Skip to main content

15 Eclectic badkamers met een Plons van Heerlijke Blue

Het idee van het creëren van een eclectische badkamer kan zowel leuk en ontmoedigend op hetzelfde moment zijn. Terwijl veel huiseigenaren genieten van de koele mash up van kleuren, texturen en zelfs tijdperken dat de eclectische stijl brengt, los te trekken met elegantie kan inderdaad een zware taak zijn. Voeg daarbij de groeiende wens van de huiseigenaren met een rustgevende badkamer met een vleugje moderniteit combineert met hun gekozen ontwerp stijl hebben, en de ontwerpopdracht wordt nog meer verwarrend. Maar vandaag, we hebben een collectie van 15 prachtige eclectische badkamers dat u inspiratie en ideeën die u kunt in gebruik genomen zal bieden. En het beste deel is dat ze komen allemaal met een gezonde dosis van blauw!

Penny tegels in blauw leiden tot een fascinerend decor

Waarom blauw u vragen? Om te beginnen, het is de meest geprefereerde primaire kleur in de badkamer en een prachtige combinatie met rustgevende neutrale kleuren en wit. Voeg daarbij de vele exotische tinten die het biedt, en blauw eclectische badkamers zijn absoluut perfect voor diegenen die willen een speelse, elegante en stijlvolle badkamer die hun persoonlijkheid weerspiegelt.

Draai naar de Muren

Een van de handelsmerken van eclectische stijl is het gemak waarmee het u toestaat om verschillende ontwerpen stijlen die zich uitstrekt over verschillende decennia en zelfs tijdperken mengen. Hoewel dit geeft je veel variatie in termen van de accessoires, ijdelheid, spiegels en verlichting die je kunt kiezen voor de eclectische badkamer, het vereist ook een zorgvuldige overgang tussen de contrasterende elementen. Kleur is de makkelijkste manier om deze verschillende stijlen samen te binden, en blauw doet dit met welsprekende gemak. In badkamers, muren bedekt met licht blauwe tegels inluiden in kleur, terwijl het houden van stijlvol.

Exquisite gebruik van blauwe tegels in de badkamer

Verlichting en wandtegels maken een subtiel ombre effect in de badkamer

Als je verder wilt gaan dan tegels, denk dan aan behang, dat is het maken van een grote comeback in 2015. muurschilderingen, vloertegels en zelfs het plafond kan blauwe toe te voegen aan de eclectische badkamer zonder over te nemen en maakt het visueel overweldigend. Herhaal deze tint in sanitair, wastafels en andere keuzes die je maakt, en je hebt een creatieve, individuele en tijdloos eclectische badkamer.

Uitzonderlijke manier van het toevoegen van blauw naar de badkamer

Kleurrijke kleine badkamer idee

Waterdichte muurschildering brengt kleur in de kleine badkamer

Cool Shades of Blue

Het grote voordeel van het kiezen van een kleur zoals blauw is de vele tinten die het biedt en het gemak waarmee een tint overgangen naar de volgende. Dus hoe dit te spelen in uw voordeel in de eclectische badkamer? Sinds het brengen van contrasterende texturen en design-elementen is hard, dan kunt u deze overgang in de schaduw gebruiken om ze moeiteloos samen te binden. U bent niet beperkt tot slechts één tint ‘moeilijk te vinden’ tijdens het winkelen voor een badkuip, programma’s of accessoires, het maken van uw taak des te gemakkelijk. Tinten zoals blauwgroen en turquoise kan brengen in een zweem van groen, die kan worden gebruikt om over te stappen op groene accessoires in de badkamer!

Gold brengt een sfeer van regality naar de badkamer

Tegels in de douche te brengen contrast en een element van verrassing om de instelling

Badkamer met blauwgroen tegels en een bad in het rood

Faux tegel muurschildering creëert een leuke brandpunt in de badkamer

Maak gebruik van de vele tinten van blauw voor een kleurrijke badkamer

Weken in Blue!

Ontwerpers raden vasthouden aan een fundamentele witte achtergrond, terwijl het vormgeven van een eclectische badkamer, het helpt bij het creëren van een rustgevende, tijdloze ruimte. Blauw is de perfecte partner hier, want het werkt briljant met witte en lijkt niet op zijn plaats of opzichtig, zelfs in de kleinste badkamers. Met vintage bad en een retro ontwerp over te nemen in de laatste paar jaar, denk aan een kleurrijke bad in blauw (claw-foot of standalone) te animeren de instelling. Als wit niet voor u werkt, kunt u ook kiezen voor een all-blauwe achtergrond voor een monochromatische look.

Badkuip brengt blauwe schoonheid aan deze eclectische badkamer

Mooi gebruik van blauw in de eclectische badkamer

Brilliant badkamer in blauw met prachtige kunst aan de muur

Uniek plafond ontwerp voegt kleur en flair naar de badkamer

You may also like