Skip to main content

Uimitoare moduri de a decora cu mobilier din piele

Uimitoare moduri de a decora cu mobilier din piele

Modern, contemporan sau tradiționale nu contează stilul actual de casa ta, mobilier din piele se poate adăuga un atemporal, familiară, și chiar și o poftă de mâncare de lux pentru decorul. Cum așa s-ar putea să te gândești? De la caramel yummy la vibrante maro, bucăți de piele sunt disponibile în culori confortabile, care se adaugă atât frumusețe și profunzime orice spațiu.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să umple o cameră cu mobilier din piele. Tot ce trebuie este o canapea sau poate un scaun sau două în piele pentru a încălzi o cameră nu contează sistemul său de culoare. Chiar mai bine, ceea ce face o piesă de mobilier din piele se potrivi cu restul de decor dvs. este la fel de ușor ca adăugarea de cateva accesorii decorative, cum ar fi perne accent sau o aruncare. Gata pentru a afla mai multe? Aceste idei împărtășesc cum să molid spațiul cu mobilier din piele.

Handwoven piele Acapulco Scaun

O piele handwoven Acapulco scaun adaugă atât stil și funcții practice, fără a lua spațiu vizual prea mult în această cameră de zi mică de California, pe bază de designer de interior Haley Weidenbaum. Pe lângă consola furnir din lemn, echilibru scaunul șic împrumută camerei schema de culori cea mai mare parte rece.

Apartament franceză cu mobilier din piele

Cameră de încălzire nuanțe de maro reguli în acest apartament din Paris de către designerul de interior francez Marion Alberge. Peretii sunt o nuanta moale de Mocha. Ciocolata canapele maro sunt incredibil de primitoare. Tataie de aur și galben ca scaun lateral si accesorii decorative din alamă împrumuta contrast de strălucire cameră. O pernă de accent cu o pata de Accentuează galben aspect coeziv al camerei.

Negru din piele tablie Ancore Acest dormitor

Ne place spații care stilul tradițional amestec cu alte elemente așa cum se arată în acest dormitor principal de Ashley Bell Interiors cu sediul în Dallas, Texas. Negru tăblia din piele este piesa fundație care ancoreaza spațiul. Este frumos funcționează cu alte mobilier-cheie, inclusiv dulapuri pana la mijlocul secolului și Kilim țesute covor.

Luați în considerare la prețuri accesibile Vintage din piele mobilier

Când este vorba de pacalirea dintr-o cameră cu decor unic, nimic nu este destul de satisfăcător ca a marcat mobilier elegant de epocă, la prețuri de chilipir subsol. nostru preferat, de exemplu, este aceasta din piele maro șezlong într-o cameră de zi teensy prezentate pe Homepolish, un serviciu de decorare acasă on-line. perechi de nuanță caldă frumos cu canapea pana la mijlocul secolului portocaliu oferind în același timp un contrast dramatic împotriva Minty zidurilor verzi.

Vintage Brown Șezlongurile piele in Camera de zi Alb Modern

piese din piele Vintage adăuga stilul de durată la această cameră modernă de zi Nordic prezentate pe Alvhem Makleri. Pe extrema dreaptă este un safari din piele 1960 sezlong de designerul suedez Arne Norell. În prim-plan este un 1970 crom smocuri sezlong piele de designerul american Cy Mann. Chiar dacă scaunele nu sunt de aceeași culoare, deoarece acestea sunt atât maro, o nuanță neutră, care lucrează în acest spațiu de locuit cea mai mare parte alb.

Mini Chesterfield canapea într-un apartament mic

Mobilier din piele vine în toate dimensiunile și tipurile. Cazul de la punctul, acest mini stil canapea într-un mantou de burlac de New York City de proiectare firma Labl Studio. Redarea de pe dimensiuni mici canapea este lampa de podea mare, care seamănă cu o lampă de birou gigant.

Netezească o canapea de piele cu accente decorative

O canapea de piele smocuri subțire și elegant face din plin de această cameră de zi teensy de Homepolish designer de interior Candace Rein. Culoare moale Canapeaua lui nu copleșească schema de culori aerisit. O pătură piele de oaie faux și perne accent cremoase face bucata de piele de mobilier și mai atrăgătoare.

Piele fluture Scaun

Acest apartament California, San Francisco, de design de firma FIL Studio debordeaza de curtoazie rece Scandi de accente boeme, cum ar fi scaun fluture din piele atemporal.

Cognac canapea de piele într-o cameră de zi Trendy

Aici o canapea de piele coniac este un plus binevenit în această cameră elegantă de zi scandinav văzut pe Alvhem Makleri. subînțeles violacee Canapeaua a coordona cu tapet bujori bleumarin roz și. perne accent în diferite texturi și tonuri neutre împrumuta un contrast de dorit.

Mobilier din piele într-o cameră neagră

Heather, blogger decor din spatele spațiile în creștere, a ajuns la bord cu tendința de cameră neagră. Ea spune culoarea vopselei a creat decorul ideal pentru canapea ei din piele de epocă. O pătură faux piele de oaie, crema de covor, și cu frunze houseplant toate ajuta să toci culorile închise.

Tiny Casa cu o canapea din piele neagră

O canapea de piele de epocă foarte tapiterie este perfect pentru aceasta casa mica de designer de interior Kim Lewis din Austin, Texas. Un amestec de perne in culori contrastante si texturi ajuta bucata mare de amestec de mobilier cu restul decorului.

Refresh o piele veche canapea cu perne Pretty

În această cameră mică de zi neutru reperat pe Havenly, un serviciu online de design interior, perne decorative albastru perk o canapea din piele de culoare cafenie purtat ușor.

Piele Vintage Scaun împerecheat cu Reproducere mobilier

Dacă sunteți ca noi, mobilier mijlocul secolului autentic de designeri celebri nu este în bugetul dvs. decorare. Dar dacă trebuie să ai acel aspect, nu au nici o teamă. Designerul grafic din spatele blogului de design Atractor decorat spațiul său, folosind un amestec de piese de reproducere la prețuri accesibile piureul împreună cu ieftin magazin cumpătare descoperiri, cum ar fi piele caramel șezlong. Acesta coordonează frumos cu masa de cafea din lemn consola si tonifiat.

Șezlongurile din piele cu design elegant Lend Termoizolare

Două șezlonguri din piele împrumuta căldură la această debordează camera de zi neutre cu nuanțe reci de Amber Interioare din Calabasas, California. Scaunele de culoare naturală atrage atenția asupra mobilei din lemn.

Piele sectionale canapea cu un Masculine Vibe

Seattle, Washington companie Lindsay Pincus design îmbunătățit marginea masculină această cameră de zi cu o canapea de piele secțiune. Un scaun de piele maro fluture pumni lucruri cu o nuanță contrastantă. perne Multihued rupe canapea cu culori plăcute care se potrivesc cu înnodate manual din lână covor, perdele galbene, și consola roșie.

You may also like