Skip to main content

Leilighet dekorere ideer fra bunnen og på et budsjett

Flytte inn i din aller første leilighet er stor. Så er det to-do liste, spesielt hvis du dekorere fra bunnen av – og på et budsjett. Før du gjør noe, må du endre din adresse med USPS . Når du har gjort det, er du klar til å tenke på å dekorere din nye leilighet. Disse leilighet dekorere ideer kommer med en grunnleggende handleliste for å komme i gang. Listen fokuserer på elementene i hvert rom som skaper den største bang for budsjettet.

Når du flytter inn i ny leilighet, er din første oppgave å velge to områder du ønsker å prioritere først. Stue og soverom er trolig de to viktigste områder i ditt sted. De kan også være de to rommene som krever mest investering. Uansett hvilket rom du vil takle først, visualisere hvordan du skal bruke rommet for å innrede det. Fokus på kvalitet fremfor kvantitet. For å komme i gang, ta en titt på disse leilighet dekorere ideer og se som gir deg mest inspirasjon.

Generelt leilighet dekorere ideer

Leilighet dekorere ideer fra bunnen og på et budsjett

Det er et par av elementene du bør vurdere å legge til alle rom i leiligheten. De er rimelige, og de gjør en stor forskjell i utseendet på rommet.

Generelt handleliste for din nye leilighet:

 • Vindu behandlinger for hvert rom
 • To lysarmatur per rom

vindu behandlinger

Ingenting gjør et rom ser uferdig raskere enn nakne vinduer. For ikke å nevne, du vil bli mangel på personvern. Enten du går med persienner eller enkle gardiner og en gardin stang, sørg for å legge vinduet behandlinger til hvert rom i den nye leiligheten. Vet ikke hva slags til å kjøpe? Velg en enkel nøytral skygge. Du kan alltid legge til en ekstra gardin panel i en geometrisk print eller fet farge.

Lysarmaturer

Bytte ut kjedelige, grunnleggende lysarmaturer kan gjøre en stor forskjell i hvordan rommet ditt ser ut og fungerer. Noen belysning ligaen ideer inkluderer:

 • anheng lys
 • En mer elegant, utskifting overhead lys fixture
 • Wall sconces
 • bord~~POS=TRUNC lamper~~POS=HEADCOMP
 • En gulvlampe
 • Batteridrevet, LED under-kabinett belysning

Som en tommelfingerregel, prøv å ha to forskjellige lyskilder i hvert rom. For eksempel legge en gulvlampe og en overhead lys ligaen i stua, en bordlampe og et anheng på soverommet og en overhead lys ligaen og under-kabinett belysning på kjøkkenet.

Kjøpe alt av inventar på en gang for å skape en følelse av flyt i leiligheten. Hvis du er hendig, kan du installere dem selv. Eller hvis du ikke ønsker å jobbe med elektrisitet, ring en elektriker eller dra nytte av Amazons nye hjem tjeneste linje.

Leilighet dekorere ideer for nye portrom

Har du en utpekt portrom? Benytt deg av plassen ved å legge noen funksjon for det.

Portrom handleliste:

 • Et smalt bord, skap eller benk
 • Et speil
 • vegg~~POS=TRUNC kroker

Smal bord, skap eller benk

Dette blir din portrom samlingspunkt og catch-all for nøkler, vesker og post. En smal elementet vil holde området fra følelsen lukket i. Se etter et stykke som har ekstra lagringsplass som skuffer, hyller eller skap. Hvis du trenger et sted å sitte og fjerne eller sette på skoene dine, bør du vurdere å legge til en benk som kan fungere som en oppføring bord og dressing benk. Velg en med lagring, eller en med høye ben hvor du kan brette i kurver for sko og andre gjenstander.

Speil

Henge et speil over bordet eller benken. Et speil legger vertikal høyde til innstillingen og gjør at du kan gi deg selv en sjekk når du kommer og går. Speil gjør også en god jobb med å utvide små mellomrom.

vegg~~POS=TRUNC kroker

Legg en serie av vegg kroker eller et veggstativ i portrom å organisere jakker og ryggsekker. Hvis du har mye mindre elementer som paraplyer, hatter, henge et lerret bag på en av krokene å holde dem.

Leilighet dekorere ideer for stuen

Hvordan vil du bruke stua? Det er sannsynlig at du trenger en kvalitet sofa og et sted å sparke føttene opp. Vil det være en TV i stua? Hvor vil enhetene dine går?

Stue handleliste:

 • Sofa
 • Salongbord eller ottoman
 • veggen kunst
 • TV skap / bokhylle

Sofa

Sofaen er stjernen i stuen, så investere nøye. Det er lurt å velge den største du kan få plass i mellomrommet. Ikke bekymre deg hvis du arbeider med en liten stue; det er nok av små bolig sofaer som er like stilig og behagelig som større funn. Hvis budsjettet er begrenset, gå secondhand shopping for sofaen. Eldre eller vintage sofaer er godt laget, og du kan alltid kaste en slipcover på en for å friske det opp.

salong~~POS=TRUNC bord~~POS=HEADCOMP

Den neste stykke å vurdere bør tjene dobbelt plikt: stuebordet. Ikke føl deg begrenset av ordet “bordet”, enten; en ottoman er en stor erstatning. Hvis plassen tillater det, velg en smal, rektangulær ottomanske som fungerer som en benk eller bord. Du kan legge til et brett på toppen for å sette drinker på. I tillegg har mange ottomaner kommer med indre lagringsplass for tepper og magasiner.

veggen kunst

Du har sannsynligvis en stor hvit vegg bak sofaen plass til å håndtere. Hvis du leier, kan maling eller tapetsering ikke være mulig. Men strategisk plassere en samling av gjenstander eller innrammede bilder, galleri-stil, kan være alt du trenger. Alternativt henge et teppe eller tapetet på veggen for å legge til litt farge og tekstur til stuen din.

tvkabinet

En media eller TV-kabinettet er et flott møbel å inkludere i første stue dekorere plan, selv om du veggmontering TVen. Den legger lagringsplass til stua for mer enn bare mediene. Velg en smal stil med massevis av hyller, dører og skuffer for optimal utnyttelse av plass.

Leilighet dekorere ideer for kjøkken / spisestue

Du kan ha et eget spiseområde, eller kanskje bare en liten frokost nook eller et kjøkken med en øy og barkrakker. Uansett, er det noen grunnleggende for å gjøre mest mulig ut av spisestue og kjøkken.

Kjøkken / spisestue handleliste:

 • Et bord og stoler
 • løper

Bord og stoler

Velg en allsidig tabell som kan tjene mange formål – du kommer til å bruke den ofte. Splurge på bordet og ser etter second stoler hvis du ikke har råd til begge deler. Hvis kjøkkenet vil fungere som din spiseplass, også, så vurdere å legge en av disse kjøkken øya ideer med avføring eller en høy bar bord i stedet for et spisebord. En høyere tabelloppsett kan fungere som din spisestue og frokostbord, mat prep og lagring spot og mini kontorlokaler.

løper

En løper er en lang stripe av stoff som gir en pop av farge eller stil til bordet ditt. I motsetning til en duk, som dekker hele overflaten, legger en løper en stripe nedover tabellen for et mer moderne preg. Bare å ta en løper kan legge til en følelse av design til bordet ditt og gjøre bordet sette mer interessant.

Leilighet dekorere ideer for soverommet

Soverommet bør være din helligdom. Fokusere på å holde plassen ryddig, innbydende og avslappende. Ikke gå i fellen med å kjøpe et helt soverom sett; det er bedre å ha en sublime seng og en eller to nightstands enn en overbelastet, seks-delt soverom sett.

Ny leilighet handleliste for soverommet:

 • Madrass
 • hodegavl
 • Bordet (eller to)
 • Closet organisasjonen elementer

Madrass

Invester i den beste og mest komfortable madrass du har råd. Tross alt, vil du bruke mer tid på madrass enn noe annet sted i din nye leilighet. Lagre dine kreative budsjettering for resten av rommet.

hodegavl

En hodegjerde er kult, moderne og perfekt for små soverom. Selv om du ikke har plass eller budsjett for en sengeramme, aldri hoppe headboard; Det fullfører utseendet på soverommet som ingenting annet. Hvis penger er stramt, sjekk ut disse hodegjerde ideer.

stands

Avhengig av størrelsen på det nye soverommet, kan du velge et lite bord eller en tradisjonell nattbordet. Føler ikke at du må få et matchende par, enten; mikse og matche stands er et morsomt designvalg.

closet organisasjon

Hvis du ikke bruker skapet effektivt, klær, sko og diverse elementer vil uunngåelig ende opp på soverommet plass. Noen skapet organisasjonen elementer å vurdere er:

 • Hengende sko arrangør (flott for flere enn bare sko)
 • Bokser eller binger
 • Dørmonterte arrangøren
 • hyller
 • kroker

For flere ideer om hvordan du kan organisere skapet ditt, spesielt hvis det er en liten en, sjekk ut disse liten skapet og ingen skap ideer.

Start med disse essensielle og leve med dem en stund. Som du blir kjent med din nye leilighet, vil du komme opp med ideer om hva annet du måtte trenge. Fortsett å lag din plass med flere elementer som budsjettet tillater. Hvilket rom vil du dekorere første i den nye leiligheten?

You may also like