Skip to main content

Tiny 18 kvm leilighet Tilbyr Studentboligene med Space-Savvy Enkel

Hvis du allerede har hørt dette før, så det er med god grunn – plass i økende grad en premie i den moderne verden. I en verden av student studenthjemmet og høyskole boliger, er dette enda sannere. Transformere en tidligere kontorbygg i en student bolig er vanskelig nok som det er. Men å gjøre det mens man tar vare på romlige begrensninger og maksimere effektiviteten er enda vanskeligere. Det er denne utfordrende oppgave som Standard Studio trekker av så elegant med smart og stilig Hermes City Plaza studentboliger i Rotterdam.

Space savvy student leilighet design med loft seng

Hver av disse boligenhetene er ikke mer enn bare 18 kvadratmeter stor og å gi alle nødvendige enheter og tjenester i dette lille området innebærer maksimering av vertikale rom på tilbudet. Loftet seng over kjøkkenet og badet på baksiden enden av leiligheten er høydepunktet her med liten stue nook og en feiende flott spiseplass ved siden av dem. Hver lille hjørne har blitt brukt til hilt med effektive arbeidsstasjoner og komfortable sofaer utfylling av vanskelig tilgjengelige områder. Store vinduer gir i god ventilasjon mens smarte oppbevaringsenheter legge et lag av plass-savvy godhet.

Trapp til loft seng har blitt omgjort til lagringsenheter som godt og kjøkken og bad ved siden av det er både kompakt og fantastisk tent Bambus brukes sporadisk mens den hvite bakgrunnen har en monokromatisk bakteppe som gjør unna med noen visuell fragmentering.

Tiny spiseplass mellom liten stue nook og kjøkken

18 kvadratmeter leilighet i hvitt med plassbesparende utforming

Ergonomisk hjørne arbeidsstasjon for den lille leiligheten

Hver lille hjørne av leiligheten er maksimert til Hilt

Hermes City Plaza studentboliger Rotterdam

Fordi huset har ikke plass til et servantskap og en vask på kjøkkenet, begge har blitt genialt kombinert. Vasken er delt av en flytende panel som er på den ene side en vask med speil. Og på den annen side er det en vask på kjøkkenet med en hendig tavla.

Ultra lite kjøkken og bad ved siden av hverandre

Boks stil trapp med integrert oppbevarings

Plantegning av Hermes City Plaza studentboliger

You may also like