Skip to main content

Tyylikäs Sininen Olohuone Ideat

Best Blue Living Rooms

Sininen olohuonetta tulevat kaikki muodot ja koot. Perinteisestä moderniin, kaikkeen siltä väliltä, ​​sininen on väri, joka ulottuu poikki tyylejä kuin mikään muu. Itse vieressä neutraaleja, ei ole grasscloth peittämä väri koristella kuin sininen. Joten onko makuun kääntyä haalistu tai pehmeä ja hienovarainen, nämä siniset olohuoneen ideat ovat varmasti tarjoavat runsaasti inspiraatiota.

Kiiltävä ja Dramatic

Julkkis suunnittelija Thom Filicia tunnetaan luoda tilat, jotka ovat klassisia vielä jonkinlainen odottamattomia hohto joka erotti heidät joukosta. Sininen olohuone Greenwich, Connecticut ei ole poikkeus. Yksi tärkeimmistä asioista on todettava, että vaikka maali on hyvin tumma sininen, siinä on kiiltäväpintainen, joka tekee siitä entistä jännittävä ja elinvoimainen kuin mattapintaisia ​​olisi. Mieti tätä tekniikkaa käytettäessä tummat väritystä.

Classic ja pidättyväinen

Klassinen olohuone, kuten tämä suunnittelema Echelon Custom Homes, on ihanteellinen perinteinen ja hillitty Wedgwood sininen seinät. Kun pariksi valkoista beadboard katto ja valo Hickory lattiat väriä lukee melkein kuin neutraali, mutta se silti lainaa riittävästi syvyyttä pitämään huoneeseen tunne vahva. Väri yhdistettynä huoneen arkkitehtonisista yksityiskohdista todistaa, että tila voi olla ton persoonallisuuden ennen kuin yhtäkään huonekalu sijoitetaan.

Lämmin ja kodikas

Ei ole parempaa väriyhdistelmä kuin sininen ja oranssi. Kun kyseessä on tämän lämmin ja kodikas sininen olohuone, suunnittelija Cory Connor käytetty tummaa mutta elinvoimainen varjossa pääväri ja painollinen se vivahtaa ruosteinen oranssi. Maalaamalla sisäänrakennettu kirjahyllyt samanvärinen kuin grasscloth peittämät seinät, hän on luonut tunteen läheisyyttä, ja siellä tunnetta on vaipallinen lämminhenkinen väri.

Puhdista ja Contemporary

Kontrasti on avain tämän siirtymäkauden olohuoneessa Alice Burnham Sisustussuunnittelu. Tummansininen grasscloth tapetti tarjoaa mainiot puitteet kaksi kappaletta nykytaiteen taas sininen vuosisadan puoliväliin moderni sohva ponnahtaa vastaan ​​raikkaat valkoiset wainscoting. Vaikka on mahdollista käyttää useita tummia blues, huone ylläpitää kevyt, ilmava tunne ansiosta katsotaan käyttää valkoista ja kerman.

Bohemian Casual

Rauhoittava värit meri ja taivas ovat täydellinen Bohemian tyyli huonetta. Tällä olohuone, lähes jokainen väri on sävy sininen, joilla ei ole todellisia aksenttivärit puhua. Tämä sävy-sävyyn ilmeen voi olla vaikeaa vetää pois, mutta tässä tapauksessa, valtava ikkuna ja valtavasti luonnonvaloa tulee läpi tarjoavat tauon yksiaukkoisina väri.

Reipas Beach Style

Suunnittelija Sabrina Alfin luonut reipas, rantatyylisessä perääntyy naimisiin vetistä blues hiekka neutraaleja tässä San Francisco Bayn alueella kotiin. Slipcovered huonekalut auttaa lainata tilaa rennossa fiilis, kun taas luonnon koristeita kuten juutti matto, koripajukorit ja ajopuu aksentteja auttaa tuomaan rannalla teema kotiin.

Pehmeä ja hienovarainen

Herkkä blues ovat hyvin lisäämällä pehmeän eleganssia klassista tiloihin. Täällä suunnittelija Christina Marie käytetty pehmeä sininen tuftatut sohva hyvin samanlainen sävy kuin seinät luoda viihtyisä ja rauhoittava tilaa.

Eklektinen Electric Olohuone

Texas-pohjainen suunnittelija Erin Williamson luonut draamaa tähän tilaan syvä, lähes sähköinen sävy sininen. Bamboo-tyyliä etageres maalattiin samanvärinen kuin seinät, ne melkein näyttävät rakennetaan ja antaa tilaa tunteen suuri arkkitehtoninen syvyyttä. Voide sohva käytännössä hyppää ulos seinästä, dynaamisesta keskipiste.

Rauhallinen ja Cool

Rauhoittava paletti pehmeä sininen, harmaa ja valkoinen tekee rauhoittava tunnelma tässä perinteisesti-tyylistä olohuone. Tässä joukkue Digs Design Company käyttää pehmeä sävy sininen seinille ja sitten kerroksittain eriä saman äänensävyn luoda etsiä.

Crisp ja hienostunut

Fanit terävän ja hienostunut siirtymäkauden tyyli voi saada, mitä he haluavat käyttää tummempia sävyjä sinisiä. Tässä suuri sininen olohuone suunnittelutiimi aksentteja Et tiedot käytössä Stiffkey Blue Farrow and Ball seinillä jotka lisäävät rikkautta ja luonnetta ja kauniisti parantaa arkkitehtonisista yksityiskohdista. Kun yhdistetään neutraaleja värejä huonekalut ja rikas puulattiat tulos on sekä silmiinpistävää ja hienostunut.

Cosmopolitan Chic

Sisustusarkkitehti showhouses on suunniteltu esitellä suunnittelun kykyjä sisustus ammattilaisia, ja monissa tapauksissa se antaa heille mahdollisuuden flex niiden lihaksia ja pitää vähän hauskaa. Tässä tilassa kuin 2012 Kips Bay Sisustusarkkitehti Showhouse suunnittelija Brian del Toro käyttää silmäänpistävä yhdistelmä tumma tavi ja lime luoda silmiinpistävä vaikutus. Toisin tummansininen tai indigo, tavi on lämpöä, joka lisää mukavuutta ja hämärässä.

funky Perinteinen

Mukaan suunnittelija Annie Lowengart, inspiraation sininen olohuoneen tuli antiikkitapetit tehty rikas blues ja lämmin ambers. Piirustus tälle perustalle elegantin hieno olohuoneessa syntyi. Ominaisuus seinä ja rakennettu kirjahyllyt on maalattu Farrow & Ball Kiinan Blue mikä lisää lämpöä ja hieman leikkisyyttä tämän ihanan eklektinen olohuoneessa.

Tumma ja Moody

Syvä indigo on rikas ja vahva väri ja riippuen siitä, miten sitä käytetään se voi olla tumma ja tunnelmallisia, tai rohkeita ja kohottavia. Tässä huoneessa suunnitellut Linda Burnsiden Interiors se on vähän kumpaakin. Väriä seinillä on melko tumma ja rikas, mutta ponnahtaa käytetään vaaleita huonekaluja ja kankaat kankaat lisätä tunnetta leikkisyyttä.

hienovaraisesti Rannikon

Vaaleat värit ovat ihanteellisia avoin, ilmava tilat kuten tämä avoin käsite olohuone ja keittiö suunnitteli Schell Brothers Home Builders. Muistuttaa meren seinän väri sopii huonetta yrittää acheive rannikon fiilis. Lisäys hiekan värinen verhoilu, kivi tulisija ja beadboard katto täydentävät rannikon ilmeen ilman kitsch.

You may also like