Skip to main content

12 Dynamiska Vardagsrum Kompositioner med Mångsidig Wall Unit Systems

De senaste åren har sett en eftertrycklig övergång från det gamla slutna vardagsrum design till ett vardagsrum med en öppen planlösning som inbjuder interaktion mellan olika utrymmen. Medan den öppna planlösning har massor av fördelar, det skapar också sin egen unika uppsättning av design utmaningar. Till att börja med måste du tydligt avgränsa varje område trots kök och matplats verka som en naturlig förlängning av livsrum. De nya MOTUS vardagsrum kompositioner från Scavolini få detta och mycket mer gjort med lätthet. Designad av Vittore Niolu, designs dessa anpassnings vardagsrum kommer med exklusiva Fluida väggsystem som gör vardagsrummet en mycket roligare och multifunktionella!

Kreativt sätt att separera utrymmen i en öppen livig zon med smarta lagringssystem

Det Fluida väggsystem är hjärtat och själen i Motus-serien som syftar till att föra samman i vardagsrummet och köket både estetiskt och ergonomiskt. Så att du kan välja en mångfald av öppna och slutna enheter som enkelt smälter med varandra, kan du improvisera för att forma unika och fantasifulla väggsystem som sträcker sig långt utanför vardagsrummet. Dessa smarta tillägg dubbelt också som en elegant skiljevägg mellan rum samtidigt sätta varje tillgänglig tum utrymme för att slutföra användning.

Fluida väggsystem som används som en skiljevägg mellan kök och vardagsrum

Smart vardagsrum väggsystem i alla vita med en vacker blå bakgrund

Vänd dig till trä backpanels för en touch av elegans i vardagsrummet

Elegant grå vardagsrumsvägg enheter erbjuder elegant förfining

Öppna bokhyllor och entertianment konsoler forma trendiga väggenhet

Snazzy vardagsrum lösning med smarta väggelement

Svara på dina dagliga behov kan ytterligare enheter enkelt läggas till ett befintligt Fluida väggsystem för att säkerställa att det växer tillsammans med behoven i din familj. Denna geniala modularitet är det som skiljer den Motus vardagsrummet kompositioner isär när det gäller form och funktion.

Blandning av öppna och slutna enheter för den dynamiska vardagsrummet väggsystem

Lysande stänk av orange liva upp neutral vardagsrummet

Vardagsrum väggenhet med mångsidiga förvaringslösningar

Fluida Wall System Tundra Grey för vardagsrummet

Motus vardagsrum design från Scavolini erbjuder anpassningsbara kompositioner

 

You may also like