Skip to main content

Amazing Tapoja sisustaa nahkaistuimet

Amazing Tapoja sisustaa nahkaistuimet

Moderni, nykyaikainen tai perinteinen olipa kodin nykyinen tyyli, nahka huonekalut voi lisätä ajaton, kodikas, ja jopa ylellinen kierre sisustukseen. Miten niin voisit ajatella? Vuodesta namia karamelli elinvoimainen viininpunainen, nahka palaset ovat saatavilla kodikkaita värejä, lisätä sekä kauneutta ja syvyyttä johonkin tilaan.

Mutta se ei tarkoita, sinun täytyy täyttää huoneen nahkasisustus. Kaikki mitä tarvitset on sohva tai ehkä tuoli tai kaksi nahkaa lämmetä huoneen olipa sen väritys. Vielä parempi, joten pala huonekalun täsmää loput sisustus on yhtä helppoa kuin lisäämällä muutamia sisustustarvikkeet kuten aksentti tyynyt tai heittää. Valmis oppimaan enemmän? Nämä ajatukset jakaa miten siistiä tilaa nahkaistuimet.

Handwoven Nahka Acapulco Tuoli

Kudottu nahka Acapulco tuoli lisää sekä tyyliä ja käytännön toiminta ei vie liikaa visuaalista tilaa tässä pienessä olohuoneen Kaliforniassa sisustusarkkitehti Haley Weidenbaum. Rinnalla puuviilulla konsoli, trendikkäässä istuin se lainaa tasapaino huoneen enimmäkseen viileä värimaailma.

Ranskalainen huoneisto nahkaistuimet

Huone lämpeneminen ruskean sääntöjä tällä Pariisissa huoneisto ranskalainen sisustusarkkitehti Marion Alberge. Seinät ovat pehmeitä sävy mokka. Suklaanruskealla Sohvat uskomattoman kutsuva. Ponnahtaa kultaa ja keltainen kuin puoli tuoli ja koriste messinkitarvikkeet lainata huoneeseen kirkastuvat kontrastia. Aksentti tyyny tilkka keltainen parantaa huoneen yhtenäinen ilme.

Black Leather pääty Ankkurit tämän makuuhuoneeseen

Rakastamme tiloja, sekoitus perinteistä tyyliä muiden elementtien, kuten tässä makuuhuoneessa Ashley Bell Interiors perustuu Dallasissa, Texasissa. Musta nahka pääty on perusta pala, joka ankkuroi tilaa. Se kauniisti toimii muiden keskeisten kalusteet kuten midcentury lipastot ja Kilim mattoja.

Harkita edullinen vuosikerta nahkaistuimet

Kun se tulee huijaamalla ulos huoneen ainutlaatuinen sisustus, mikään ei ole aivan yhtä tyydyttävä pisteytys tyylikäs vintage huonekaluja löytökellarihinnoin. Meidän suosikki Esimerkiksi tämä viininpunainen nahka lepotuolissa teensy olohuoneessa esillä Homepolish, online sisustuksessa palvelua. Lämmin sävy paria kauniisti oranssi midcentury sohvan samalla dramaattisen kontrastin vasten Minty vihreä seinät.

Vintage ruskea nahka sohva Moderni Valkoinen olohuoneessa

Vuosikerta nahka kappaletta add kestävä tyyliä tähän moderniin pohjoismaiseen olohuoneessa esillä Alvhem Mäkleri. Äärimmäisenä oikealla on 1960 safari nahka lepotuoli Ruotsalainen suunnittelija Arne Norell. Etualalla on 1970 kromi tuftattu nahka lepotuoli American suunnittelija Cy Mann. Vaikka tuolit eivät ole samaa väriä, koska molemmat ovat ruskea, neutraali sävy, ne toimivat tässä enimmäkseen valkoista elintilaa.

Mini Chesterfield sohva pienessä asunnossa

Huonekalun tulee kaiken kokoisia ja tyyppisiä. Asia kohtaan, tämä mini Chesterfield tyyli sohvalla poikamies pad New Yorkissa suunnittelutoimisto Labl Studio. Vastakkain sohva pieni koko on suuri jalkalamppu, joka muistuttaa jättiläinen pöytälampun.

Pehmentää nahkasohva koriste aksentti

Ohut ja tyylikäs tukkasotka nahkasohva tekee suurimman osan tämän teensy olohuoneen Homepolish sisustusarkkitehti Candace Rein. Sohva pehmeä väri ei hukuttaa ilmava värimaailma. Faux lampaan viltti ja kermainen aksentti tyynyt tekevät nahka huonekalu entistä houkuttelevamman.

Nahka lepakkotuoli

Tämä Kalifornian asunto San Francisco suunnittelutoimisto IDF Studio tihkuu Scandi viileä kohteliaisuus boheemi aksentteja kuten ajaton nahka lepakkotuoli.

Cognac nahkasohva Trendikäs Olohuone

Täällä konjakki nahkasohva on tervetullut lisä Tässä tyylikkäässä skandinaavinen olohuone nähty Alvhem Mäkleri. Sohva on violetin pohjavirettä koordinoi vaaleanpunainen ja laivaston pionit taustakuva. Aksentti tyynyt erilaisia ​​kuvioita ja sävyt lainata toivottavaa kontrastia.

Huonekalun mustassa huoneessa

Heather, sisustus bloggaaja takana Kasvava Spaces sai aluksella mustan huoneen trendi. Hän sanoo, että maalin väri luonut erinomaiset puitteet hänen vuosikerta nahkasohva. Faux lampaan viltti, kerma matto ja vehreässä huonekasvi kaikki auttavat vie terän pois tummat värit.

Tiny talo musta nahkasohva

Erittäin leikata vuosikerta nahkasohva on täydellinen sovi tämän pienen talon sisustussuunnittelija Kim Lewis ulos Austin, Texas. Sekoitus tyynyt erivärisiä ja tekstuurit auttaa suuri huonekalu sulautuvat muuhun sisustukseen.

Päivitä Vanha nahkasohva Melko Tyynyt

Tässä pienessä neutraali olohuoneessa bongattiin Havenly, online sisustus palvelu, koriste sininen tyynyt piristyä kevyesti kuluneet rusketus nahkasohva.

Vuosikerta nahkatuolissa pariksi Kopiointi Huonekalut

Jos olet kuin me, aitoja midcentury huonekalut kuuluisien suunnittelijoiden ei ole omassa koristelu budjetin. Mutta jos sinulla on, että näyttää, ei ole pelkoa. Graafinen suunnittelija takana blogi suunnittelu Attractor koristeltu hänen tilaa käyttäen sekä edullinen lisääntymiselle kappaletta muussattu yhdessä edullinen kirpputorilta löytöjä kuin karamelli nahka lepotuoli. Se koordinoi hienosti puun pehmentänyt konsoli ja sohvapöytä.

Nahka Loungers Lend Tyylikäs Lämpö

Kaksi nahka sohva lainata lämpöä tähän neutraaliin olohuoneessa täynnä hienoja sävyjä Amberin Sisätilat pois Calabasas, Kaliforniassa. Tuolit luonnollinen väri muistuttaa puukalusteet.

Nahka poikkipinta sohva maskuliininen Vibe

Seattle, Washington yhtiö Lindsay Pincus suunnittelu parantaa tämän olohuoneen maskuliininen reuna nahka poikkipinta sohva. Ruskea nahka lepakkotuoli lyöntejä asioita erottuvalla varjossa. Multihued tyynyt hajottaa sohvalla miellyttävä värejä, jotka vastaavat käsin solmitut villa matto, keltainen verhot, ja punainen konsoli.

You may also like