Skip to main content

Tiny Leilighet i svart og hvitt Charms med plassbesparende design

Den beste måten å designe små områder er ofte ved å holde unødvendige dikkedarer og tilbehør til et absolutt minimum. Denne elegante leiligheten i Russland designet av kunstneren og designeren Natalia Akimov handler om å maksimere plass i en stilig og elegant måte. Likevel betyr det ikke henvise estetikk til bakteppet som den lille leiligheten er drapert i en sammenhengende sort og hvit farge ordningen som utstråler diskret klasse. Vakre intrikate mønstre på veggene og en subtil fargeklatt her og der gi denne kunnskapsrike plass en tydelig personlighet av sine egne.

Inngang idé for en liten leilighet

En smart kombinasjon av svart og hvitt brukes i hele hjemmet for å sikre at hver plass flyter inn i neste. Dette fører til en reduksjon i visuell fragmentering og leiligheten ser mye mer luftig og romslig enn det egentlig er. En herlig portrom med en frakk hengt og et par hyller viser vei inn i kjøkkenet som også huser spisestue. Store mørke anheng over kjøkkenbenken blødde vakkert med den svarte bakgrunnen selv som den nydelige hvite kjøkkenbenken gir en perfekt kontrast. Tregulv og smart sitte legge innbydende varme til den slående rommet.

Liten portrom kledd i svart

Kjøkken og spisestue i svart og hvitt

Store sorte anheng over kjøkkenbenken

Trendy lite soverom design idé

Skyve glassdørene brette bort på soverommet skapet

Lite soverom i russisk leilighet med smarte hyller

Den trendy soverom leveres med skjult oppbevaring og sleeks hyller som forsvinner inn i bakgrunnen. Cool glassdørene skjuler romslig garderobe mens smart belysning og naturlig ventilasjon innvarsle en åpen og frisk vibe. En kompakt bad med flytende sink virker som en perfekt plass for plassbevisste crib! Hele leiligheten er designet for å fungere som en perfekt bachelor pad og dekor tillegg ta opp så lite arealet som mulig. Slank, ryddig og utsøkt, og tilbyr fantastisk inspirasjon til de som ønsker å dekorere små oppholdsområder.

Lampetter belysning idé for soverommet

Liten lesekrok på soverommet

Kompakt bad i hvitt

Stilig bruk av speil på badet

Wall mouted vasken for et lite bad

Plantegning av russiske leilighet av designeren Natalia Akimov

You may also like