Skip to main content

Amazing Farmhouse-Style Camera de zi Sfaturi

Farmhouse Stil Explained

Cu un nod în trecut, dar ferm plantat în prezent, stil fermă oferă un design acasă un mod de modă pentru a realiza un cadru atemporal. Și în ciuda având caracteristici asemănătoare comune utilizarea culorilor neutre și stilul rustic organice materiale de astăzi include, de asemenea, actualizări moderne, ceea ce face o opțiune atrăgătoare pentru toate tipurile de proprietari. În cazul în care camera de zi este nevoie de reamenajare, încorporează un concept câteva schimbări-deschise aici, ușile hambar acolo pentru un aspect care este departe de a-size-fits-all.

Open-Concept Living Room Farmhouse

Comfortable open concept farmhouse living room

Stilul Farmhouse nu are întotdeauna să arate rustic. De fapt, mulți proprietari iau case de turn-of-the-lea și deschiderea din interior pentru a pune în lumină naturală în spațiul lor. Această cameră de spectacole Jennifer Robbins Interiors modul în care un concept deschis de living și de luat masa, complet cu un perete de sticlă paned, modernizează o abordare tradițională de tip închis în. mobilier confortabil, corpuri de iluminat industriale, și shiplap verticale dau acestui spațiu un simt fermă care nu over-the-top.

Eclectic Camera de zi Farmhouse

Colorful and ecletic farmhouse living room

Stilul Farmhouse este foarte adaptabil si poate fi combinat cu ușurință cu multe alte tendințe home decor. Un art deco oglindă și nuanțe celulare pereche bine cu shiplap orizontală și un covor persan pentru a face această cameră de zi de Judith Balis Interioare atât tradiționale și de tranziție. Adăugați o canapea modernă și măsuță de cafea pentru un aspect curat, care este atrăgătoare pentru ochi.

Plafonul lemn de stejar vechi Camera de zi

Farmhouse living room with stone walls reclaimed wood ceiling

Încorporând materiale de construcție organice într-un spațiu interior permite camerei să vorbească de la sine. Această cameră de Kelly și Co design arată cum se utilizează elemente de construcție fermă în piatră cabana țară. Îmbrățișând atributele originale ale spațiului-ca zidul de piatră expuse și lemn tavan permite o combinație de texturi pentru ochi pentru a ateriza pe. Apoi, decor simplu și mobilier de modernizare a spațiului.

Camera de zi fermă tradițională

Classic traditional farmhouse style living room

Stilul Farmhouse este totul despre simplitate și confort relaxat. Deci, nu trebuie să meargă mare cu tavane suflate și materiale scumpe pentru unghii aspectul. Această cameră, proiectat de Bartlett, optează pentru un confort peste o, simt deschis aerisit. Plafoanele joase aduc căldură într-o seară rece de iarnă și relaxat, dar elegant, mobilier oferă un „drept chiuvetă“ simt. Actualizat hambar bord șemineu, complet cu cherestea recuperate, accentuează și mai mult caracterul tradițional al camerei.

Monocromă Camera de zi Farmhouse

Clean and crisp farmhouse living room monochromatic

O cameră de zi în stil contemporan poate fi transformată într-un refugiu fermă șic prin încorporarea shiplap în jurul șemineului, lemn de stejar vechi grinzi, mobilier si tonala si accesorii. De fapt, aproape orice cameră (da, chiar și cei cu un vibe 80) poate fi dat fermă fler adăugând doar câteva detalii. Această cameră modernă fermă de zi de la designer de Sophie Metz este atât de sofisticat și confortabil.

Camera de zi Farmhouse industriale

Farmhouse living room with industrial edge

Simplitatea stilului de fermă poate lua destul de ușor un viraj industrial. Această cameră de zi, de la Risinger & Co permite detalii arhitecturale din cameră să iasă în evidență, și apoi le completează cu mobilier modern, barstools de metal, și o țeavă de aragaz expuse. Covorul adaugă un simt piele de vacă de Vest, ca un amestec fără sudură de două stiluri se prezintă.

Contemporan Camera de zi Farmhouse

Farmhouse with modern architecture and furniture

În ciuda nostalgiei adesea asociat cu stilul rustic, iubitorii de design contemporan poate lua cu siguranță încă profite de caracteristicile cele mai bune sale. Ia această fermă cameră de zi contemporană de Northworks arhitecților și urbaniștilor, de exemplu. Plafoanele lamba si uluc spune „fermă“, dar mobilierul și spațiul concept deschis sunt nimic, dar.

CONSTRUCȚIE NOUĂ Camera de zi Farmhouse

New home with farmhouse style architecture

O casa nu trebuie să fie istorică să îmbrățișeze stilul tradițional de fermă. Această casă nou construit proiectat de Tom Meany Arhitect include semnele distinctive, cum ar fi un tavan cu grinzi, ferestre paned, și un șemineu mare din piatră pentru a crea o casă modernă cu confortul de o fermă clasic.

Adu în aer liber în

Living room in modern farmhouse with foldable wall

O conexiune la natura este o temă recurentă în design modern fermă. Această cameră de zi, de la Joseph Farrell Arhitectura dispune de un perete pliabil de ferestre pentru a împleti spatiului interior cu terasa in aer liber. elemente organice, cum ar fi covorul de iută și plante vii reprezintă în continuare o zonă de living care se simte liber și fără restricții, prin estomparea cu out.

Utilizarea Shiplap

Family friendly farmhouse living room with shipslap

Din moment ce lemnul a fost folosit atât de mult în case țărănești din trecut, panouri pentru shiplap este una dintre cele mai simple moduri de a aduce stilul în case noi. La instalarea, pentru a alege placi care au poreclele si julituri, deoarece acestea reproduc aspectul de utilizare mult timp si evoca un sentiment de istorie. În această cameră de Renew Properties, pătat offset-manta din lemn șemineu shiplap pentru a crea un simt contrastante.

Adăugați Farmhouse Color

Pale Blue Farmhouse Living Room

O paletă de culori de lumină și proaspăt este întotdeauna o alegere bună pentru camere în stil fermă. Dar nu trebuie întotdeauna să meargă alb. În schimb, să insereze albastru pal în spații prin manta și bibliotecă accente. Buffalo cherestea exemplifică această alegere culoare prin combinarea frumos cu mobilier alb si finisaje de lemn de culoare deschisă. gri deschis și fulgi de ovăz cald, de asemenea, funcționează bine pentru un simplu si un aspect simplu.

Încorporarea Caracteristici autentice

Classic farmhouse style Incorporate Authentic Features

O parte din ceea ce face ca stilul rustic atât de atrăgătoare este confortul pe care vine din bucăți de istorie. Deci, de ce-i limita? Această cameră de zi este umplut cu antiquey ornamente, cum ar fi mobilier aflate în dificultate, scaune agricole tradiționale, și dulapuri de sârmă de pui. vânzări imobiliare și piețele Navigare vechituri pentru adevarata afacere, sau magazin pentru noi accesorii care îmbrățișează ferma estetică.

Adăugați o canapea smocuri

Rustic style living room with tufted sofa

Cine spune fermă de viață nu poate oferi un indiciu de lux? Jucând cu decorul, puteți organiza o cameră tradițională să arate atât de confortabil și adaptate. Această cameră de zi fermă de perechile de cameră Sursa elemente clasice cu o canapea smocuri elegant pentru o neașteptată (dar foarte bun venit) sofisticare.

Utilizați Barn Uși

Usi barn da orice spațiu un simt tradițional fermă. În plus, ei sunt economisesc spațiu mare pentru camere mici și pot partiție cu ușurință un plan de podea concept deschis. În unele cazuri, două uși hambar sunt chiar mai bine decât unul! Această cameră neobișnuit de formă, prin amabilitatea lui Edward Ira Schachner, foloseste usi hambar pentru a compliment șemineu și consolida aspectul fermă.

 

You may also like