Skip to main content

12 Compoziții dinamice Camera de zi cu Versatile de perete Unitatea Sisteme

În ultimii ani au văzut o schimbare categorică din vechiul design – camera de zi, închis într – o zonă de living cu un plan de podea deschisă , care invită de interacțiune între diferite spații. În timp ce zona de living în plan deschis are o multime de beneficii, creează , de asemenea , propriul set unic de provocări de design. Pentru început, trebuie să delimiteze în mod clar fiecare zonă în ciuda bucătărie și de servit masa parand ca o extensie naturală a spațiului de locuit. Noile compoziții de cameră de zi Motus de la Scavolini obține acest lucru și mult mai făcut cu ușurință. Proiectat de Vittore Niolu, aceste camera de zi adaptabil desene sau modele vin cu exclusiv sistemul de perete Fluida care face camera de zi mult mai distractiv și multifuncționale!

mod creativ de a separa spații într-o zonă livig deschisă cu sisteme de stocare inteligente

Sistemul de perete Fluida este inima și sufletul seria Motus, care isi propune sa aduca impreuna camera de zi si bucataria atat estetic, cat si ergonomic. Permițându-vă să alegeți un set divers de unități deschise și închise, care se contopesc efort unul cu altul, puteți improviza pentru a modela sisteme unice si imaginative de perete care se extind mult dincolo de camera de zi. Aceste adăugări inteligente, de asemenea, dublu ca un sistem cu pereți despărțitori între camere elegante în timp ce punerea în fiecare inch disponibile de spațiu pentru a finaliza utilizare.

sistem de perete Fluida folosit ca o partiție între bucătărie și camera de zi

Sistemul inteligent de perete camera de zi, în toate alb, cu un fundal albastru superb

Întoarceți-vă la backpanels din lemn pentru o notă de eleganță în camera de zi

Unități elegante gri perete living oferă rafinament elegant

Biblioteci deschise și console entertianment forma unitatea de perete la modă

soluție living Snazzy cu elemente de perete inteligente

Răspunsul la nevoile de zi cu zi, unități suplimentare pot fi ușor adăugate la un sistem existent de perete Fluida pentru a se asigura că aceasta crește odată cu nevoile familiei tale. Această modularitate ingenioasă este ceea ce stabilește în camera de zi Motus compoziții în afară, în ceea ce privește forma și funcția.

Amestec de unități deschise și închise pentru sistemul de perete camera de zi dinamic

stropi Brilliant de portocaliu animeze camera de zi neutru

Unitate de perete camera de zi cu soluții de depozitare versatile

Sistemul de perete Fluida în Tundra Gray pentru camera de zi

Motus Design camera de zi de la Scavolini oferă compoziții adaptabile

 

You may also like