapt demonstrat de Michael Abrams proiectare poate ajuta la cadru un șemineu și să consolideze un punct focal oferind în același timp unele afișare sau spațiu de stocare. Iluminatul de accent ajută trage cu ochiul acolo unde ar trebui să meargă.

Vedere laterală

In timp ce simetrie este în mod natural atrăgătoare pentru ochi, nu este întotdeauna răspunsul corect. În această cameră de Portico de design, un built-in unitate a fost instalat pe o parte a Mantel pentru a găzdui televiziunea și alte elemente. În loc de șemineu fiind singurul punct focal, aceasta devine parte a unei zone de focalizare în formă de triunghi cu arta agățat de mai sus, și de televiziune.

Construit în Scaune

Termenul „built-in“ nu se referă doar la rafturi. Loc de odihnă poate fi, de asemenea, o componentă. Acest built-in unitate facuta de MK Development are cel mai bun din ambele lumi, cu dulapuri închise, pe de o parte și un built-in scaun cu sertare dedesubt pe de altă parte.

Rafturi plutitoare

Creați un aspect contemporan cu rafturi plutitoare simple. Lipsa de hardware și ornamente decorative păstrează aspectul curat, în timp ce culoarea întunecată adaugă dramă. O privire de stat Street design ca acest lucru este destul de ușor de reprodus, folosind bucăți de lemn tăiate la dimensiuni, dar pentru a obține aspectul pentru a fi sigur pentru a picta peretele din spate o culoare similară cu rafturi.

Gandeste-te afara zidurilor

Built-in-uri nu trebuie să fie întotdeauna un perete. Uneori, ele pot fi încorporate în alte zone ale camerei într-un mod care are un sens mult mai mult. Aceste rafturi care sunt construite într-o scară sunt o mare utilizare a spațiului de Avenue B Developments. Ei nu impun restul camerei și oferă amplu de stocare pentru cărți și accesorii.

Bibelouri Built-in-uri

Uneori, simplitatea este cel mai bun. Aceste nu-bibelouri, frameless built-in-uri de către Memar Architects Inc oferă suficient spațiu de stocare consolidând în același timp o estetică contemporană. Liniile curate oferă un contrast frumos cu liniile curbe ale mobilei, ceea ce este important pentru a crea un sentiment de adâncime.

You may also like