Skip to main content

Kaunis olohuone valaistusideoita

Valaistus Olohuone

Olohuoneeseen vaativat kolmenlaisia ​​valaistus: ambient, tehtävä, ja aksentti. Ympäristön valo tarjoaa huoneen yleistä valaistus, tehtävä valaistus suuntaa valon tiettyjä työalueita, ja aksentti valot korostaa tiettyjä esineitä. Noiden perusvaatimuksia ovat maailman vaihtoehtoja. Haluatko jotain hauskaa kuin tässä huoneessa Jonathan Adler, tai jotain enemmän hillitty, siellä on lähes loputon tarjonta olohuone valaistusideoita jokaiseen makuun ja asetukset.

Tukeva Valikoima

Sekoitus erilaisissa valaistuksissa, sijoitetaan eri kohtiin huoneessa, on välttämätöntä luoda tehokas huonevalaistuksessa järjestelmään. Vaikka ensimmäinen asia, sinun on taipumus nähdä tässä huoneessa Lontoon Cheyenne Terrace on keskeinen toteamus valaisin, on myös kolme pöytälamput, yksi-jalkalamppu, viisi potin valot, ja aksentti valoa kattoon ikkunan puolella huone. Ne kaikki luovat kerroksellinen ja vankka valaistussuunnitelma, varjoja.

Kaksi yhdessä

Kun se tulee yleiskustannukset (ympäristön) valaistus, se on aina hyvä idea käyttää kahta erilaista. Tässä tyylikäs olohuone Su Hodges Sisätiloissa potin valot tarjoavat valtaosan valon (joka on levinnyt koko katto), kun taas siirtymäkauden roikkuu telineeseen korostaa oleskelutilaa keskellä huonetta.

useiden Valaisimet

Suuri huone, yksi yläpuolella telineeseen ei ehkä riitä. Useimmiten potti valot ovat hyvä ratkaisu, mutta jos upotettu valaistus ei ole sinua varten on olemassa toinenkin mahdollisuus. Mieti roikkuu useita kalusteet koko huoneeseen, kuten suunnittelija Kari Wilbanks teki täällä. He Keskeisen tärkeää, jotta tämä näyttää työtä on kiinni melko yksinkertainen kiinnikkeet, jotka ovat puhtaita siluetteja, ja ripustaa ne verkkoon eikä sattumanvaraisesti paikkoja koko katon.

katto Accent

Valaistus ympärillä kehä katto voi tarjota aksentti valoa sekä ainutlaatuinen yksityiskohta ei yhteistä useimmille olohuoneisiin. Ei ainoastaan ​​aksentti valo tässä huoneessa Creative West Architects korostavat arkkitehtonisia yksityiskohtia kattoon, mutta se lisää aura eleganssia hienostunut tilaan. Kun se tulee olohuoneen valaistusideoita, älä pelkää ajatella ulkopuolella ruutuun.

Harkitse Arc

Ei kattovalaisimet? Ei ongelmaa! Voit silti luoda keskeinen valonlähde kaarella lattiavalaisin. Kaaret tämäntyyppisistä lamput ovat yleensä melko korkea, varmistetaan, että kukaan ei kolahtaa heidän kuullaan käveltäessä alla, mutta katsoi sijoittaminen on edelleen tärkeää. Muista, että nämä lamput ovat melko moderneja ja toimivat parhaiten nykyajan asetukset.

veistoksellinen lampetit

Tee rohkea lausunto ainutlaatuinen lampetit. Moderni tuulettimet tässä huoneen Disc sisätilat ovat säädettävissä, jolloin käyttäjä voi muuttaa kokoa, sekä jossa valo ohjataan. Vieläkin tärkeämpää on, ne tarjoavat ainutlaatuisen, veistoksellinen elementti, joka asettaa nykyaikaisen sävyn tilaa.

Sisäänrakennettu Accent

Lukien aksentti valot sisäänrakennettu hyllyt on erinomainen tapa tuoda esiin erityisiä esineitä ja tarvikkeet. Tässä huoneessa alkaen Juliette Byrne, silmä on välittömästi vetoa syttyivät hyllyt, tehden valoisa ja kaunis keskipiste seinään.

visuaalinen Balance

Vaikka on mukava saada loppuun taulukko molemmissa päissä sohva, se ei ole aina mahdollista (tai parempi). Kun näin on voit silti olla visuaalisesti tasapainoista tehtävä valaistus käyttämällä pöytävalaisin toisella puolella ja lattiavalaisin toisaalta nähty täällä Kuva: Barbara Brown Photography. Näin ihmiset istuvat molemmin puolin sohvan saada yhtä paljon valoa.

Mix and match

Olohuoneeseen vaativat paljon erilaisia ​​valonlähteitä, mutta ei ole mitään sääntöä sanoen niillä kaikilla on vastattava. Huomaa, että tässä huoneeseen SFA Suunnittelu että kattokruunu ja lampetit ovat klassisia, mutta pöytälamput ovat moderneja. Vanhan ja uuden on erinomainen tapa antaa tilaa todellista luonnetta ja persoonallisuutta, niin älä pelkää sekoittaa tyylejä ja aikakausia.

Ripustaa lausuma Asetelman

Olohuonetta korkeat katot voi olla vaikea sisustaa ja valolle. Jotta voidaan hyödyntää korkea katto pitävät suuri keskeinen juurruttaminen take-ilmoituksen tyyliin. Avain roikkuu kalusteet korkeisiin tiloihin on varmistaa, että ne ovat riittävän alhaisia ​​tuntuu kuin he osa huoneen ja sinun ei tarvitse rasittaa niskaa etsiä ja nähdä ne. Sputnik kattokruunu tässä olohuoneessa Robert Dana Design on riittävän suuri ja tarpeeksi alhainen, että se tuntuu osa oleskelualue.

Säästää tilaa ja toiminta

Kampaus valaisin kattotuuletin voi olla hyvä tapa maksimoida tilaa ja toimintaa. Vaikka enimmäismäärä fanit ovat varmasti ole yhtä suosittuja kuin ne kerran olivat, lämpimämmässä ilmastossa ovat joskus tarpeen. Eikä yrittää liioitella ja asentaa molemmat valot ja puhaltimet, harkitse kaksi-in-one vaihtoehtoja maksimoida tilaa. Tässä vuosisadan puoliväliin moderni huone, vanhanaikainen kattotuuletin sopivat hyvin sisään.

Korosta arkkitehtoniset yksityiskohdat

Korostaa arkkitehtuurin yksityiskohdat upotettu tai nauhan valaistus. Tässä olohuoneesta K2 suunnittelu, hieno holvikatot korostuvat korostusvalaistuksessa jossa vaaditaan huomiota niiden kauniita yksityiskohtia.

Luota vaistoihisi

Kun se tulee olohuoneen valaistukseen tärkeintä tehdä, on pitää vähän hauskaa ja luota tyylillistä vaistoista. Vaikka valot tässä huoneessa Jonathan Adler ovat kaikki hieman villi, ne toimivat yhdessä kauniisti osana tätä hauskaa, eklektinen tilaa.

You may also like