Skip to main content

Kaunis olohuonetta sisäänrakennetulla Hyllyt

Miksi Takkasydämet?

Olohuone Takkasydämet voi lisätä tyyliä ja persoonallisuutta sekä tallennustilaa. Ja koska Takkasydämet voidaan suunnitella palvelemaan kotitalouden tarpeisiin, vaihtoehdot ovat lähes rajattomat. Tämä esimerkki tulee Crisp Arkkitehdit, valokuvaukseen Rob Karosis. Jos haluat luoda suljetun varastointiin, avoin näytön, tai soittamalla huomiota yksityiskohdista muokattuihin-ins voi tarjota täydellisen ratkaisun.

säästetty tilaa

A-runko taloa voi aiheuttaa tiettyjä ongelmia, kun yritetään sisustaa ja säästetty tilaa. Kulma seinät voi vaikeuttaa käyttää valmistalo kaapit aiheuttamatta visuaalinen tauko. Tällöin mukautetun olohuone Takkasydämet voi tarjota erinomainen ratkaisu. Täällä ne tuotiin aina kattoon asti, maksimoida tilaa ja piirustus silmän ylöspäin.

Kaksi äänenväri

Räätälöinnin sisäänrakennettu hyllyt ei tarvitse lopettaa mittauksia. Maalaus Takkasydämet niin, että ne vastakkain tai kohteliaisuus muita värejä huoneessa on hyvä tapa lisätä kiinnostusta huoneeseen ja luoda polttoväli seinään.

Pidä se Classic

Perinteinen valkoinen Takkasydämet ummessa varastointi pohjalle ja avoin päällä on niin monipuolinen, että he voivat mahtua juuri mitään tyyliä olohuone. Valitsemalla yksinkertainen kaappi tyyli varmistaa, että jos maistuu muuttuu ja päätät kunnostaa, sisäänrakennettu ins sopii aina.

Yhteenpesevät Hyllyt

Kauneus Takkasydämet on, että ne voidaan räätälöidä kodin tai asunnonomistaja erityistarpeisiin. Tässä huoneessa alkaen Wendt Design Group, hyllyt kääri ympäri huone, joka tarjoaa ton tallennustilaa ja näyttelytilaa. Tyhjä alue jäi yläpuolella sohva jotta lampetit ja taidetta. Vastakkaisia ​​väri onnistuu luomaan keskipiste keskellä kaikki hyllyt.

Vähemmän on enemmän

Olohuone Takkasydämet ei tarvitse olla liian koriste tai koristeellinen tehdä ilmoitus. Virtaviivainen siluetti yksikön sisustus Angela Vapaa suunnittelu on silmiinpistävää sen geometrisen yksinkertaisuus ja lisää yleistä nykyaikainen tunnelma huoneeseen.

Lyhyt ja makea

Kun se tulee olohuone Takkasydämet, ei tarvitse aina rakentaa lattiasta kattoon. Tällöin tekemät Orren Pickell Building Group, sisäänrakennettu kaapit asennettiin noin puolivälissä ylös seinälle, alla ikkunat molemmin puolin Mantel. He onnistuvat maksimoida käytettävissä oleva tila, kun kehystys keskipiste eikä estää valoa.

Korosta Kokoelma

Sisäänrakennettu hyllyt tulee kaikki muodot ja koot. Ja heillä ei ole taloon vain kirjoja. Arvokkaita kokoelmia ja muodokas tarvikkeet voi kaiken keskipisteenä, kun näyttöön harkiten ja korostettu korostusvalaistukseen. Tämä esimerkki Wilson Lighting osoittaa se pois täydellisesti.

arkkitehtoninen Korosta

Muokattuihin-ins voidaan suunnitella korostamaan ja täydentämään arkkitehtonisia yksityiskohtia, kuten tämä Keith Bruns. Täällä hyllyiltä oli otettu lähelle kattoa ja vastaavat kanssa leveydet katon kaaria. Finials yläosassa hyllyjen toimii yhdistävä voima välillä Takkasydämet ja kaaria, jolloin ne näyttävät lähes yhtenä yksikkönä.

Korkea ja kapea

Joskus vähemmän on enemmän, erityisesti tiloissa, joissa ei ole paljon seinätilaa. Tall, kapea Takkasydämet osoituksena Michael Abrams Muotoilun avulla runko takka ja vahvistaa keskipiste tarjota samalla näytön joidenkin tai varastotilaa. Korostusvalaistus auttaa vetää silmän missä sen pitäisi mennä.

Sivukuva

Vaikka symmetria on luonnollisesti houkutteleva silmään, se ei ole aina oikea vastaus. Tässä huoneeseen Portico suunnittelu, sisäänrakennettu asennettiin toisella puolella Mantel taloon televisio- ja muita kohteita. Sen sijaan, että takka on ainoa keskipiste, siitä tulee osa kolmion muotoisen painopistealue kanssa taidetta roikkuu yläpuolella, ja television.

Rakennettu istuimet

Termi “sisäänrakennettu” ei vain katso hyllyt. Istuimet voi myös olla osa. Tämä sisäänrakennettu yksikkö teki MK Development on molempien maailmojen parhaat puolet, ummessa kaapit toisella puolella ja sisäänrakennettu istuin laatikot alla toisella.

kelluvat Hyllyt

Luo modernin ilmeen yksinkertaisia ​​kelluva hyllyt. Puute laitteiston ja koristeellisia pitää näyttää puhdasta, mutta tumma väri lisää draamaa. Katsaus vuoteen State Street malli, kuten tämä on melko helppo jäljitellä käyttämällä puunpalasia mittojen mukaan vaan saada katsoa varmasti maalata takaseinään samanväristä hyllyille.

Ajattele ulkopuolella Wall

Takkasydämet ei aina tarvitse olla seinää vasten. Joskus ne voidaan sisällyttää muihin alueilla huoneen tavalla, joka tekee paljon enemmän järkeä. Nämä hyllyt, jotka on rakennettu portaat ovat hyvä tilankäytön mukaan Avenue B kehitys. Ne eivät aseteta muualla huoneessa ja tarjoavat runsaasti säilytystilaa kirjoja ja tarvikkeet.

Ei tavallinen Takkasydämet

Joskus yksinkertaisuus on paras. Näitä ei tavallinen, ei kehyksiä Takkasydämet by Memar Arkkitehdit Oy tarjoavat runsaasti säilytystilaa samalla vahvistetaan nykyaikainen esteettinen. Puhtaat linjat antaa hienon kontrastin kaarevia viivoja huonekalut, mikä on tärkeää luoda syvyyttä.

You may also like