Skip to main content

Amazing maalaistalo-Olohuone Vinkkejä

Maalaistalon selitys

Nyökkäys aiemmin, mutta tukevasti istutettu nykyisen maatalotyylisissä kodin suunnittelu tarjoaa trendikkään tapa saavuttaa ajaton ympäristössä. Ja huolimatta yhteisiä piirteitä, kuten käytön neutraaleja värejä ja orgaanisia aineita-päivän maalaistalo sisältää myös nykyaikainen päivityksiä, joten se on houkutteleva vaihtoehto kaikenlaisille asunnon. Jos olohuone tarvitsee revamping, sisältävät muutamia muutoksia, avoin käsite tässä, navetta ovet siellä-katse on kaukana yksi koko sopii kaikille.

Avoin käsite talo Olohuone

Mukava avoin käsite talo olohuone

Maalaistalo ei aina tarvitse katsoa maalainen. Itse asiassa monet asunnon ottavat turn-of-the-luvun koteihin ja avautuminen sisätilojen jäsentää luonnonvaloa niiden tilaa. Tämä huone Jennifer Robbins Sisätilat näkyy, kuinka avoin oleskelu- ja ruokailutila, jossa on lasi-paned seinään, modernisoi perinteistä suljettuun lähestymistapaan. Mukava sisustus, teollisuuden valaisimia, ja pystysuorat shiplap antaa tämän tilan maalaistalo tuntuu, että ei over-the-top.

Eklektinen talo Olohuone

Värikäs ja ecletic maalaistalo olohuone

Maalaistalo on hyvin joustava ja voidaan yhdistää helposti monia muita kodin sisustus trendejä. Art deco peili ja solujen sävyjä pari hyvin vaakasuora shiplap ja persialainen matto tekemään tämän olohuoneen Judith Balis Sisätilat sekä perinteisiä että siirtymäkauden. Lisää nykyaikainen sohva ja sohvapöytä puhtaan ilmeen, joka on valittamalla silmään.

Regeneroitu puuta katto olohuoneessa

Maalaistalo olohuone kiviseinät takaisin puuta katto

Joissa orgaaniset rakennusmateriaalit sisäosaan tila sallii huoneen puhua itse. Tämä huone Kelly ja Co. malli näyttää miten maalaistalo rakennuselementtien maassa kivimökki. Syleilevä alkuperäinen määritteitä tilaa kuten altistuvat kivimuuri ja puuta katto-mahdollistaa yhdistelmän tekstuurit silmän laskeutumaan. Sitten yksinkertainen sisustus ja kalusteet nykyaikaistaa tilan.

Perinteinen maalaistalo Olohuone

Classic perinteinen maalaistalon olohuone

Maalaistalo on kyse rento yksinkertaisuus ja mukavuus. Joten, sinun ei tarvitse mennä iso ja puhalletaan ulos katot ja kalliita materiaaleja naulata ulkoasua. Tämä huone suunnittelema Bartlett, valitsee mukavuuden avoimessa, ilmavuutta. Alhainen katot tuovat lämpöä kylmänä talvi-iltana ja rento, mutta elegantti, sisustus luovat “uppoaa aivan” tuntuu. Päivitetyt lato aluksella takka, jossa regeneroitu puuta, korostuvat entisestään perinteisen luonteen huoneen.

Monochromatic talo Olohuone

Puhdas ja raikas maalaistalo olohuone yksivärisen

Nykyaikainen-tyylinen olohuone voidaan muuntaa tyylikäs maalaistalo perääntyä sisällyttämällä shiplap takan, takaisin puun palkit, ja tonaalista kalusteet ja tarvikkeet. Itse asiassa lähes mihin tahansa huoneeseen (kyllä, jopa niille, joilla on 80s vibe) voidaan antaa maalaistalo hohto lisäämällä vain muutamia yksityiskohtia. Tässä modernissa maalaistalo olohuone suunnittelija Sophie Metz on sekä hienostunut ja mukava.

Industrial talo Olohuone

Maalaistalo olohuone teollisuuden reuna

Yksinkertaisuus maalaistalon voi melko helposti ottaa teolliseen vuoro. Tämä olohuoneeseen Risinger & Co. mahdollistaa huoneen arkkitehtonisista yksityiskohdista erottua, ja sitten täydentää niitä modernit huonekalut, metalli- barstools, ja altistuvat savupiippua. Lehmännahka matto lisää Länsi tuntuu, saumattomana sekoitus kaksi tyyliä esittelee itsensä.

Contemporary Farmhouse Olohuone

Maalaistalo moderni arkkitehtuuri ja huonekalut

Huolimatta nostalgia liittyy usein maalaistalo, ystäville nykyaikainen muotoilu voi varmasti vielä hyödyntää sen parhaat ominaisuudet. Ota tämä nykyaikainen maalaistalo olohuoneen Northworks arkkitehdit ja suunnittelijat, esimerkiksi. Kielen ja uran katot sanoa “maalaistalo”, mutta kalusteet ja avoin konsepti tila ovat kaikkea muuta.

Uudisrakentaminen talo Olohuone

Uusi koti on maalaistalo arkkitehtuuria

Talo ei tarvitse olla historiallinen omaksua perinteinen maalaistalo tyyliä. Tämä hiljattain rakennettu koti on suunnitellut Tom Meany arkkitehti sisältää tunnusmerkit kuin palkkikattoisessa, ikkunaruudut, ja suuri kivi takka luoda nykyaikainen kotiin mukavuudet klassinen maalaistalo.

Tuovat ulkona

Olohuone modernissa talo taitettava seinään

Yhteys luontoon on toistuva teema moderni maalaistalo suunnittelussa. Tämä olohuone Joseph Farrell Arkkitehtuuri on taitettava seinän ikkunoita sulautua sisätilojen tilaa ulkoterassilla. Orgaanisia elementtejä, kuten juutti matto ja elävät kasvit edustavat lisäksi oleskelutila, joka tuntuu vapaa ja rajoittamaton sumentamalla in kanssa ulos.

Käytä shiplap

Lapsiystävällinen maalaistalo olohuone shipslap

Koska puu on käytetty niin voimakkaasti maatalojen menneisyyden shiplap panelointi on yksi helpoimmista tavoista tuoda tyyli uusiin koteihin. Asennettaessa, valitse levyt, jotka ovat lovia ja naarmuja, koska ne toistavat ulkonäköä pitkäaikainen käyttö ja herättää tunne historiaa. Tässä huoneeseen Renew Properties, värjätään puun takanreunukselle kompensoi shiplap luoda erottuva tuntuu.

Lisää talo Väri

Vaaleansininen talo Olohuone

Kevyt ja raikas väripaletti on aina hyvä valinta maalaistalo-huoneita. Mutta sinun ei aina tarvitse mennä valkoisia. Sen sijaan, integroida vaalean sininen tiloihin läpi vaipan ja kirjahylly aksentteja. Buffalo Puutavara on esimerkki tästä Värivaihtoehtoja yhdistämällä se kauniisti valkoisia huonekaluja ja valo puupinnat. Vaaleanharmaa ja lämmin kaurapuuro toimivat myös hyvin yksinkertainen ja mutkaton ilmeen.

Sisältävät alkuperäisiä yksityiskohtia

Classic maalaistalo Incorporate alkuperäisiä yksityiskohtia

Osa siitä, mitä tekee maalaistalon niin houkutteleva on mukavasti joka tulee paloja historiasta. Miksi rajoittaa niitä? Tämä olohuone on täynnä antiquey koristeita kuten ahdistunut huonekalut, perinteisen maatilan tuolit, ja kanaverkosta kaapit. Selaa kiinteistöjen myynti ja kirpputorit todella paljon tai osta uusia lisävarusteita, jotka omaksua maalaistalo esteettinen.

Lisää Tufted sohva

Rustiikkityyliin olohuone tuftatut sohva

Kuka sanoo maalaistalo elävä voi tarjota ripaus luksusta? Pelaamalla sisustukseen, voit vaiheessa perinteinen huoneeseen katsomaan mukavat ja räätälöityjä. Tämä maalaistalo olohuoneen Source huone paria klassisia elementtejä elegantti tuftatut sohva odottamattoman (mutta erittäin tervetullut) hienostuneisuutta.

Käytä Barn Ovet

Navetan ovet anna tilaa perinteisen maatilan tuntuu. Plus, ne ovat suuria tilansäästäjiä pienille ryhmille ja voi helposti osioida avoin käsite pohjaratkaisu. Joissakin tapauksissa kaksi navetan ovet ovat jopa parempia kuin yksi! Tämä epätavallisen muotoinen huone, kiitos Edward Ira Schachner, käyttää navetan ovet täydentämään takka ja vahvistavat maalaistalo ilmeen.

 

You may also like