Skip to main content

12 Dynamiske stuen Komposisjoner med allsidige vegg enhet Systems

De siste årene har sett en ettertrykkelig skifte fra den gamle, lukkede stue design til en stue med åpen planløsning som inviterer samhandling mellom ulike områder. Mens åpen planløsning har mange fordeler, det skaper også sin egen unike sett av design utfordringer. For det første må du klart avgrense hvert område til tross for kjøkken og spiserom tilsynelatende som en naturlig forlengelse av boarealet. De nye Motus stue komposisjoner fra Scavolini få dette og mye mer gjort med letthet. Designet av Vittore Niolu, design disse tilpasningsdyktig stuen kommer med eksklusive Fluida veggsystem som gjør stuen din mye mer moro og multifunksjonelle!

Kreativ måte å skille mellomrom i en åpen livig sone med smart lagringssystemer

Den Fluida veggsystem er hjertet og sjelen av Motus-serien som har som mål å bringe sammen stuen og kjøkkenet både estetisk og ergonomisk. Slik at du kan plukke et mangfoldig sett av åpne og lukkede enheter som uanstrengt blander med en annen, kan du improvisere for å forme unike og fantasifulle veggsystemer som strekker seg langt utover stuen. Disse smarte tilleggene også brukes som en elegant partisjon system mellom rom mens du setter alle tilgjengelige tomme av plass for å fullføre bruk.

Fluida vegg system brukt som en skillevegg mellom kjøkken og stue

Smart veggen i stua system i helt hvitt med en nydelig blå bakgrunn

Sving til tre backpanels for et snev av eleganse i stua

Elegant grå veggen i stua enheter tilbyr elegant raffinement

Åpen oppbevaring og entertianment konsoller forme trendy veggseksjonen

Snazzy stue løsning med smarte veggelementer

Svare på dine daglige behov, kan flere enheter enkelt legges til et eksisterende Fluida veggsystem for å sikre at den vokser sammen med behovene til din familie. Denne geniale modularitet er det som skiller den Motus stuen blandinger fra hverandre når det gjelder form og funksjon.

Blanding av åpne og lukkede enheter for den dynamiske stuen veggsystem

Strålende sprut av oransje gir liv til nøytral stue

Stue vegg enhet med allsidige oppbevaringsløsninger

Fluida Veggsystem i Tundra Gray for stuen

Motus stue utforming fra Scavolini tilbyr fleksible komposisjoner

 

You may also like