Skip to main content

12. Dinamikus Nappali készítmények sokoldalú fali egység Systems

Az elmúlt években hangsúlyos eltolódás a régi, zárt nappali design egy nappali egy nyitott alaprajz, amely felkéri közötti kölcsönhatás különböző helyiségekben. Míg a nyitott terű nappaliban sok haszon, hanem megteremti a maga egyedülálló tervezési kihívást. Kezdetnek, akkor világosan meg kell felvázolni minden terület ellenére a konyha és étkező látszólagos, mint egy természetes kiterjesztése a lakótér. Az új Motus nappali készítmények származó Scavolini hogy ezt és még sok más tenni könnyedén. Tervezte Vittore Niolu ezek alkalmazkodó nappali formatervezési mintákról jön az exkluzív fluida falrendszer , ami a nappali egy sokkal szórakoztatóbb, és multifunkcionális!

Kreatív módon szétválasztani tereket nyitott livig zóna intelligens tárolórendszerek

A fluida falrendszer a szív és a lélek a Motus sorozat, amelynek célja, hogy összehozza a nappali és a konyha egyaránt esztétikus, ergonómiailag. Amely lehetővé teszi, hogy válasszon egy változatos nyitott és zárt egységek könnyedén keverednek egymással, akkor improvizálni alakra egyedi és ötletes fal rendszerek jóval túlmutat a nappaliban. Ezek az okos kiegészítések is kettős, mint egy elegáns térelválasztó szobák közötti mialatt minden rendelkezésre talpalatnyi helyet a teljes felhasználásra.

Fluida falrendszer használni, mint egy válaszfal között konyha és nappali

Intelligens nappali falán rendszer minden fehér és gyönyörű kék ​​hátteret

Lapozz a fa backpanels egy kis elegancia a nappaliban

Elegáns szürke nappali falán egységet kínál elegáns kifinomultság

Nyitott könyvespolcok és entertianment konzolok alakítani a divatos fali egység

Snazzy nappali oldatot intelligens falelemek

Reagálás a napi igényeket, további egységek könnyen hozzá a meglévő fluida fal rendszert annak biztosítása érdekében, hogy a nő együtt az igényeinek család. Ez az ötletes modularitás az, ami meghatározza a Motus nappali kompozíciók egymástól formai és funkcionális.

Blend a nyitott és zárt egységek dinamikus nappali falán rendszer

Ragyogó fröccsenő narancs felélénkíteni a semleges nappali

Nappali fali egység sokoldalú tárolási megoldások

Fluida falpanel tundrai Gray a nappaliba

Motus nappali design Scavolini kínál alkalmazkodó készítmények

 

You may also like