Skip to main content

Custom, plassbesparende Skillevegger Transform liten leilighet i Tel Aviv

Plass er faktisk relativt, og hva som kan virke som en overbelastet, liten innvendig for noen kan føles som et skjegg hjem for andre. Men 67 kvadratmeter er ikke for mye plass til å jobbe med uansett hvilken vei du ser på det, og snu dette begrenset plass til et innbydende hjem kan være en utfordrende prospekt. Tar opp denne oppgaven og levere i stil er Mayan Studio, Michal Tchwella & Amir Navon, som tryllet frem og brakt til liv denne kule Tel Aviv leilighet . Kombinere noen av de eksisterende arkitektoniske elementer med moderne, skreddersydde plassbesparende løsninger, synes leiligheten både munter og stilig, selv samtidig maksimere det tilgjengelige området.

Stue og soverom for liten Tel Aviv leilighet med glassvegg

De fleste små hjem plantegninger er avhengige av en sentral stue som også inneholder kjøkken og spisestue, og dette Tel Aviv leilighet er ikke så annerledes i denne forbindelse. Stuen er fylt med minimal innredning, og en dreibar TV-stativ (mer som en metallisk stang) sørger for at store skap eller underholdning sentre er rett og slett ikke nødvendig. Selv bokhyllen med metalliske rør og tre hyller forsterke denne filosofi, som kjøkken øy med forlenget benkeplate tjener som spisestue. Dette sentrale sonen er hjertet av huset, med to soverom, bad og en balkong fullføre leiligheten.

Stålrør gi stua TV-stativet og i bokhyllen en uformell stemning

Stålrør gi stua TV-stativet og i bokhyllen en uformell stemning

Utvidet kjøkken øya fungerer som en kul spisebord og hjelper også avgrense plass

Liten Tel Aviv leilighet kombinerer kjøkken og spiseplass

Utsikt over stue fra soverommet i fargetone leiligheten

Vindu i kjøkkenskap tillater passering av naturlig lys inn på soverommet

Tre nisjer omgitt av skreddersydde skap ved inngangen til leiligheten

Selv utformingen av soverommene er spennende med en av de rom som er atskilt fra stue ved hjelp av en glassvegg, mens den andre er pent gjemt bak kjøkkenskap på den andre siden! Naturlig lys fra balkongen filtrerer gjennom begge disse rommene, takket være kløktig plassert vinduer. Spesialbygde skap i soverom og iøynefallende tre nisjer i stuen legge estetiske sjarmen til et moderne og mesterlig makeover som bør inspirere mange av våre lesere til å gjenskape lignende kjekk liten liten plass funksjoner.

Hvitkalkede murvegg inne liten moderne soverom

Tilpassede skap på soverommet gi den et elegant moderne utseende

Custom soverom garderobe med unikt plassert håndtak

Tonet glassdør forbinder soverommet og badet

Glassvegger skille soverommet fra badet

Plantegning av liten Tel Aviv leilighet

You may also like