Skip to main content

4 Gemeenschappelijke Badkamer Design fouten en hoe ze te vermijden

4 Gemeenschappelijke Badkamer Design Fouten

De meesten van ons zijn geen professionele interieurontwerpers, dat is waarom het goed is om een ​​paar ontwerp fouten van tijd tot tijd (Het is de beste manier om te leren, toch?). Echter, hoef je niet voor altijd leven met je misstappen. Vaak, met slechts een paar kleine tweaks, die fouten zijn eenvoudig op te lossen en je interieur voelen zich meer fantastisch en functionele dan ooit.

Hier zijn vier van de meest voorkomende badkamer ontwerp fouten die we zien, evenals eenvoudige stappen die u kunt nemen om ze te corrigeren. Als je je realiseert dat je schuldig aan één of twee op de lijst, maak je geen zorgen maken we er hier om te helpen.

1. Niet gelaagdheid verlichting

Bent u regelen met gewoon de overhead verlichting in uw badkamer? Als dat zo is, je doet jezelf een slechte dienst. Gelaagde verlichting is de sleutel tot het creëren van een echt functionele ruimte, en de badkamer is geen uitzondering. Gelaagde verlichting maakt verzorging routines, zoals scheren of het aantrekken van make-up, een heel stuk makkelijker.

Voor degenen die niet zeker weet wat een gelaagde verlichting regeling eruit zou kunnen zien, is hier een voorbeeld:

  • Sfeerverlichting:  Uw bestaande bovengrondse verlichting. Overweeg het toevoegen van extra ingebouwde verlichting te fleuren elke donkere hoeken.
  • Accentverlichting:  Een extra bevestiging rond de spiegel of ijdelheid helpt bij verzorging routines. Als u vaak genieten in het bad om te ontspannen, overweeg dan het toevoegen van een armatuur daar ook; een die zal u laten dimmen de lichten om wat sfeer te creëren.
  • Taakverlichting:  Kleinere, aangestoken schoonheid spiegels kan ook helpen met verzorging.

2. Het maken opslag bijzaak

Net als gelaagde verlichting, deze fout heeft invloed op zowel de vorm en functie. Een badkamer zonder voldoende opslagruimte om alles op orde te houden is maar al te vaak voor. Producten krijgen overal opgestapeld, waardoor de kamer kijken rommelig en afleidend van het ontwerp.

Het is tijd om serieus over de opslag te krijgen. De eerste stap is het uitzoeken precies wat je nodig hebt. Ga via uw routines met uw badkamer zoals het is, en doe je best om vast te stellen waar de dingen beginnen af ​​te breken. Focus op eventuele punten waar je merkt dat je gefrustreerd met uw huidige lay-out, of graven door ongeorganiseerde lades om een ​​item dat u nodig heeft.

Vervolgens gaan winkelen voor de juiste storage-oplossingen met uw probleemgebieden in het achterhoofd. Hier is de sleutel: niet alleen kiezen voor de goedkoopste, utilitaire optie. In plaats daarvan investeren in een stuk dat dubbel-plicht zal doen door het toevoegen van enkele esthetische waarde, zoals de rieten manden hierboven weergegeven.

3. Niet-overeenkomende inrichtingen

Laten we eerlijk zijn: het is vrij gemakkelijk om armaturen mismatch. Je hebt misschien opnieuw gedaan uw badkamer stuk-voor-stuk, alleen beseffen na verloop van tijd dat er iets niet helemaal kloppen in uw ontwerp. Gelukkig maar, het is ook een vrij eenvoudig vast te stellen; die zeker kan worden aangepakt weekend.

Bij de behandeling van programma’s, is het belangrijk om te onthouden dat, terwijl het materiaal dat u kiest voor uw armaturen is de sleutel, kan de afwerking nog meer zijn. Twee inrichtingen die zijn gemaakt van hetzelfde lichaamsmateriaal, maar gastheer verschillende afwerkingen, niet overeen. Denk aan de look die u bent na voor inkoop:

  • Gepolijste:  gepolijste afwerking zijn de meest modern ogende, met gladde textuur en een hoge glans.
  • Geborsteld of satijn:  Deze afwerkingen zijn de meest voorkomende, met meer van een matte look.
  • Geolied:  Sommigen beschouwen donkerder, geolied afwerking te zijn een beetje ouderwets, maar ze goed werken met bepaalde esthetische stijlen zoals Toscaanse of Frans ontwerp van het Land.

4. Vergeten over inrichting

Bij de behandeling van een krappe ruimte, kan het verleidelijk zijn om badkamer decor voor de angst voor het maken van rommel af te zien (zie badkamer vormgeving fout # 2). Echter, raden wij tegen het volgen van deze drang. Decor items zijn vaak de details die kunnen helpen om uw ontwerp te voelen opzettelijk, volledig en persoonlijk, in plaats van een strikt utilitaire ruimte of een bijzaak.

De realiteit is dat je niet te veel decor behoefte aan een samenhangend geheel te trekken uit. Begin door ervoor te zorgen al uw textiel-zoals handdoeken en vloermatten-match. Plaats een stuk of twee muur kunst tentoongesteld. Dan, als u een kamer, overweeg dan het toevoegen van wat groen of kaarsen aan uw ijdelheid of een ander vlak oppervlak.

Badkamer ontwerp fouten gebeuren om het beste van ons, maar dat betekent niet dat je niet kunt leren van je fouten en een aantal wijzigingen voor het beter.

 

You may also like