Skip to main content

Hvordan å tilpasse en leilighet på et budsjett

Interiørdesign entusiaster vet godt hvor langt kraften i en tanke stil og kunstferdig arrangert hjemme kan ta oss-det motiverer, stimulerer og inspirerer oss hver eneste dag, så vel som viser vår unike personlighet til alle vi inviterer over.

Men hvis du er som så mange som lever i et leid hus eller leilighet, så det kan føles som litt av en utfordring å tilpasse og tilpasse hjemmet til perfeksjon uten å forstyrre utleier. Heldigvis er det faktisk mye enklere enn du kanskje tror å dyrke din perfekte interiør, selv i en leid plass.

Hvis du er ute etter å gjøre leie en sann refleksjon av din personlige stil, følg disse enkle (og reversible!) Tips for å tilpasse ditt hjem.

Innlemme Avtagbart Bakgrunn


Bakgrunn er å se en stor oppblomstring i interiørdesign scenen, og det er en killer måte å forandre utseendet av ditt hjem. Hvis du bekymre deg for at du ikke vil være i stand til å fjerne det når det er på tide å bevege seg, ikke bekymre deg! I disse dager, det er massevis av super chic og meget flyttbar tapet som kan fungere utforming magi og fjernes uten spor når det er tid for en ny plass.

Slå opp din Lighting

Ditt hjem belysning bærer mye vekt når det gjelder å dyrke utseende samlede vibe. Hvis du for øyeblikket arbeider med utdaterte lysarmaturer, eller enkle belysning du ikke liker, bytte dem ut for en ny anheng lys eller geometrisk lysekrone, som dette trendy en fra Sarah Stacey Design raskt og fullstendig forandre ditt estetisk.

Oppdater Tepper

Ikke bare tepper umiddelbart varme opp ditt design, men de er også en killer måte å vise frem din personlighet. Og det er så mange forskjellige typer å velge mellom på hver prispunkt at det er en lek å finne en som er perfekt til din stil følsomhet. Bonuspoeng hvis du lag to av dem som de i dette rommet fra Triibe, for en trendy touch.

Gi kjærlighet til din vegger

Bakgrunn er ikke den eneste måten veggene kan forandre utseende. Fra galleriveggene til fiber kunst, kan veggen er innredningen gjør mye av tung-løft på personlige stil foran. Og hvis du har en plass i leie at du ønsker å definere tydeligere, slik espresso bar fra Design Kjærlighet Fest, integrere en gallerivegg er en utrolig enkel og effektiv måte å gjøre det.

Unn dine Windows

Enten du velger lys og luftig eller lang og dramatisk, vinduet behandlinger er en no-fail måte å forbedre utseendet. Og hvis du er som så mange av oss som arbeider med mindre arealet enn vi ønsker, installerer gardin stang høyt over vinduene og investere i ekstra lange gardiner, som de myke rosa som vises her fra Suzy Hoodless, vil alvorlig maksimere visuell plass ved å lage dine takhøyde vises høyere.

Spill med planter

Planter er uovertruffen i sin evne til å gjøre et hus føles som et hjem. De renser luften, legger tekstur til estetiske, og sette mot din plass med alle slags feel-good vibes. Pluss, vaser og containere de er holdt i pakket med massevis av personlig innredning potensial.

Endre opp din maskinvare

Mye av kabinettet som kommer med utleie av boliger later mye å være ønsket. Og mens du sannsynligvis ikke kan installere splitter nye tilpassede skap uten å forstyrre din utleier, kan du forbedre sin stil ved å endre opp maskinvaren. Fra sofistikert lær trekker, som disse fra Emery Gray Design til lune agat knotter, er det uendelige varianter å velge mellom.

Ta det med bøker

Bokelskere, glede seg! I tillegg til å mate deg med kunnskap og utvide ditt perspektiv, kan dine favorittbøker også betydelig forbedre ditt hjem stil. Hvis du ikke har en bokhylle, vurdere å installere noen flytende hyller som disse fra ikke bare en husmor for en lav-vedlikehold, lite påtrengende måte å vise dine favoritthistorier.

Oppdater badet Fixtures

Fordi det kan være så dyrt, badene er ofte det siste stedet en utleier vil gaffel over penger for oppussing. Hvis din ser trist eller utdatert, alt du trenger å friske opp utseende er noen nye kamper. Messing og gull bad inventar, som disse luxe de fra Marcus design, er super populært akkurat nå, men alt fra matt svart til børstet sølv kan gjøre underverker på å forbedre ditt bad generelle utseende.

Sett lagrings to Work

Leter du etter en måte å få organisert og maksimere stil på samme tid? Deretter innlemme noen stilige lagringsenheter til huset ditt diverse elementer. Ikke bare vil de sikre at stedet forblir ryddig og ryddig, men de kommer også lastet med potensial til å vise dine favoritt skatter. Bare ta en titt på disse slående cubbies fra A La Mode.

You may also like