Skip to main content

7 tips voor een ontspannen Feng Shui Bathroom Retreat

Hou van je nieuwe feng shui badkamer vibe? Carry diezelfde spa-stijl in uw slaapkamer. In feng shui de praktijk, de kleuren en de elementen zijn verschillend voor een slaapkamer, maar je kunt nog steeds het bereiken van een rustgevende sfeer. De eenvoudigste manier om het comfort toe te voegen aan uw slaapkamer is door middel van luxe beddengoed en zachte geuren. Gewoon het toevoegen van een zachte worp en geurkaarsen kan volledig transformeren uw slaapkamer en maak dat feng shui retraite gevoel.

We houden van de spa retraite ervaring, vooral wanneer we het kunnen recreëren thuis. Het creëren van een ontspannen sfeer in uw badkamer is meer dan alleen kaarsen en een zachte badjas. U kunt ook de rustgevende energie van feng shui te omarmen met uw favoriete decoreren stijl en kleurenpalet. Met behulp van deze eenvoudige principes is een eenvoudige en mooie manier om een ​​rustgevende feng shui badkamer retraite te creëren.

1. Kies de juiste feng shui badkamer kleurenschema

Het zal u misschien verbazen om te weten dat de beste feng shui kleuren voor uw badkamer zijn niet alleen blauw en groen. Hoewel deze koele kleuren een plaats in uw kleurenpalet kan hebben, in feng shui vertegenwoordigen ze water dat overvloedig in uw badkamer is al.   Het glas, metaal en water, van uw badkamer vertegenwoordigen water, ook. De eenvoudigste manier om uw badkamer met feng shui principes versieren is door middel van balans, in het bijzonder door middel van kleur. Je doel in het kiezen van de juiste badkamer kleuren is de sterke water elementen met warme tinten en houten accenten in evenwicht te brengen. Blauw en groen kan een deel van uw mooie kleurenpalet zijn, maar je wilt om het te mengen met natuurlijke accessoires en kleuren.

2. Declutter en te vereenvoudigen voor een ontspannen badkamer retraite

Het is moeilijk om ontspannen te zijn als we geconfronteerd worden met rommel. Voor een kleine ruimte, zoals een badkamer, rommel is een nog groter probleem. Feng shui is alles over energie of Chi. De beweging van energie kan komen te zitten in de zakken van rommel, het maken van uw badkamer een plek om te ontsnappen aan, niet te doen.

Begin met het aanpakken van badkamer teller rommel. In onze haast om klaar te krijgen elke ochtend, stoppen we het zien van de rommel die we achterlaten elke dag. Door het gebruik van lade organisatoren en mooie opslag bovenop de teller, kunt u de rommel dat stress creëert als je je dag te beginnen te verbergen. Evalueer uw opslag behoeften en maken het opruimen van de teller een prioriteit. Ook herwaarderen uw badkamer prullenbak.   I f dat het lijkt sneller dan je kunt legen overlopen, moet u om te upgraden. Dit is een grote bron van rommel stress in de badkamer.

3. Werk uw verlichting voor een feng shui badkamer

Badkamer verlichting is bijna net zo belangrijk om te feng shui als uw kleurenpalet. Hoe uw kleuren (en u) worden weergegeven in uw badkamer kan maken of je ‘s ochtends breken. Denk verder dan alleen de typische overhead licht of ijdelheid licht. Kijk naar manieren om “laag” uw verlichting voor een ontspannen sfeer. Met de focus op feng shui energie, de juiste verlichting is essentieel voor uw badkamer retraite, zoals al te felle verlichting te energiek voor een ontspannen ruimte kan zijn.

Als je niet krijgt de look die u wilt van je ‘s ochtends make-up routine, kan de nieuwste LED-verlichte spiegels verlichten u en uw ijdelheid prachtig. De snelste manier om uw badkamer verlichting te veranderen is via uw gloeilampen. Zorg ervoor dat uw lampen zijn goed voor uw badkamer door te experimenteren met warme, daglicht en zacht gloeilampen, tot je de perfecte look te krijgen.

4. Kies de juiste badkamer beddengoed

De zachtste beddengoed is een must in uw feng shui badkamer retraite. Zachte handdoeken en badjassen nodigen u uit om te blijven hangen en loslaten van stress op het einde van de dag. Wit of neutraal grijs en beige zijn de perfecte kleuren voor de badkamer beddengoed, omdat het je stimuleert creatief met uw kleurenschema te zijn.

5. Voeg de perfecte feng shui badkamer accenten

Wat badkamer kleurenschema dat u kiest, kunt u uw rustgevende feng shui energie te verbeteren met de juiste accessoires. Natuurlijk, zult u wilt uw accessoires eenvoudig te houden om uw rommel tot een minimum beperken. Als uw badkamer kleurenpalet is gevuld met “water kleuren,” uw decoratieve accenten zal de meest evenwichtige zijn als ze warm en natuurlijk. Teak dozen of een kleine bank kan te veel koele kleuren in evenwicht te brengen in uw badkamer. Voor een donkere badkamer kleurenpalet, accessoires gemaakt van drijfhout of witte hout zijn de perfecte touch om dingen te verlichten.

6. Vergeet niet om rustgevende geuren toe te voegen aan uw badkamer

Net als de perfecte spa-ervaring, de geuren u kiest voor uw badkamer zijn een belangrijk onderdeel van uw feng shui transformatie. De elementen van een retraite badkamer moet al je zintuigen te schakelen, en het kiezen van natuurlijke geuren is een authentieke manier om ze allemaal bij elkaar te brengen.

7. Breng uw feng shui ontwerp in de master bedroom

Hou van je nieuwe feng shui badkamer vibe? Carry diezelfde spa-stijl in uw slaapkamer. In feng shui de praktijk, de kleuren en de elementen zijn verschillend voor een slaapkamer, maar je kunt nog steeds het bereiken van een rustgevende sfeer. De eenvoudigste manier om het comfort toe te voegen aan uw slaapkamer is door middel van luxe beddengoed en zachte geuren. Gewoon het toevoegen van een zachte worp en geurkaarsen kan volledig transformeren uw slaapkamer en maak dat feng shui retraite gevoel.

You may also like