Skip to main content

11 Ympäristöystävällinen Seinätaulut jotka tuovat luovuuden olohuoneeseesi

Designing täydellinen olohuone on aina löytää, että ihanteellisen tasapainon muodon, toiminnan ja saavuttamaton ‘se’ tekijä. Vaikka valita oikea sävyjä ja koriste kappaletta on olennainen osa sitä kaikkea, hyllyt ja kaapit että ahmia sotku ja auttaa luomaan täydellisen keskus kaikkia viihdelaitteita tarpeet ovat myös ehdoton must. Tuo yhteen suuntaus tyylikäs, ympäristöystävällinen huonekalut ja mukautuva seinäelementit, jotka tarjoavat vapaan sommittelun, The B_Green Day System Alf Ryhmä lupaa muuttaa tunnelmaa oman olohuoneen ikuisesti! Vankalla ainutlaatuinen “Eco Woodin , nämä ylelliset yksiköt lisätä sekä rakenne ja kuvio tilaan.

11 Ympäristöystävällinen Seinätaulut jotka tuovat luovuuden olohuoneeseesi

Viime kuukausina nähnyt saapumisesta upeita modulaaristen seinäelementit ja upea olohuone näyttää jotka kääntävät asunnonomistaja suunnittelija ja antaa hänen loihtia melko paljon mitään koostumus oman valintansa mukaan. B_Green jatkaa tätä suuntausta innovaatioihin ja räätälöityjä sisustusratkaisuja emästensä, tavallinen kahva-vähemmän hyllyt ja yksinomainen kappaletta, kuten SEVEN . Nämä yksittäiset moduulit voidaan yhdistää muodin alhainen kaapit, pinottu hyllyt, loistavat kirjahyllyt ja seinän järjestelmiä, jotka yhdistävät erilaisia avoimen ja suljetun hyllyt.

Mukautuva olohuoneen seinää yksiköitä kirjahyllyt ja viihteen konsolit

Upea valaistus kääntyy seinälle hylly osaksi showstopper

Upea ekologinen puu muodot tyylikäs ja kestävä varastohyllyt

Useiden seitsemän yksikköä käytetään muotoilemaan tyylikäs koostumus

Avoimen ja suljetun seinäelementit ja emäksiä muokkaavat viihde yksikkö ja päivä järjestelmä

Smart B_Green olohuone yksiköt tarjoavat vapaan sommittelun

Yksinkertaiset, suorat viivat, puhdas muotoilu ja käsitellä vähemmän rintamalla varmistamaan, että kaikki yksiköt sopii täydellisesti tyylikäs, nykyaikaista tyyliä, että monet olohuonetta näyttävät omaksua. Monipuolinen järjestelmä mahdollistaa myös hyödyntää pystysuoraa tilaa tarjolla, ja voit jopa tehdä muutamia näistä yksiköistä keittiöön varmistaa, ettei suunnittelun johdonmukaisuus eri alueilla avara olohuone. Täydellinen valinta niille, jotka haluavat muovata virheettömän kotiin!

Kaunis ja ergonominen olohuoneen päivä järjestelmä Alf

Elegantti harmaan ja vihreän olohuoneessa

Herkillä kuvioilla ja textural kauneutta parantaa vetovoimaa seinäelementit

Hot pink elävöittää luova olohuoneen seinään

You may also like