Skip to main content

12 Dynaaminen Olohuone sommittelu monipuolisilla seinään Systems

Viime vuosina on myös painokkaasti siirtymistä entisestä, suljetussa olohuone suunnittelu on olohuone avotoimiston joka kutsuu vuorovaikutusta eri tiloihin. Vaikka avara olohuone on paljon hyötyä, se myös luo oma ainutlaatuinen joukko suunnittelun haasteita. Ensinnäkin, sinun täytyy kuvailla selvästi kullakin alueella huolimatta keittiö ja ruokailutilat näennäisestä kuin luonnollinen jatke elintilaa. Uuden Motus Olohuoneessa koostumukset alkaen Scavolini saat tämän ja paljon muuta tehdä helposti. Suunnitellut Vittore Niolu nämä mukautuva olohuone mallit tulevat yksinomaisena Fluida seinäjärjestelmän joka tekee olohuoneessa paljon hauskempaa ja monikäyttöinen!

Luova tapa erottaa tilat avoimessa livig vyöhyke älykkäillä tallennusjärjestelmät

Fluida seinä järjestelmä on sydän ja sielu Motus sarjan, jonka tavoitteena on saattaa yhteen olohuoneeseen ja keittiöön molemmat esteettisesti ja ergonomisesti. Jolloin voit valita monipuolinen kokoelma avoimen ja suljetun yksiköt vaivattomasti sulautuvat toisiinsa, voit improvisoida muokata ainutlaatuisia ja kekseliäitä seinärakennetta jotka ulottuvat kauas olohuoneessa. Nämä hienot lisäykset myös kaksinkertainen elegantti seinäkejärjestelmällä huoneesta toiseen samalla kuin kaikki käytettävissä senttiä tilaa loppuun käyttöä.

Fluida seinä järjestelmä käyttää osion välillä keittiö ja olohuoneessa

Smart olohuoneen seinää järjestelmää kaikissa valkoinen ja upea sininen taustalla

Kääntyä puuta backpanels varten eleganssia olohuoneessa

Tyylikkään harmaa olohuoneen seinää yksiköt tarjoavat hienostuneisuutta

Avohyllyt ja entertianment konsolit muokkaavat trendikäs seinään

Upea olohuone ratkaisu älykkäillä seinäelementtien

Vastaaminen päivittäiset tarpeet, lisäyksiköt voidaan helposti lisätä olemassa olevaan Fluida seinään sen varmistamiseksi, että se kasvaa yhdessä perheesi tarpeisiin. Tämä nerokas modulaarisuus on mitä asettaa Motus olohuoneessa koostumuksilla toisistaan ​​muotonsa ja toiminta.

Sekoitus avoimen ja suljetun yksiköt dynaamisen olohuoneen seinää järjestelmä

Brilliant roiskeet oranssi elävöittää neutraali olohuoneessa

Olohuoneen seinä yksikkö monipuolisia säilytysmahdollisuuksia

Fluida Wall System Tunturissa Gray olohuoneeseen

Motus olohuoneen design Scavolini tarjoaa mukautuva koostumuksia

 

You may also like