Skip to main content

12 Perfect Studio Apartment Layouts å inspirere

Bare fordi studio er mindre enn 600 kvadrat, betyr ikke at det må føles som en liten hybel. Faktisk er det et mangfold av kreative måter for å utnytte den plassen du har noen slik at det føles mer åpen og rikelig. Selvfølgelig kan du ikke magisk utvide leiligheten fotavtrykk (med mindre du slå ned naboens vegger). Men med litt plass planlegging og riktig innredning, kan du maksimere hver kvadrattomme av sted for å lage voksen hjemme du fortjener-no ombygging kreves!

Leiligheten oppsettene nedenfor viser hvor enkelt det er å jobbe med det du har og hell dekorere en liten plass. Mulighetene er uendelige, selv med mangel på arealet.

Gjør Binge Ser Bedre


Gjøre leiligheten føler kolossal ved å opprette separate oppholdsrom. Men hvor mye arealet bør du tildeler hver del?

Tenk hva som ville gjøre deg gladere hjemme.

Lyst til å invitere venner over for Netflix? Personen som bor i denne NYC studio skapt en stor stue verdig en binge-watching parti ved å ofre noen soverom og spiseplass.

Hvis du ikke har lov til å male veggene, her er en annen idé å stjele fra denne leiligheten – Avtakbart, skallet og stokk bakgrunn. Det er lett å installere, og det vil kle seg kjedelig vegger uten å risikere depositum.

Turn Your Studio til et boutiquehotell


Hvis du alltid er på farten og hjemme er bare et sted hvor du dusjer og sove, hvorfor ikke style leiligheten din som et boutiquehotell rom?

For eksempel er dette 300 kvadratfot hjem fullpakket med funksjoner som finnes på trendy hybelen, alle plassert skritt fra sengen, inkludert en elegant kjøkkenkrok, et par stykker av retro møbler og selvfølgelig en kuratert minibar (det er i vinduskarmen.)

Men stjernen i denne leiligheten, som du finner i noen elegante hotellrom, er den komfortabel seng pyntet i høy tråden antall ark.

Pynt som en gal mann


Når det gjelder liten plass dekorere, ingenting slår den magiske rommet voksende krefter lav profil, midcentury møbler.

Sammenlignet med mange moderne stiler, midcentury design sitte mye nærmere gulvet, noe som gjør tak og vinduer vises høyere. Slik er tilfellet i denne solfylte 270 kvadratfot studio i Montmartre, Paris.

høye ambisjoner


Hvis du har stor takhøyde, kan du magisk piske opp mer levelig arealet med en loft seng.

Det er en vinnende ideen som forvandlet denne 193 kvadratfot studio i Stockholm i en ettroms duplex -se den koselige stua.

Men det andre nivået er ikke den eneste grunnen til at denne skandinaviske sjarmøren ser mye større enn sin faktiske størrelse. Vegger og innredning er både galleri hvitt. Sammen uskarphet der taket begynner å skape et åpent og luftig effekt. Room oppvarming aksenter i metall og skinn holder den lyse, hvite interiøret fra følelsen antiseptisk.

Hvis du er besatt med lagringsplass, er en annen spennende funksjon trapp med innebygde skuffer. Men hvis du stjeler denne ideen, kan du legge rekkverk for sikkerhet.

Double Duty Sofa


Denne jernbanen leilighet i Gøteborg, er mindre enn 190 kvadrat. Slik smart plassert innredning forvandlet minuscule bolig i et lite komfortabelt opphold.

Den første bestillingen av virksomheten var å skape et multifunksjonelt område for både sove og sosialt samvær. Et vakkert stylet seng som dobler som en sofa meislet ut det perfekte stedet. En leggy skrivebord og også to små bord som ikke forringer rommets åpenhet legge funksjon.

Den perfekte finishen i denne lille reir er koselig marokkanske rug.

Presto, Endre-o Layout


Når det gjelder å optimalisere itty-bitty studioer, er Graham Hill en veiviser på å gjøre dem føler seg to ganger sin størrelse. Hans selskap, LifeEdited, arbeider med arkitekter og utviklere i etableringen av ultra levelig mikro leiligheter.

Hill nåværende prosjekt er en 350 kvadrat fot som han deler med sin partner og deres to hunder. Holde oppsettet væsken er nøkkelen til å gjøre sine hjem multifunksjonelle.

Dobbel jobb møbler gjør det mulig. Allsidige stykker som en modulsofa og utvide salongbord kan raskt forvandle Hill stuen til en spisestue. Se lagring veggen over fra TV? Det skjuler en Murphy seng.

Arbeid Hver Nook


Denne lille reir gjør mest ut av hver krik og krok for å opprette tre separate oppholdsrom.

En liten fordypning i hjørnet skaper det perfekte stedet for en seng og ekstra lagringsplass.

Foran kjøkkenet inngangen, blir en oppdatering av veggen plass en koselig frokost nook.

Across fra spisebordet er en kjærlighet sete som etablerer stuen. Et teppe foran forsterker følelsen av separasjon mellom alle tre områdene.

Revurdere foten av sengen


Plassere møbler nær foten av sengen er en flott måte å skape litt separasjon mellom stue og soverom. Du kan bruke en sofa eller skrivebord, eller begge deler, som vist i dette lyse og fargerike mikro loft i sentrum av Los Angeles.

Har din studio har en korridor portrom? Hold hovedetasje rot gratis ved å holde lagring og visning møbler i portrom.

Design Mål verdt investeringen


Hvis du eier ditt studioleilighet, bør du vurdere å investere i smarte innebygde moduler og fleksible møbler. Funksjoner som dette vil ikke bare gjøre plass føler stor, men kan også tilføre verdi til ditt hjem når det er på tide å selge.

Her er noen design mål å inspirere. Dette studioet i NYC første mikro-bygård designet av nArchitects funksjoner trans møbler og integrert oppbevarings som maksimerer arealet.

Den innebygde skap veggen bak sofaen skjuler en Murphy seng. Enheten under TV gir ekstra plass til å holde ting ut av syne. Innovative løsninger som dobbelt plikt salongbord og utvide kjøkkenet konsollen skape mer plass for bespisning eller arbeider.

Lav takhøyde? Ikke noe problem!


Splitte opp plass for ulike bruksområder i en boks-formet studio med lav takhøyde synes bare utfordrende.

Trikset er å bruke riktig møbler. Dette San Francisco mikro loft er dekorert med en blanding av lav-profil og leggy funn. Møblene ikke ta opp mye vertikal plass, så taket vises høyere.

Dette er lett å kopiere layout plasserer en full-size seng i nærheten av en lav profil sofa for å skape ekstra sitteplasser. En romdeler på hodet av sengen er den høyeste gjenstand i leiligheten. Det rister ut en spisestue krok dekorert med industrial-inspirerte møbler.

Gardiner? Ja takk!


Syk av å se på kjøkkenet mens i senga? Du kan gjøre soverommet føler seg mer privat med en partisjon.

Det er en rekke ting som vil få jobben gjort, fra sammenleggbare skjermer til innebygde skyvedører. Men vi foretrekker enkelheten i denne romdeler gardin oppdaget i en leilighet på White Stone Studios i Phoenix.

Denne 450 kvadrat bolig har også en 200 kvadrat verftet.

Hei, ett soverom

Slå cookie cutter studio til et elegant ett-roms leilighet er fullt mulig med et par viktige brikker. Tre standout elementer forvandlet dette tidligere crash pad i et smykkeskrin hjem.

Først er det IKEA KALLAX bokhylle (det koster bare $ 200!) Som skåret ut av soverommet. Hvis du leter etter en løsning som ikke vil blokkere sollys, er denne enheten perfekt liten plass partisjon. Det gir også praktisk lagringsplass, noe som nesten alle studio leilighet trenger.

Deretter forankrer en nydelig, stor ikat teppe i stuen. Siden veggene er nakne, gjør den fargerike gulvbelegget en stor stilig uttalelse.

Hva er stykke de motstand ? Lucite lagring brystet. Siden elementet er krystallklar, ser det ikke ut til å ta opp gulvplass.

You may also like