Skip to main content

12 Dynamiske Stue Kompositioner med alsidige væg enhed Systems

De sidste par år er der sket et eftertrykkeligt skift fra den gamle, lukkede stue design til en opholdsstue med en åben grundplan, der inviterer samspil mellem forskellige rum. Mens den åbne planløsning har masser af fordele, men skaber også sit eget unikke sæt af design udfordringer. For startere, er du nødt til klart at afgrænse de enkelte områder på trods af køkken og spiseområde tilsyneladende som en naturlig forlængelse af beboelsesrum. De nye Motus stue kompositioner fra Scavolini få dette og meget mere fra hånden med lethed. Designet af Vittore Niolu, designs disse tilpasses stue kommer med det eksklusive Fluida vægsystem , der gør din stue meget mere sjov og multifunktionelt!

Kreativ måde at adskille rum i en åben livig zone med smarte lagersystemer

Det Fluida vægsystemet er hjertet og sjælen i Motus serien, der sigter mod at samle stuen og køkkenet både æstetisk og ergonomisk. Så du kan vælge et bredt sæt af åbne og lukkede enheder, der ubesværet blander med hinanden, kan du improvisere at forme unikke og fantasifulde vægsystemer, der rækker langt ud over stuen. Disse smarte tilføjelser også dobbelt så en elegant skillevæg-system mellem rum samtidig lægge alle tilgængelige tomme plads til at fuldføre brug.

Fluida vægsystemet anvendes som en skillevæg mellem køkken og stue

Smart stue vægsystem i alle hvide med en pragtfuld blå baggrund

Drej til træ backpanels til et strejf af elegance i stuen

Elegant grå stue reoler tilbyder smart raffinement

Åbne reoler og entertianment konsoller forme trendy væg enhed

Smart stue opløsning med smarte vægelementer

Som svar på dit daglige behov, kan yderligere enheder nemt tilføjes til en eksisterende Fluida væg for at sikre, at den vokser sammen med behovene i din familie. Dette geniale modulopbygning er det, der indstiller Motus stuen sammensætninger hinanden med hensyn til form og funktion.

Blanding af åbne og lukkede enheder for den dynamiske stue vægsystem

Brilliant stænk af orange oplive den neutrale stuen

Stue væg enhed med alsidige opbevaringsløsninger

Fluida Vægsystem i Tundra Grå til stuen

Motus stue design fra Scavolini tilbyder fleksible kompositioner

 

You may also like